שפיכת זרע

wish2

New member
כמה זמן נמשך כאב ביצים ?

בערך כמו הזמן בו נמשך כאב ממכה בזרת לא?

xcalibur

New member
ראית פעם גבר שבעטו לו בביצים?

נכון הוא מתקפל על הרצפה ולא מצליח לקום למשך דקות ארוכות במקרה הטוב? זה צריך לתת לך מדד.

פנומן 72

New member
אאאוץ' ../images/Emo67.gif

ואת אומרת שאת עדינה ?

wish2

New member
או קיי ...

פשוט ענית לך על העדינות .. שגדלתי בבית רק עם בנים אז חוץ מכדורגל אני גם יודעת להגן על עצמי . ואת הבעיטה בביצים נתתי בטעות בכלל תוך כדי משחק פרוע וזה באמת היה נראה כואב .

goldy

New member
"יש לי בבית מגבת בשווי 200,000 דולר"

לא זוכר את שאר הבדיחה. (איזה סטנדאפיסט בקומדי סנטראל)

זיקן

New member
מנהל
אז קח את זאת,

תמיד כשאתה בא לשבת מול המחשב והכיסא חם כי מישהו ישב עליו לפנייך, אתה קצת נגעל כי אתה חושב שאולי הוא גם הפליץ

זיקן

New member
מנהל
קח עוד אחת הפעם חדרתית.

סוחר בדים מחדרה כותב לסיטונאי בתל אביב: "הבד ששלחת לי מוצא חן בעיני. גם המחיר, עשרים שקל למטר, נראה לי סביר בהחלט. אבל יש לי בקשה, אם מישהו מחדרה נכנס אליך, תגיד שמכרת לי בעשרים וחמש. פשוט כי אני לא אוהב לשקר".

עכשיו הבנתי!!!

מה שאתה אומר בעצם זה, שאם לדוגמא אני רואה גבר בן 40 אבל נראה כמו בן 30 זה אומר שאו שאין לו, או שמה שיש לו בין הרגליים לא מתפקד. (בהנחה שלא כולם כמוך הלכו ללמוד 4 שנים. קאיי!) תודה על הטיפ! ע.ה. שישי בלילה, וזה מה שנותנים בדף הראשי של תפוז. יופי באמת.

פנומן 72

New member
את צודקת. צריכים לתת מאמר של הפורום כל יום

או יותר נכון - כל לילה...

קסנדרה20

New member
מה? אז לא רק שאפשר להתעוור מ...

אוננות וממופקרות מינית עכשיו גם אפשר למות מזה?
עזבו אתכם, סין היא חברה מאוד מסורתית ושמרנית, לכן אוהבים להפיץ בה אמונות טפלות מהסוג הזה. אבל בלי שום קשר, תורת הטנטרה שמלמדת איך לשלוט בשפיכה למשך המון זמן בריאה לחיי המין של המטופל. יכולה להבטיח לו רשימה ארוכה ומתארכת של יזיזות שמעבירות את השמועה מפה לאוזן.

למעלה