שפגט וגמישות...

מיכל1082

New member
שפגט וגמישות...

שלום לכולכן...
גיליתי את הפורום המדהים הזה לפני כמה ימים והתחלתי קצת לקרוא פה מדי פעם... ועכשיו האמת שיש לי שאלה. אני בת 23 ולאחרונה חזרתי לרקוד אחרי הפסקה של חמש שנים. לפני זה רקדתי 8 שנים ג'אז ופשוט מהרגע שהתגייסתי לא חזרתי עד לפני כמה חודשים. אז עכשיו חזרתי לרקוד, ואין מאושרת ממני בעולם (אני לעולם לא אפסיק!!
) אבל... כל הגמישות שלי הלכה פייפן!! אני ממש משתדלת לעבוד כל יום על שפגט (יושבת בשנייה ועושה מתיחות 40 דקות כל יום יומיים...) כדי לחזור לשפגט שהיה לי לפני חמש שנים... אבל רציתי לשאול אותכן כמה זמן אתן חושבות שיקח לי לחזור חזרה לשפגט? אני רחוקה משהו כמו 30 ס"מ מהרצפה עם רגליים מתוחות וישרות.... וזה נראה לי כל כך הרבה...
יש לכן אולי רעיונות איך לחזור מהר לשפגט? או הערכה כמה זמן זה יקח לי? תודה מראש!!
מיכל.

מתיחות

לעשות מתיחות.אך כמובן להיזהר,כי את קצת יותר מבוגרת. יש שיטה טובה לנסיון לפתח גמישות. ביום יומיים לפני המחזור החודשי,ובימי המחזור,יש יותר גמישות לאישה. תעבדי כל החודש,ובימים האלו תמשיכי לעבוד ולשפר. אני הייתי ממליצה לך ללכת גם לשיעורי מתיחות ולקבל רעיונות נוספים לשיפור הגמישות.

יש בסטודיו B שיעור שעובד על גמישות

ובין היתר שפגט... אבל בלי קשר.. הרבה מתיחות... תשימי גם תרגל על הבר ואז תעשי שפגט , זה מאוד מאוד מגמיש!@!

שיעורי מתיחות

נכון,יש בסטודיו B,אך גם במחולה. ויש גם במועדוני ספורט שונים ועוד. צריך רק לחפש,ולהיכנס גם לשיעורי מתיחות. סטודיו B,ומחולה הם הכי מומלצים לזה,מכיוון ששם את יכולה לקנות כרטיסיה,והיכנס לשיעורים בודדים. לא צריך מנויי בשביל זה כמו למועדוני ספורט.

מיכל1082

New member
תודה לכולכן!

אני אנסה את העצות! יש לכן הערכה לכמה זמן בערך זה ייקח...? (כמה זמן לקח לכן להגיע לשפגט?)

amitush26

New member
../images/Emo187.gifכל אחת והגוף שלה../images/Emo13.gif

סורי, אבל אי אפשר לדעת:/

למעלה