שפיכה נשית

שפיכה נשית

היי יש לי שאלה איך אני יכול לגרום לבחורה להשפריץ חיב לדעת דחוף ואים כל בחורה מצליחה לעשות את זה

soofgania

New member
שחר

יש נשים שכשהן גומרות הן משפריצות ויש כאלו שלא. אבל כולן חוות את רטט הגמירה ההרגשה האלוהית והמדהימה.

בקשר לשפיכה

תודה מאמי אבל איך זה שהם משפריצות כמות כזאת של מים ואפשר לדעת מי מהם ישפריצו ומי לא זה קשור למיבנה הכוס ואים הגבר בפנים הוא מרגיש שהיא הולכת להשפריץ הוא ירגיש תמים?

soofgania

New member
מממ

אי אפשר לדעת מי משפריצה את זה תוכל לשאול אותה ישירות או שתגלה זאת בעצמך במהלך הסקס איתה. זה בהחלט לא קשור למבנה הנרתיק,כמו שהגמירה של הגבר לא שייכת לגודל האיבר. את שאלתך האחרונה לא הבנתי-אם הוא מרגיש שהיא הולכת להשפריץ הוא ירגיש תמים.....מה הקשר לתמים???

התחרמנתי כבר חח בקשר לשפיכה

אים הוא ירגיש את המים שיוצאים. ועוד משהו מה זה פרוסטטה במאסג' שעושים יש מסאג' עים פרוסטטה ואת תותחית כפרות

soofgania

New member
חחחח הרגת אותי

פעם אחרת שים גרש מעל האות--ת'מים חחח לא הבנתי מה הקשר לתמים.... אין לי מושג אם גבר מרגיש את ההשפרצה יכול להיות שהוא מרגיש משהו חמים ומימי....עד שלא תנסה לא תדע. אני לא מהמשפריצות אבל יש לי חברה שכן..אם זה כ"כ חשוב לך אוכל להתעניין בשבילך. מה זה פרוסטטה במסאג'?שאל מסאג'יסט
תודה על הפרגון אבל אחרי הכל אתה רואה שאני לא ממש תותחית ואני עונה על מה שאני יודעת.

במקום להתקשר לחברה, תני לי את המספר

כמובן אני אשתמש בזה רק כדי לברר; לא חלילה לבגוד בך! נשבע!

soofgania

New member
תקבל תפון שלה רק אם

תענה לשאלון...אני מתה לדעת מה התוצאה שלך...לא לשקר!
וחוץ מה 'תגעגעתי

soofgania

New member
שחר תשובה בשבילך

שאלת מה זה פרוסטטה במסאג'....אז ככה..שאלתי מסאג'יסט וזו תשובתו- אנסה להסביר לך דרך מקרה שקרה לי בתחילת דרכי בתור מעסה. לפני כ8 שנים היה לי עסק במרכז חולון לעיסויים ורפואה טלטרנטיבית הייתי אז טירון, חוץ מהרפואי שגם נעשה על גוף חשוף כמובן הייתי די תמים ולא הכרתי שיטות "אחרות" מספר ימים אחרי הפתיחה הזמין אצלי גבר אחד עיסוי ובמהלך העיסוי הוא דרש ממני עיסוי פרוסטטה[ ערמונית] אני בתמימות בקשתי את סליחתו ,פשוט לא ידעתי על איזה עיסוי הוא מדבר, המטופל היקר החליט שהו רוצה להסביר לי.. אמר לי לעסות בעזרת המרפק בתנועה סיבובית אזור מסוים בישבן שהיה במקרה אחד הנקודות החשובות בלחיצות שיאצו, אני התמים הסכמתי לבקשתו והתחלתי לעסותו תוך כדי העיסוי שמעתי אותו גונח, הוא כנראה גמר..... עיסוי פרוסטטה הוא סתם מושג שנשמע טוב אבל בעצם עוזר לגבר לגמור והוא נעשה בעיקר ע"י רוסיות שעובדות במכוני עיסוי למיניהם.

יגרשו אותי מפה אם אגלה את התוצאה...

מצד שני, תחשבי על זה אחרת: יש לי עוד כל כך הרבה דברים להשלים, מה ש"יאלץ" אותי להיות הכי מופקר פה בעתיד...

E l i o r 2 2

New member
זה משאיר כתמים על ריפוד?

סופגי בחיאת תבררי............ וזו הונדה פשע, כל טעות יכולה לעלות ביוקר.

soofgania

New member
אפשר להכתיר אותי לסקסולוגית

של הפורום???אליאור יקירי לך לסופרמרקט הקרוב וקנה מסיר כתמים בימינו כבר אין כתם שלא ניתן להסירה. וחוץ מזה למה לא להשאיר מזכרת מבילוי נעים?<רק במקרה שאתה רווק..כן?
> בכבוד רב הסקסולוגית שלכם ד"ר סופגי

E l i o r 2 2

New member
בחיאת סופגי......

סופגי יש לי עוד שאלה.......אני ב1.1 אני אהיה בן 23, הלך הכינוי?...........מה עושים, התאהבת בי בתור אליאור 22 זה לא יפריע לך? ובחיאת סופגי..........איך הגעת לכינוי הזה סופגי?.......

soofgania

New member
ראשית שיהיה במזל טוב!

לא זה לא יפריע לאהבתינו אפילו שהזדקנת...
מקור הניק סופגניה התחיל כמובן מחנוכה האחרון לפני כן היו לי כינויים אחרים.זה כל הסיפור. עוד שאלות של פסח על חנוכה לפני יום כיפור?

למעלה