שפיכה נשית

שפיכה נשית

משהי כאן חוותה שפיכה נשית ? או מישהו הצליח להביא אישה לידי כך?
יש הנחיות מיוחדות ?

A לוןA

New member
כן ולא

היתה לי מישהי שהיתה כזו
אבל לא עשיתי שומדבר מיוחד כדי שזה יקרה. באותו מצב בדיוק- לפעמים זה היה קורה ולפעמים לא, וזה לא היה קשור לעוצמת האורגזמה, לתנוחה או לשום משתנה אחר שיכולתי לחשוב עליו.
אבל אני מניח שזה עניין אינדיבידואלי, ואולי תהיינה כאלו שיתנו לך טיפים אחרים.

קורה כש..

עד לא מזמן כשהענקתי אורלי לגברת מסויימת ,לרבות עם הקשר לכינוי שלי .בדרך כלל שלא נאמר בקביעות הגיעו בשלב מסויים התכווצויות והשפרצות .
עדות ממבט קרוב מאוד

ExLibris499

New member
אני
אני

יכולה לספר לך שזה לא קורה בכל פעם ואצלי זה בהחלט קשור ליכולת לשחרר ולעוצמת הסקס שאני חווה.
מניחה שזה אינדיוידואלי........ ובהצלחה!

G מאסטר

New member
בודאי שקיימת ..וזה מבחינתי..הגביע הקדוש.

קרה לי עם כמה נשים שונות.זה קשור לעוצמת האורגזמה
וגם לסיטואציה שניבנית במהלך הסשן.
יש מישהי שחווה מולטיאורגזמה ארוכה ומפרקת מלווה בגניחות וצעקות

זאת גם חוויה מדהימה לשני הצדדים.
ההשפרצה היא עוצמתית ומגיעה עם אובדן
שליטה ורעידות..והנוזל השקוף הזה...כמו מעיין החיים.
כנסי ליוטיוב ותירשמי squirting

זה קורה לרוב

ע"י מניפולציה מאוד מסויימת של אצבעות על הדופן העליונה (זו שצמודה לשלפוחית השתן) של הנרתיק. זה גם קשור לשיחרור של האישה- כי אם היא מרגישה צורך להשתין ועוצרת את עצמה- זה לא יקרה..
קרה לנו לא פעם שבן הזוג שלי גרם לנשים להשפריץ בפעם הראשונה.
&nbsp
אחרי שזה קורה פעם אחת זה כבר קל יותר בפעמים הבאות.
&nbsp
כשאני מאוד מגורה זה יכול לקרות גם מגירוי של הדגדגן או אצבעות באנאלי

tinky2

New member
את אומרת למעשה

ששפיכה נשית או השפרצה זה שתן? לא נוזלי כוס? אף פעם לא הבנתי מה זה באמת...

מחקרים מעטים שנעשו בנושא

הגיעו למסקנה שזה בהחלט לא שתן אבל יש שיתנן והרבה מלחים בנוזל שיוצא.
בהרכב שלו הוא דומה לנוזל שיוצא מבלוטת הערמונית אצל גברים.
&nbsp
&nbsp

השפרצה נשית

שפיכה נשית היא בעצם תוצאה של מגע ישיר ולחץ על בלוטת הברטולין,
שוחרור נוזלי סיכה טבעיים של הגוף, שמטרתם במקור לגרום לסיכוך טבעי בזמן גירוי
מיני, ומניעת שפשופים.
היות וכדי להגיע למצב של שפיכה נשית צריך להגיע למצב של שחרור מאד מאד גדול, והיות ובלוטת הברטולין מאד מאד קרובה לשלפוחית השתן, אז במקרים מסויימים, באמת משתחרר גם קצת שתן בו זמנית.
במקרים שהגעתי לשפיכה, יצא לי להריח את הנוזל, ואין לו ריח של שתן, והוא גם לא משאיר כתם כמו שתן.

פשוט ומורכב בו זמנית

הופתעתי מאד לילה אחד כשמפגש עם בחור צעיר הסתיים בשפיכה חוזרת ונשנית, דבר שלא חוויתי קודם לכן אף פעם.
יש לציין שהוא היה מאד חדור מטרה, ולכן זה היה די טכני, וקצת פחות מהנה ממה שחשבתי שיהיה, אבל היה לזה קטע.
אחר כך נורא רציתי לשחזר את זה ולא ידעתי איך (מעבר לעניין הטכני שזה להגיע לדופן העליון הפנימי, ולשפשף/ללחוץ על בלוטת הברטולין), ואז הגיע אליי בחור השני שמאד חיבב שפיכה נשית, ואיתו כבר הבנתי שבעצם הפתיחות שהיתה בינינו, וחוסר המעכבים שלי איתו הם אלה שאיפשרו לי שחרור מלא, אז איתו זה כבר היה יותר מהנה, משמעותית, והרבה יותר קל, בלי שום ביצועים טכניים מדי, זה פשוט בא טבעית ועם כוונון נכון של הזין שלו בזמן החדירה (אני שכבתי על הגב, הוא על הברכיים ומחזיק לי את הרגליים גבוה ובא מאחורי בעצם, לחיכוך מיטבי של הזין שלו עם הבלוטה.
עם הבחור השלישי, כבר ממש רציתי להגיע לזה, אז הבאתי את עצמי, בדרכי שלי, לשחרור מוחלט, וזה קרה שוב, הפעם זה כבר היה ממש מהנה והגיע בשילוב עם אורגזמה ממש חזקה ומשחררת.
הרעיון הכללי הוא להתרוקן משתן לפני קיום יחסי מין, למצוא את הזווית הנכונה ולשחרר לגמרי, ואז כשמגיע רגע שאת מרגישה שאת צריכה פיפי, לשחרר, כי זה לא פיפי, זו הבלוטה שרוצה לשחרר, אם לא תחששי משתן שעלול לברוח, ותאפשרי לגוף להיות רפוי ולהוציא את הנוזלים, תהני מהקסם הזה :)

פעמים מספר

יש לי חברה שמסוגלת להשפריץ, ניסיתי איתה פעמים בודדות ולא הצלחתי. אבל היא אומרת שזה היה קרוב (והיא נהנתה בכל מקרה)
ויש לי חברה אחרת, מולטי אורגזמית, כשהיא אצלי היא משפריצה שוב ושוב ושוב. ואני מדבר על מספר דו ספרתי בכל פעם ששוכבים.
נאלצתי לשים מגבת על המיטה כדי שנוכל ללכת לישון.

רוב העבודה היא אצבעות והדופן העליונה, כפי שאמרו. משחק עם העוצמה של האצבעות בהתאם לאיך שהגוף שלה מגיב. סבלנות. שחרור. לא לנסות להביא את זה בכוח.

היי. חדש

קרה לי

לא מעט.
בפעם הראשונה, לפני כעשור, לא ממש ידעתי מה זה והיתי בטוח ש"ברח" לה
אחר כך כבר נתקלתי בעוד נשים.
לא עושה כלום כדי שזה יקרה
זה פשוט קורה.
&nbsp
מבחינתי זה אחד הדברים הסקסיים שקיימים

DogsPCI

New member
כן. בהתחלה הייתי בהלם חיובי, וגם הסתובבתי עם החזה נפוח...

עד שהבנתי שזה לא קשור אלי בכלל... חחח. הבחורה הייתה משפריצה מכל דבר...
&nbsp
לא יודע מה אתם מכירים, אבל בשלב מסויים (ודי מוקדם) זה כבר היה - Too much.
מגבת? הרגשתי שצריך להביא בגד-ים ומצופים
.
&nbsp
הייתי כל הזמן מביא לה משהו לשתות... חחח.
(ולא רק מים כי אכן מאבדים מים ומלחים... ועוד).
&nbsp
זה היה ממש מזמן, מאז לא נתקלתי עדיין... אולי בקטנה.
&nbsp
אבל בהחלט - זה היה מטורף לחלוטין ;).
&nbsp
&nbsp

johnny black2

New member
כן וכן...

הצלחתי גם עם האקסית המיתולוגית וגם עם מישהי מתוקה מאחד הפורומים השכנים...
להנחיות מיוחדות מוזמנת לפרטי אם בא לך...
מגניב לאללה...!

למעלה