שעת סיפור....

מיטלס1

New member
שעת סיפור....

אז ככה היום התחיל רגיל קמתי בבוקר הלכתי לעבודה יום שגרתי לחלוטין. ואז בהפסקה הראשונה הראשונה שלי בסיבות השעה 16:30 אני מקבלת SMS מאבא שלי שאומר לי להתקשר אליו בהזדמנות הראשונה אליו דחוף!!! אני כבר ממש נבהלתי חשבתי שכבר קרה משהו רע חס וחלילה. התקשרתי במהירות לאבא שלי ואז הוא אומר לי שאני אשתדל לסיים לעבוד כמה שיותר מוקדם כי מרוץ גולני מגיע היום לב"ש וסינרגיה מופיעים במסגרת המירוץ!!!! אני לא ידעתי מאיפה זה בכלל נחת עליי איזה מירוץ ואיזה הופעה לא אמרו על זה כלום בשום מקום!!!! בקיצור סיימתי לעבוד ב - 20:00 אבא שלי ואחתותי כבר חיכו לי בחוץ וטסנו לשם.... היינו בשורה ראשונה הסאונד היה מעולה והיה כיף חוץ מקטע אחד: כשהם שרו את השיר השני בהתחלה - ממשיכים לרוץ אז החיילים המאוד "חמודים" זרקו סיגריות על הבמה לקראת סוף השיר הופמן פשוט ירד מהבמה ואחריו ירדו שאר הלהקה המ"פ של הגדוד עלה לבמה והזהיר כי סינרגיה יראו עוד מישהו אחד רק מדליק סיגריה אז הם פשוט ילכו וההופעה לא תימשך!!! אחרי 10 דקות בערך הם עלו שוב לבמה ההופעה נמשכה והיה מדהים!!!!!!!!! אחרי שההופעה הסתיימה אני ואחותי הצלחנו להצטלם עם בנואה רק שמרוב שהוא מיהר היא לא הספיקה להפעיל את הפלש והתמונה יצאה קצת חשוכה. בכל מקרה הוא היה מלא בריח של אלכוהול אבל הוא היה ממש חמוד ונחמד אלינו, נהנתי!!!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלאאאאא נכוווון!!!!

זה כ"כ לא פרררר אחותי חזרה מהטיול השנתי שלה וישר חיפשה אותי ואמרה לי שחברה לשה הולכת עכשיו להופעה של סינרגיה והיא יכולה להכניס אותי בחינם ומאחורי הקלעים או משו וזה היה נשמע לי כ"כ הזוי שלא האמנתי לה כי לא שמעתי שיש הופעה שלהם בב"ש ועד שהחלטתי להאמין חברה שלה יצאה אז חשבתי שזה בת"א או איפשהו במרכז ועכשיו את אומרת את כל זה ואני כ"כ
ו-
-מאוד
כ"כ מבאס!! אבל.. אני שמחה שנהנת!! חחח

מיטלס1

New member
אוי איזה באסה...../images/Emo201.gif

גם לי היה ממש קשה להאמין לזה בהתחלה כי לא הודיעו על זה באף מקום אבל אבא שלי אמר ששמע ברדיו והוא כבר בא לאסוף אותי אז שלא אלך???? לא נורא אני בטוחה שיהיו עוד הרבה הזדמנויות!!!

מירוש 18

New member
שמחה שנהנת

ככה זה גם היה באופקים שהם הופיעו וחבורה של מפגרים התחילו לזרוק סיטקלטיים לבמה הם פשוט ירדו ממנה ולא רצו להמשיך עד שיפסיקו לזרוק

מיטלס1

New member
כן קטעים ממש מפגרים ומעצבנים

הופמן ממש התעצבן, ובצדק!!! אחר כך שהם חזרו לבמה אז בחום יולי אוגוסט גפן אמר לקהל ואני מצטטת: "בוא נראה אם את יודעים לשיר כמו שאתם יודעים לזרוק" ואחר כך כשגפן הודה לקהל על שקנינו את הדיסק השני ועל זה שבזכות הקהל הם זכו בלהקת השנה אז הוא אמר ואני מצטטת שוב: "תודה לכולכם חוץ מלזה שזורק לבמה" בקיצור הכניס לו כמו שצריך!

מיטלס1

New member
המשך קצרצר לסיפור

לא ממש ויתרנו וממש רצינו להצטלם עם שאר חברי הלהקה ובדיוק שהצלחנו להגיע לרכב שלהם הם כבר סגרו את הדלתות והתחילו לנסוע אבל כן הספקנו לראות שהם הספיקו להתחיל לזלול מגש פיצה. שיהיה להם בתיאבון ושיהיה לכם לילה טוב!

"בוקר טוב טהרן".

גועל נפש. מדינה "דמוקרטית" עאלק. אנחנו גם לא מדינה יהודית. אנחנו מדינה רקובה. כל הכסף הולך לדתיים וככה הם מבינים שהם יקבלו כל מה שהם רוצים. גם להגביל את חופש הביטוי של אחרים. גם להשתלט על המדינה. איכס. צריך לעשות את המצעד דווקא בירושלים. לא, לא שמאה שערים ולא בכותל, אבל בירושלים.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifזה לא נכון!!

כל הכסף הולך לדתיים? למה זה לא מגיע אליי אז..? זה פשוט לא מתאים לעשות את מצעד הגאווה בעיר הזאת!! אם זה חשוב להם (ומין הסתם זה חשוב להם!) אז הם יכולים לעשות את זה במקום אחר! למה דווקא בירושלים?

EliranMaor

New member
כי כמו שזו העיר שלך, זו העיר שלהם

ואם אני, בתור בי, רוצה לחגוג את מצעד הגאווה בעיר הבירה שלי, למה שתעצרי שתגידי לי לא? לא אמרתי להכנס לשכונות החרדיות ולרקוד להם מול העיניים [לא שאני רוקד אבל נגיד
] את צריכה להבין שמצעד הגאווה זה לא רק ההומו עם החוטיני הורוד והצמוד [
] שהתקשורת אוהבת להראות. אולי זה מה שאת רואה כי בעיתונים ובטלויזיה ובכל שאר אמצעי התקשורת האחרים בוחכים להראות את זה כי אנחנו עולם של רייטינג. מה שמושך - הוא מה שיכנס לעמוד הראשי של ידיעות יום אחר כך. מצעד הגאוה זה הרבה מעבר לזה זה פשוט מעין תהלוכה כדי להגיד לכולם "הנה אנחנו פה", כמו שעושים את מצעד האהבה ופסטיבלים למיניהם. יש אנשים כמוני, שמה לעשות..ככה יצא ואנחנו נמשכים גם למין שלנו קורה. לא? ירושלים תמיד הייתה ותמיד תהיה המרכז הדתי החשוב ביותר בעולם, אבל לצד הדת, יש גם אורח חיים בירושלים, ותתפלאי לשמוע - יש גם הומואים בירושלים, ויש אפילו הומואים דתיים [רובם הגדול בארון אבל אני מכיר הומו אחד, מירושלים, דתי, והמשפחה שלו אפילו מקבלת אותו]. כמו שיש מצעד באילת, בתלאביב ובחיפה [לא בטוח על חיפה:X] למה שלא יהיה גם בירושלים? ומלבד לכל הקטע הפומפוסי של המצעד, תחשבי על כל בני הנוער המתלבטים שלא יודעים מה הם, ופתאום הם מדליקים את הטלויזיה ורואים שני בנים מחזיקים ידיים, וחושבים לעצמם "היי..אני לא שונה, יש עוד כמוני". המצעד עוזר להרבה מתלבטים כאלה, בכל שכבות הגילאים. טוב די חפרתי.. אני מקוה שהבנת את הדעה שלי..

EliranMaor

New member
*בוחרים../images/Emo6.gif

אני כותב עם פלסטר באצבע אז תסלחו לי על השגיאות

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכן, הבנתי את הדעה שלך..

אבל אני עדיין לא חושבת שזה מקום מתאים לזה.. וגם אני מכירה הומואים דתיים (לא אישי אבל בערך..). לאף אחד לא מפריע מה ההעדפה המינית שלכם אבל זה לא מתאים לירושלים פשוט..אתם יכולים לעשותא ת זה בכל מקום אחר ואף אחד לא יגיד לכם כלום, אבל יש אנשים שזה מפריע להם שזה יהיה שם..

למעלה