שפיות זמנית

נקיטה...

New member
הבחירה בלבד.

הבחירה בלבד והצורך הפשוט להיות מחוזרת...מחובקת...בהחלט מתחברים להם יחד...לא פעם. ואת יודעת...לא בטוחה שזה היה ריקוד חייך...ולא בטוחה שאלה היו הגברים של חייך...למילה "חייך" יש איזו נימה רצינית...כמעט אבסולוטית. זה היה ריקוד ואלו היו פשוט גברים וזו היתה האווירה. ואת יצאת לבד וטוב לך וזה נפלא. ןיכול להיות שבזמן אחר, כשתפרצי ב"הורה" פשוטה ומוכרת הוא יהיה שם אותו גבר רגיל ונחמד יביט יחייך ויהפוך לגבר של חייך...אולי. אהבתי את מה שכתבת.

t o t a l

New member
הכח בלבד

את כל כך חזקה. את כל כך שלווה. כי את כבר אמא ואת שלך עשית. עכשיו את בוחרת בן זוג ולא אבא. כי את אוהבת את הלבד שלך ועכשיו את בוחרת נקי. בלי לחץ. לא בשביל לברוח מהלבד. לא על מנת להשלים משהו שחסר לך. יבוא האיש שלך, תדעי לקחת אותו. לא יבוא , תמשיכי להיות מאושרת בלבד שלך.

ע פ ר ל ה

New member
ואני אומרת

אכן,יש המון כח בלבד. אני לעצמי.הכל נתון לשיקול דעתי והחלטתי הפרטית. החופש הזה,יש בו הרבה שמחה. אבל החופש הזה לעיתים חונק ומעיק,לבד לבד לבד.... דממת הלבד. אבל לא בכל מחיר,ולא בפשרה משחיתה. ולכן-אל תיתלי את אושרך באיש. הכח בתוכך הוא שיוביל אותך אל האושר.

נפלא

כתבת פשוט נפלא. כל כך מדוייק שלרגע הייתי שם, בקומת המרתף, קצת שיכורה , ובחרתי שוב. תודה..

לא יקירתי..

סיכול האותיות לא מתאים פה. בחירה, בחירה אמיתית. הגישה שלך,שהיא במקומות מסויימים גם הנורמטיבית, הגורסת שאת לא יכול להיות מאושרת לבד , לא מתאימה ל"גירסה הנשית", וגם לא לי. להפיך, הגישה כפי שהוספת בהמשך שאת לבד ונהנת מזה "עד שתמצאי מישהו" גוררת לטעמי יחסים תלותיים, מצוקתיים. ורק כשאת יכולה להנות כך, מהחופש הזה, את יכולה להכיר בן זוג לך- לא אבא לילדים, לא סידור כלכלי נוח, וגם לא מישהו שיהייה נחמד להורים- רק מישהו שיהייה טוב לך. מזמינה אותך לערב כזה..

את באמת אוהבת להיות לבד?../images/Emo4.gif

הקטע שכתבת לא שיכנע אותי.. בינך לבין עצמך.... אוהבת להיות לבד? לי זה ניראה בריחה כי עכשיו אין אף אחד... בלט לי במיוחד בקטע של החיבוקים עם החברים.. הרצון שלך הוא לחוש קרובה למישהו, לדמות גברית אהובה מה שתיארת פה זאת ברירת מחדל!! את רוצה להרגיש רצויה נחשקת ואהובהה אבל משכנעת את עצמך שטוב לך לבד.. אני לא חושבת שבחרת בחופש אלא שכרגע הלבד בחר אותך זאת לא עצמאות זאת תקופת ביניים עד שיגיע מישהו.. בהצלחה!!!

היא הפכה לאדישה

"קצת פחות מאמינה בהם, קצת יותר מאמינה בעצמה" כאילו "I have become comfortably numb"

naama78

New member
מקסים../images/Emo20.gif

לבחור... בחופש, בעצמאות... לבחור בן זוג....רק לעצמך. שיהיה לך הכי טוב....

זה מחזיר אותנו מוטו - חופשי ...

חופשי זה לגמרי לבד.. ששר פוליקר אבל אומר לכם ממרומי נסיוני הרב- זה , כמו כל דבר בחיים - רק שלב ושלבים יש הרבה, ואנו עוברים תהליך של התנסות, חוויות וריגושים.. לבד, בזוג, ביחד ושוב לבד.. אבל בסוף, איש לא רוצה להשאר בדד אז יכול להיות שחופשי זה לגמרי לבד, לא ממש מתאים לכל אחד ואחד..

יערית

New member
מציאות שכזו../images/Emo141.gif

וברגע מסויים ולא צפוי זה יכול להישתנות.

למעלה