פשוט ומורכב בו זמנית
הופתעתי מאד לילה אחד כשמפגש עם בחור צעיר הסתיים בשפיכה חוזרת ונשנית, דבר שלא חוויתי קודם לכן אף פעם.
יש לציין שהוא היה מאד חדור מטרה, ולכן זה היה די טכני, וקצת פחות מהנה ממה שחשבתי שיהיה, אבל היה לזה קטע.
אחר כך נורא רציתי לשחזר את זה ולא ידעתי איך (מעבר לעניין הטכני שזה להגיע לדופן העליון הפנימי, ולשפשף/ללחוץ על בלוטת הברטולין), ואז הגיע אליי בחור השני שמאד חיבב שפיכה נשית, ואיתו כבר הבנתי שבעצם הפתיחות שהיתה בינינו, וחוסר המעכבים שלי איתו הם אלה שאיפשרו לי שחרור מלא, אז איתו זה כבר היה יותר מהנה, משמעותית, והרבה יותר קל, בלי שום ביצועים טכניים מדי, זה פשוט בא טבעית ועם כוונון נכון של הזין שלו בזמן החדירה (אני שכבתי על הגב, הוא על הברכיים ומחזיק לי את הרגליים גבוה ובא מאחורי בעצם, לחיכוך מיטבי של הזין שלו עם הבלוטה.
עם הבחור השלישי, כבר ממש רציתי להגיע לזה, אז הבאתי את עצמי, בדרכי שלי, לשחרור מוחלט, וזה קרה שוב, הפעם זה כבר היה ממש מהנה והגיע בשילוב עם אורגזמה ממש חזקה ומשחררת.
הרעיון הכללי הוא להתרוקן משתן לפני קיום יחסי מין, למצוא את הזווית הנכונה ולשחרר לגמרי, ואז כשמגיע רגע שאת מרגישה שאת צריכה פיפי, לשחרר, כי זה לא פיפי, זו הבלוטה שרוצה לשחרר, אם לא תחששי משתן שעלול לברוח, ותאפשרי לגוף להיות רפוי ולהוציא את הנוזלים, תהני מהקסם הזה