שעת סיפור

מיקו32

New member
שעת סיפור ../images/Emo96.gif ../images/Emo120.gif

אהלן וסהלן, אני עובד במוקד של אחד הבנקים. אמש הגעתי למשמרת וכהרגלי בקודש, הסתובבתי קצת בין הבנקאים החמודים, לתת חיוך ומילה טובה. תוך כדי הסבב, פונה אלי אחת הבנקאיות בשם ת' ( השם המלא שמור אצלי בסלולרי...) עם לקוח on line ואומרת לי כי בעוד שבמחשב מופיעה לה לקוחה,היא סבורה שמשוחח עמה גבר ( שמסתבר ניחן בקול מעט נשי ). בדיקה זריזה גילתה לנו כי ההח-ן אינו משותף. מיד התחלתי להתחבר למערכת כדי להאזין בעצמי ובזמן הזה, ת' החלה לשאול את הלקוחה/לקוח כל מיני שאלות לזיהוי תוך כדי הבהרה ללקוח כי היא חשה שמשהו אינו כשורה. לא הספקתי להתחבר והנה הלקוח מנתק.
מתוך אי הוודאות, הצעתי לת' להתקשר פשוט ללקוחה ולבדוק עימה, האם יזמה מולינו שיחה לפני דקה? כמובן הסתבר לנו מהר מאד כי לא הייתה זו הלקוחה, "הכל בסדר גבירתי, לא נמסר שום מידע ולא דווחה שום פעולה בח-ן", מיהרה ת' להרגיע את הלקוחה ובהצלחה יתרה. הסיפור יקרים שלי, אינו מסתיים פה. המקרה טופל בהתאם לנהלי היחידה לאבטחת מידע בבנק ובהצלחה. הדבר שבאמת רציתי לספר לכם הוא שעוד באותה משמרת ערב, הועבר מייל שבח לראש הצוות של ת', ממני וגם מהאחמ"ש שעזר לטפל טיפעולית בסיטואציה. אשמח לשתף אותכם כי הבנקאית קיבלה בהפתעה גם בונוס יפה... זוהי תרבות העבודה שאני אישית שואף לחולל בסביבת העבודה שלי. אני סבור כי זוהי גם תפיסת העבודה של הבנק או לפחות, ניגזרת של ההבנה שלי את חזון התרבות האירגונית של הבנק. איך אצלכם, ספרו, מעניין לשמוע. מיקו.

ברוך הבא ../images/Emo20.gif

אכן כל הכבוד לבנקאית ונשמח לשמוע עוד מסיפוריך

בוביץ

New member
זה מזכיר אצלי

כשאנשים אומרים את השם שלהם יש את האנשים שאומרים מהר את השם או שיש להם שמות מוזרים ומצפים שנבין ישר איך נכתוב את השם או האנשים שברקע יש המון רעש ומצפים שנשמע אותם בבירור למרות הרעש. או אלה שאוכלים כשהם מדברים איתך.

Paranoid Eyes

New member
אצלי

שאני גם עובדת במוקד של בנק, אבל במוקד תמיכה טכנית של האתר ולא בתור בנקאית... אני מקבלת טפיחה של השכם, וכל הכבוד וזהו. (וגם זה אני לא בטוחה שמעבירים הלאה). שום בונוס שום נעליים

miamia14

New member
בטוח לא מדובר במוקד שלל דיסקונט

כי כשעבדתי שם הם לא ידעו מה זה לשבח עובד

מיקו32

New member
שלום mia ../images/Emo141.gif

את צודקת, לא מדובר במוקד של דיסקונט. צר לי לשמוע שחווית העובד שלך במוקד של הבנק לא היתה נעימה. כאשר אני מתבונן במערך של המוקד, תפיסת העבודה שלי היא שהבנקאים בטלפון הינם למעשה הלקוחות, וכל המערך מסביב צריך להיות בנוי כך שהנציגים יקבלו את השירות הטוב ביותר. הווה אומר עמדת עבודה תקינה ומהירה המכילה את כל האביזרים להם יזדקק הבנקאי במהלך המשמרת וכלה בנושאי התפקידים השונים, אשר נותנים מענה לבעיות שונות ומשונות שצצות מול הלקוח במהלך המשמרת. הסיפור המקורי שלי למעלה הינו אפליקציה של תרבות אירגונית אשר אבן יסוד בה, מתמוצתת בפסקה הנ"ל. איך העבודה החדשה mia ? יותר טוב? מיקו.

למעלה