שפות..

כן אני בבית ספר אמריקאי...

רק שגיאלי (Annabel Lee) היא מארה"ב ואני מקנדה.. יש אפשרות ללמוד כאן כאל שפה שניה.. רק שאצלי זו השפה הרביעית...

lol lypop

New member
אממ

וואו כולם יודעים מלא שפות.. אני יודעת אעברית אנגלית צרפתית, קצת ספרדית, ולקרוא ולכתוב בערבית (אני לא זוכרת מילים אבל אני יודעת איך מבטאים אץת האותיות וכאלה..:S)

Hielo

New member
../images/Emo62.gif

כשפות ראשונות - עברית, ספרדית ואנגלית. קצת צרפתית. ואני מבינה גם פורטוגזית, איטלקית וקטלנית.

eynav16

New member
מבינה פורטוגזית?

כאילו אם אני יכתוב עכשיו תביני.?

MissUnKnown

New member
אנגלית,עברית, הולנדית

הייתי רוצה לדעת יפנית, רוסית, שוודית ואיסלנדית

daphnadk

New member
אני מדברת...

עיברית אנגלית ,איטלקית אבל אין לי אוצר מילים גדול ולא שוטפת אבל אני מבינה בלי בעיות טיפה ספרדית ואני ממש רוצה ללמוד סינית או קוראנית

Im So Excited

New member
פחות או יותר

עברית,גרמנית,צרפתית ואנגלית[אבל לא ברמה ממש טובה..חפיף כזה]

אנגלית וגרמנית.

לא יודע עברית
וקצת, אבל ממש קצת, אספרנטו, אני חייב להמשיך ללמוד. הייתי רוצה לדעת אספרנטו שוטף...

אממ

עברית, אנגלית, צרפתית (עדיין לא סבירה). מבינה ספרדית, קצת ערבית, קצת פרסית וקצת סווהילית. יש לי קליטה מעולה לשפות. הייתי רוצה לדעת שוטף גרמנית וערבית.

d a p h i

New member
אמ....אני טובה עם שפות.

לפני שעברנו לארה"ב דיברתי 4 שפות: עברית אנגלית ערבית וספרדית שוטף, וקראתי וכתבתי בשלוש(חוץ מספרדית). עכשיו, אני כותבת וקוראת יותר טוב באנגלית אבל ברחו לי ממש הערבית והספרדית. אני קוראת וכותבת אבל ממש קשה לי לדבר למרות שלא היה לי אף פעם קשה...באסה.

יש כמה:

עברית אנגלית ספרדית איטלקית (שכחתי קצת פעם ידעתי שוטף) פלמית (שכחתי קצת פעם ידעתי שוטף) הולנדית (שכחתי קצת פעם ידעתי שוטף) ערבית אני לא טוב בדיבור אבל מבינה קצת.. וקריאה וכתיבה אני יודעת שוטף..

למעלה