חחח.. באמת שלא שמעתי..חחח מוזר..
S shilgiah New member 8/6/07 #127 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחח..../images/Emo9.gif באמת שלא שמעתי..חחח מוזר..
מ ממשיך לרוץ New member 8/6/07 #129 אמממ תן לי להגיב. וכדאי שכולם יקראו : אולי יש הומואים נורמאליים אבל כמו שיש דוסים קיצוניים, יש גם הומואים קיצוניים ששונאים גם מי שסטרייט, ובטח שאת מי שדוס. וי
אמממ תן לי להגיב. וכדאי שכולם יקראו : אולי יש הומואים נורמאליים אבל כמו שיש דוסים קיצוניים, יש גם הומואים קיצוניים ששונאים גם מי שסטרייט, ובטח שאת מי שדוס. וי
מ מיטלס1 New member 7/6/07 #14 תמונה אחת שאני ואחותי הצטלמנו עם בנואה והיא יצאה חשוכה וחץ מזה שצילמנו את התמונה בפלאפון של אחותי אז אם רני אצליח להעלות את זה למחשב אני אעלה את זה לכאן וחוץ מזה שאחותי צילמה את כל ההופעה בוידיאו של הפלאפון שלה אז שוב אם אני אצליח אני אעלה את הכל לכאן!
תמונה אחת שאני ואחותי הצטלמנו עם בנואה והיא יצאה חשוכה וחץ מזה שצילמנו את התמונה בפלאפון של אחותי אז אם רני אצליח להעלות את זה למחשב אני אעלה את זה לכאן וחוץ מזה שאחותי צילמה את כל ההופעה בוידיאו של הפלאפון שלה אז שוב אם אני אצליח אני אעלה את הכל לכאן!
ר רונקיפליצית New member 7/6/07 #8 ../images/Emo204.gifחח איזה נחמד אבא שלך../images/Emo13.gif שמחה שנהנת מותק!
S shilgiah New member 7/6/07 #9 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאוף! אוף! אוף!!! היו עכשיו גם זיקוקים!! זה כ"כ לא פר שלא מודיעים!! עד שיש פה משו!!
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאוף! אוף! אוף!!! היו עכשיו גם זיקוקים!! זה כ"כ לא פר שלא מודיעים!! עד שיש פה משו!!
L Lilosh95 New member 7/6/07 #38 הזיקוקים ../images/Emo6.gif שמעתי אותם.. זה מההופעת סיום של כיתות י"ב במקיף שלי... אחח איזה צחוקים שמעתי שהיו ואני לא הלכתי כי לא היה לי עם מי
הזיקוקים ../images/Emo6.gif שמעתי אותם.. זה מההופעת סיום של כיתות י"ב במקיף שלי... אחח איזה צחוקים שמעתי שהיו ואני לא הלכתי כי לא היה לי עם מי
S shilgiah New member 7/6/07 #50 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאה באמת!?../images/Emo12.gif חחחחחחחחחחחחחח של מקיף ז'? היום שלישי הייתי שם בשביל ריקודי עם והיתה שם מסיבה.. גם אתמול..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאה באמת!?../images/Emo12.gif חחחחחחחחחחחחחח של מקיף ז'? היום שלישי הייתי שם בשביל ריקודי עם והיתה שם מסיבה.. גם אתמול..
L Lilosh95 New member 7/6/07 #62 כן... יום שלישי בשביל תלמידי המקיף. יום רביעי בשביל ההורים של כיתות י"ב וועד המקיף.
X XxXSynergitXxX New member 7/6/07 #24 מעולה.שמחה שנהנת ! D: אני שונאת את אלו שזורקים כלמיני דברים על הבמה. אבל לפי מה שקראתי , הופמן פעל נכון לגמריי וגם גפן ש"הכניס" להם
מעולה.שמחה שנהנת ! D: אני שונאת את אלו שזורקים כלמיני דברים על הבמה. אבל לפי מה שקראתי , הופמן פעל נכון לגמריי וגם גפן ש"הכניס" להם