שפות בJava

ronen10001

New member
שפות בJava

יש לי TextField ואני מעוניין לשנות את הfont שייכתב שם וכן את כיוון הכתיבה (אלו ברירות שאני נותן למשתמש לבחור) מישהו מכיר את הפונקציות הרלוונטיות? תודה.

DadleFish

New member
תשובה

בלינק הזה תמצא את התיעוד של TextField מתוך ה-JDK. ממליץ לך לעשות היכרות עם ה-JDK אם עדיין לא הכרת - אחד הדברים הטובים ב-JAVA הוא התיעוד המעולה שלה. לעניינך, הפונקציה שמשנה את הפונט היא setFont - היא לא פונקציה של TextField אלא של Component. לא הצלחתי למצוא פונקציה שמגדירה את ה-alignment של ה-text field, ולמען האמת אני לא בטוח שזה קיים בכלל ב-class הזה. לעומת זאת יש לך setHorizontalAlignment ב-JTextField, הגרסה ה-Swing-ית ל-Text Field. למה שלא תשתמש ב-Swing?

ronen10001

New member
תודה ../images/Emo13.gif ויש לי עוד שאלה...

סליחה שהטרחתי, שאלתי כאן והלכתי לתיעוד של sun (תיעוד מצויין). אני לומד בסדר מסויים וברגע שאני מסיים את התרגילון הנוכחי, אני אתחיל עם הJ ים למיניהם... דבר שני נדמה לי שיישור לימין יש בTextArea אבל אני לא בטוח, ראיתי משהו בסגנון לפני כמה ימים... ייצרתי טופס ואני רוצה שכמה panels ייתגלו למשתמש אחרי שהוא יבצע פעולה מסויימת. משום מה setVisible לא מתפקד, או שאני עושה משהו לא בסדר?

voguemaster

New member
כמה נקודות

נסה לחפש חומר בדוקומנטציה על locales. לג'אווה יש תמיכה מלאה ב-locales. כל עוד יש לך את הפונטים המתאימים לא אמורה להיות לך בעיה. לגבי ה-panels, אתה יכול להשתמש ב-card layout ולחשוף PANEL בכל פעם, ממש כמו בטאבים שיש בדיאלוגים רגילים. היות ו-PANEL יכול להכיל כל דבר, כולל פאנלים נוספים, אתה יכול לעשות מה שבא לך באופן עקרוני, יש ?

ronen10001

New member
תודה ../images/Emo13.gif אז למה....

וחוץ מCardLaout למה אין תגובה לshow או setVisible (דרך אגב, אם אני כותב באתחול setvisible false או hide , אז הוא לא מראה אותו, אבל אם באיזה פונקציה בדרך אני נותן ערך true או לחילופין show אין תגובה... הרי זה אמור לעבוד... לא? תקן אותי אם אני טועה...

למעלה