יו, מגניב. וחיילים מפגרים. >:
M menori New member 7/6/07 #30 אמרו לי משו כזה אבל לא הספקתי לבוא.. הלכתי לסבתא שלי ולא הצלחתי ללכת לשמה..( אבל תמונות??יש!??.
ש שלומיתת New member 7/6/07 #39 מישי שאני מכירה ההיתה שם וצילמה סרטונים אבל נעלם לה עכשיו הכבל.. כשהיא תמצא היא תעלה אותם..
S shilgiah New member 7/6/07 #54 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני כ"F מבינה אותך..../images/Emo201.gif כי גם לי זה קרההההההההה ואחותי אמרה לי שחברה שלי הולכת עכשיו וחשבתי שהיא עובדת עליי או שזה מחוץ לעיר..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני כ"F מבינה אותך..../images/Emo201.gif כי גם לי זה קרההההההההה ואחותי אמרה לי שחברה שלי הולכת עכשיו וחשבתי שהיא עובדת עליי או שזה מחוץ לעיר..
G GrEeNgIrL3 New member 7/6/07 #87 בכלל לא פרסמו את זה.. שמעתי שסינרגיה אמורים להופיע מכל מיני אנשים, אבל לא פירסמו כלום, לא אמרו שעה.. אז חשבתי שזה לא נכון.. ואז כששמעתי שהם באמת מופיעים כבר היה מאוחר כי הייתי צריכה ללכת להקלטות למסיבת סיום ואי אפשר לבטל. באסה..
בכלל לא פרסמו את זה.. שמעתי שסינרגיה אמורים להופיע מכל מיני אנשים, אבל לא פירסמו כלום, לא אמרו שעה.. אז חשבתי שזה לא נכון.. ואז כששמעתי שהם באמת מופיעים כבר היה מאוחר כי הייתי צריכה ללכת להקלטות למסיבת סיום ואי אפשר לבטל. באסה..