שפאגט.

• פותח הנושא Niamh
  • פורסם בתאריך

Niamh

New member
שפאגט.

אני רוצה להתחיל להתאמן לבד רבע שעה כול יום כדי שאני אוכל לעשות שפאגט [את שניהם]. איזה תרגילים אתם ממליצים לי לעשות?

ממממממ

יש שרשורים גדולים וישנים בעיניין אני יחפש ויפנה אותך אלייהם.. פשוט חבל להתחיל ולפתוח על הנושא הזה שוב שירשור נוסף

Only Dance

New member
לא קשור.. עולה כסף..

פשוט השירשור ההוא ממש מושקע, עם תרגילים והמלצות, וממש הסברים ארוכים שאני בטוהח שלאך אחת אין אפשרות, כוח, זמן, או רצון לכתוב מחדש מה הבעיה פשוט להפנות לשירשור ושתבחר איזה מהממלצות שלנו מצאה חן בעיניה במידה ואל תבין תפנה לכאן תצטט ונסביר לה למה התכוונו. קאטי.

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifלא, לא עולה כסף.

אבל קוראים לזה- סדר. תחשבי מה אם כל אדם שני היה נכנס לפורום ושואל אותה שאלה, חוץ מזה שאנחנו, חברי הפורום, נענה על אותה שאלה שוב ושוב, הפורום יהיה משעמם. לזאת שפתחה ת'הודעה, לא באים אליך בתלונות, אל תביני לא נכון...

leiny85

New member
../images/Emo127.gif ../images/Emo45.gif - ולשואלת המקורית - כנסי..

לא פעם נשאלה השאלה שלך - והיו על זה כמה שרשורים לא רעים בכלל. בדרך כלל לפני ששואלים - כדאי להריץ חיפוש. הרבה פעמים תקבלי תשובה מיידית, או שתוכלי לחזור עם שאלות יותר ספציפיות לפורום, או שתוכלי לשאול את אלה שענו על השאלה במסר. בכל מקרה - בגלל ששאלת, הנה כמה קישורים: השרשור הראשון - 16.01.06 השרשור השני - 17.12.05 השרשור השלישי - 11.12.05 עוד עצה ממני - תתייעצי עם המורה/ים שלך, תבקשי שיראו לך כמה תרגילים שתוכלי לעשות בבית. הכי חשוב זה להתמיד. עוד יותר חשוב זה לדעת את הגבולות שלך (את הרי לא רוצה לקרוע שריר). והכי חשוב - בהצלחה!

למעלה