שפגט מלא בזמן קצר

sherlok007

New member
שפגט מלא בזמן קצר

חובה לכולם קניתי מכשיר שפגט פשוט ב יד 2 באינטרנט עבדתי יום יום בעזרת המכשיר אין לכם מושג איזה תוצאות הגעתי קשה אבל שווה הייתי לפני כמו קרש עכשיו אני מאוד מרוצה מומלץ !!!

sherlok007

New member
שפגט

חובה לכולם מכשיר שפגט שקניתי ביד 2 באינטרנט עבדתי חודש כל יום והנה תוצאות סוף הדרך כמובן חימום טוב!!!שווה

שאלה בנוגע למכשיר

אם אתעלם לרגע מהרצון העז לפרסם את המכשיר... אפשר לקבל מעט פרטים (תמונה, מחיר וכד')?

נראה לי שמדובר במשהו דומה לזה../images/Emo26.gif

נראה לי שמדובר במשהו דומה לזה. קניתי פעם מכשיר דומה מבש גל, רק הרבה יותר פשוט וזול: אין את כל הריפודים, אין מושב (אתה יושב על הרצפה), ובמקום "הגה" יש מוט אותו אתה מושך אליך ושגורם לשני מוטות שמחוברים בציר אליו ושעליהם נשענות שתי הרגליים שלך להיפתח לאחור ולהימתח. בזמנו כשהייתי רץ הייתי משתמש בו לפעמים למתיחות לאחר הריצה. מכשיר חביב, אבל לא הייתי יוצא מגדרי...

אריארי

New member
ותודה

לכל מי שהטעם הטוב עצר אותו מלהעלות את האנקדוטה לדפי הפורום.

kagekun

New member
היה לי כזה

פעם מזמן (לפני יותר מ-15 שנה)... ועוד של חברה טובה (סנצ'ורי)... כל פעם התקלקלה המשאבה ההידראולית.. בסוף התיאשתי והוא עדיין שוכב עטוף בניילונים איפשהו. מסתבר שהכי טוב מתיחות על המזרון...

תמונה של האינסטרומנט הפשוט יותר

שעליו דיברתי. את הקרסוליים שמים על קצות שתי המוטות החיצוניים, ובעזרת הידיים מושכים בידית האמצעית ומקרבים אליך. הפעולה גורמת לפשיקה של המיפשעות.

Pyongwon

New member
There are other ways for splits...

And as of August, we'll be doing flexibility training and kicking, for those of you who are interested, probably on Fridays, from 14:00 - 15:00. Taekwondo practice from 15:00 - 16:00. Flexibility and Taekwondo together is 200 shekels . Anyone interested? Jessica.

למעלה