שעת סיפור....

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifזה לא עניין של מי צודק..

זה פוגע בהם וזהו.. זה פוגע בהם כי זה פוגע בתורה..

סינטטית

New member
נכון, אבל אם לא יכולים לכפות את האמונה שלהם

על אחרים. מי שמאמין, מאמין. מי שלא - לא. זה חוצפה לבוא ולבקש בכלל דבר כזה. זו זכותו של כל אחד להחליט במה הוא מאמין ובמה לא. זה לא אמור לפגוע בהם. למה, מישהו כופה עליהם להאמין במה שהם עושים? הם בסה"כ יום אחד בשנה רוצים לציין את הזהות שלהם... הם לא כופים על אפחד את הדעות שלהם. לעומת זאת, הדתיים במעשים שלהם, כן כופים עליהם את הדעות שלהם.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהם לא כופים על אף אחד!

וזה שרוצים לקיים את מצעד הגאווה בירושלים זה כאילו אומרים להם שמה שהם חושבים זה בולשיט! פשוט שלא יעשו את זה שם.. זה מה שביקשו מהם.. ולמה הם צריכים לציין את הזהות שלהם ככה במצעד? למה אני מצהירה יום בשנה שאני אוהבת בנים ועושה מצעד!? לא! למה הם צריכים לעשות את זה? אז אוקיי הם רוצים לעשות מצעד, סבבה.. אבל כשהם עושים את זה בירושלים הם פוגעים בציבור בחרדי!

EliranMaor

New member
נראה לי כבר חפרנו על זה מספיק

בירושלם יש ציבור דתי וחרדתי ונראה לי שכולם מכבדים את זה. כולל "הבית הפתוח", שהוא הארגון שמנהל את זה [שאגב מי שעומדת בראשו היא דתיה גאה, סתם שתדעי]. מצד שני, לא כל ירושלים היא חרדית, וגם לזה צריך לשים לב. המצעד לא עובר בשכונות החרדיות ולא מתקרב אליהם. החרדים לא מכבדים את ההומוסקסואליות ולא מכבדים אותה כי התורה אוסרת על כך, מבין לחלוטין אבל ליום אחד בשנה הם יכולים לכמה שעות להתעלם ממה שקורה בשכונות החילוניות, כמו שאנחנו מתעלמים כל יום מהדתיים שעושים דברים כי "הדת מצווה" [כמו לזרוק אבנים על מכוניות שנוסעות בשבת או לקלל בנות שהולכות עם מחשוף, נגיד] ושותקים.

EliranMaor

New member
כתבתי פעמיים לא מכבדים אותה../images/Emo6.gif

אני צריך להתחיל לקרוא את ההודעות לפני שאני שולח אותן

שלומיתת

New member
אוקי,לזה הייתי חייבת להגיב.

אני רוצה שתעשה פה הפרדה. כל החולים שזורקים אבנים על מכוניות בשבת ומקללים בנות עם מחשוף ועוד דוגמאות,אלה השב"בניקים. ויש הרבה הבדל,כי זו קבוצה קטנה של [לרוב] נערים שלא מוצאים את עצמם בחברה החרדית,והם תקועים בדיוק באמצע,בין הדתיות לחילוניות.הם עושים מה שבראש שלהם.. סתם ד"א,גם מה שהם עושים מנוגד להלכה כי אסור בכלל לגעת באבנים בשבת ואני לא אתחיל עכשיו להסביר למה כי אין לי כוח. ולקלל ברור שאסור.. רוב החרדים בכלל לא היו יוצאים להפגין כנגד משהו.. אלה אנשים קיצוניים-מאה שערים וכו'.

EliranMaor

New member
אוקיי סליחה

עכשיו אני יודע, תודה
*לוקח את מילותיי בחזרה*:X

שלומיתת

New member
תבלע אותן../images/Emo11.gif

פשוט המ,אני חלק מהציבור הדתי ולא נעים כ"כ כשאומרים עליך דברים כאלה

EliranMaor

New member
אני לא בולע../images/Emo12.gif

סתם, לא, איכ
אממ בכל מקרה.. לי בראש היו כל הדברים שאמרתי למעלה, עכשיו אני יודע שזה לא נכון אני מצטער אם פגעתי ברגשות שלך או של כל בנאדם אחר, דתי או לא, בפורום זה מה שקורה כשלא תמיד יודעים את כל הפרטים סליחה

שלומיתת

New member
גאדדדד../images/Emo5.gifלמה הייתה לי הרגשה שתגיד משו כזה?!

חח זה בסדר,אל תהיה כזה רציני..קורה

דורה17

New member
נו על זה בדיוק דיברתי!ואתם נתפסתם לי על הגמבה

חחחחחחח הכוונה בהודעה שלי לא הייתה שתצחקו שאני נמשכת לגמבות חחחח הנקודה שלי הייתה שכל אחד נמשך למה שהוא נמשך ואים צורך לעשות מזה חגיגות... מה זה מעניין אותי שהרצל נמשך למשה ושתקווה נמשכת לרוחמה ושיחזקאל נמשך גם למרים וגם לשלמה? למה הם צריכים לצאת ולחגוג את זה? אני אוהבת גמבה אז אני אצר ואחגוג את זה? לא... אבל באמת חפרנו עם זה מספיק.. פשוט הייתי חייבת להגיד את זה כי אף אחד לא התייחס למה שכתבתי.. רק לגמבה חחחח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמיצינו ת'נושא..חח

כן, אני דווקא כן התייחסתי לשאר מה שכתבת..

EliranMaor

New member
המצעד לא עובר ליד הבית של האנשים האלה

המצעד אמור לעבור ליד השכונות החילוניות, רחוק מהשכונות החרדיות.

niro levi

New member
../images/Emo45.gif

זאת גם דעתי.. אני לא חושבת שזה מתאים שיעשו את זה שם.. אפשר לעשות את זה בכל עיר אחרת.. אם זה כל כך מפריע לדתיים שגרים בירושלים אז למה לעשות את זה דווקא שם? אני בטוחה שאם יעבירו את זה לתל אביב לא תיהיה בעיה לאף אחד ולמה לגרום לכל המהומות האלה ולכל הבלגאן הזה כשאפשר לעשות את זה במקום אחר

למעלה