שפיות זמנית מי מכיר? להקה מדהימה מישהוא יכול להגיד לי מה שם האלבום שלהם?
T the Rain New member 24/9/02 #1 שפיות זמנית מי מכיר? להקה מדהימה מישהוא יכול להגיד לי מה שם האלבום שלהם?
א -אלה- New member 24/9/02 #2 אני מכירה! כשהייתי קטנה הכי אהבתי את השיר "הקיץ האחרון" שיר מדהים!!! הלהקה עצמה טובה ויש לי עדיין את הקלטת שלהם
אני מכירה! כשהייתי קטנה הכי אהבתי את השיר "הקיץ האחרון" שיר מדהים!!! הלהקה עצמה טובה ויש לי עדיין את הקלטת שלהם
ש שלמונזה New member 24/9/02 #3 חולה עליהם השיר הקיץ האחרון פשוט מדהים והיה להם עוד שירים טובים שעכשיו אני כבר לא זוכרת אותם... אם אני אל טועה לאלבום קראו הקיץ האחרון, פעם היה לאחי את האלבום אני לא יודעת איפה זה...
חולה עליהם השיר הקיץ האחרון פשוט מדהים והיה להם עוד שירים טובים שעכשיו אני כבר לא זוכרת אותם... אם אני אל טועה לאלבום קראו הקיץ האחרון, פעם היה לאחי את האלבום אני לא יודעת איפה זה...
C cloudy girl New member 24/9/02 #5 מכירה ו.. אני גם מתה על "הקיץ האחרון".. שיר מהמם.. ונראה לי שקוראים לאלבום ´הקיץ האחרון´ אם אני לא טועה.. מקווה שעזרתי.. עדי
מכירה ו.. אני גם מתה על "הקיץ האחרון".. שיר מהמם.. ונראה לי שקוראים לאלבום ´הקיץ האחרון´ אם אני לא טועה.. מקווה שעזרתי.. עדי
ע עטלף77 New member 24/9/02 #6 יש להם עוד שירים חוץ מהקיץ האחרון? ברור שיש, אבל הם עשו פריצה עם הקיץ האחרון ואחרי זה לא ממש שמעו עליהם, לפחות אני לא.
יש להם עוד שירים חוץ מהקיץ האחרון? ברור שיש, אבל הם עשו פריצה עם הקיץ האחרון ואחרי זה לא ממש שמעו עליהם, לפחות אני לא.