שפיכה נשית

פיצי 3510

New member
שפיכה נשית

אתמול שמעתי לראשונה שקיים כזה דבר רציתי לשאול איך מגיעים לכזה דבר בתודה מראש

לא נראה לי...

אולי אני סקפטית אבל זה לא נראה לי אמיתי.... שמתם לב שביד שלו מכסה את השטח שמעל לכוס שלה. אולי רק במקרה מתחבא שם צינור עם נוזל לבנבן ...... לא קראתי את הכתבות אבל זה לא כל כך נשמע לי אפשרי כי למיטב ידיעתי הנוזלים שמופרשים בכוס לא באים מבלוטה כמו הערמונית אלא מהמון המון תאים חלב קטנים על העור, כך שהשפרצה כזאת נראית די דמיונית. יכול להיות שיש הפרשה מרובה בעת אורגזמה אבך שפריץ???

תגובה לעצמי:

טוב קראתי את המאמר ומסתבר שה"שפיך" הנשי מופרש מהשופכה ולא מהוגינה. הוא נוזל דליל מאוד אבל אינו שתן ודומה במהותו לשפיך הגברי. כל זאת למרות שלא ידועה ברפואה שום בלוטה נשית מקבילה לערמונית (כך כתוב במאמר). תמוהה מאוד אבל לא היה לי אכפת לנסות... אולי זו בכלל קונספירציה של חובבי גולדן שאוור......

פיצי 3510

New member
סקסולוגית

שמעתי את זה מסקסולוגית והיא אמרה גם שכמעט כל אשה יכולה להגיע לכזה דבר וזה גם לא סתם רטיבות אלא ממש כמו פיפי כמות גדולה אבל ההנאה בזה גדולה פי עשר מסתם גמירה היא גם הסבירה איך מגיעים לזה אבל לא הספקתי לשמוע

TopSound

New member
../images/Emo26.gif

די קשה להגיע דורש הרבה זמן... כמו בן שיש כאלה שבא להן טבעי... בעקרון זה כתוצאה מאורגזמה של נקודת ה-G... גירוי רציף של הדגדגן מציאת נקודת ה-G ואז גירוי במקביל של שניהם מעל 30-40 דקות ורק אז מתחילים לראות תוצאות!

30-40 דקות?

במקביל? היא לא אמורה לגמור איזה 100 פעמים באותו זמן? (או שריבוי אורגזמות לא מפריע בדרך למטרה?) ומה עם זאת שלא גומרת - כלומר גירוי ישיר כל כך הרבה זמן זה לא ברמת מטרד כבר? יש עדויות מהשטח למישהו?

סוסו 6730

New member
שפיכה נשית

אפשר להגיע לזה כאשר מגרים את איבר המין הנשי בנגיעות וכו´ עד שמגיעים לשפיכה וזה כיף נורא..

אני כבר מתכננת לי את סוף השבוע

ומשום מה אני כבר יודעת שהוא יהיה גשום רטוב ולח
עכשיו צריך רק פארטנר מתאים טוב ומשקיע

TopSound

New member
צעיר מדיי?! ../images/Emo41.gif

דיברתי על חתונה?... מה הקשר בין סקס לגיל?... את יודעת איך זה עם מעריצות אתה תמיד רוצה את מה שאתה לא יכול לקבל...

חיבוקון

New member
אנחנו גדולים, לאן להגיע? חחח

אם כי שמעתי שיהיה יחסית חם בסוף השבוע, מה שאומר הוצאת כל הכיף בלהתכרבל עירומים תחת הפוך כשבחוץ יש גשם חזק חזק מתובל ברעמים וברקים.

צפנתי

New member
מאיפה זה יוצא? מילא הגבר, אני מבינה

שהערמונית אוגרת את רוב נוזל הזרע והביצימים הנחמדים תורמית איזה אחוז או פחות של זרעונים, אבל אצלינו? מאיפה יש לנו מאגר שמשפריץ כמו מזרקה? מישהו יודע מאיפה זה משפריץ?

למעלה