שעת סיפור מחרמן

שעת סיפור מחרמן

"היי נאבי"..."זאת אני"...למה כל כך חשוך כאן "נאבי"...אני עובר לידך עירום נושק על לחייך וממשיך לחדר ריח שמנים וגם קטורת מוזיקת רקע עם צלילים מלטפים את ממהרת אחריי לחדר אור נרות וצללים ואני שכוב על המיטה מגיש לך יין את נסערת ומתחילה למלמל.....שששששש אני לוחש באזנך מרטיב את שפתייך בנשיקה ארוכה...מנשק את צווארך את כתפייך ואת נאנחת מניעה את צווארך בחצי סיבוב אני נעמד מאחורייך ומעסה את כתפייך אוחז בשדייך מסיר את חולצתך ואת החזייה...ואת רוצה להסתובב אליי מנשק את אוזנך מחליק את יידי על שדייך על ביטנך ומושך מטה מטה בחצאית הקצרצרה. משכיב אותך על המיטה נושך בחוטיני הדקיק מושך אותו מטה ואת מתפתלת על המיטה רוצה להיות שותפה.... אני מפסק את רגלייך קלות מחדיר אצבע לכוס הרטוב שלך מלקק לך את הדגדגן יחד...את גונחת נאנחת מתפתלת על המיטה מלקקת את אצבעותייך מרטיבה את פטמותייך...אני עולה מעלה מחליק את לשוני על בטנך את מגישה לי את פטמותייך הזקורות...מלטפת את שיער ראשי ואני מוצץ את פטמותייך ומניע אצבע בתוך הכוס הרטוב שלך... את דוחפת אותי מעלייך ואני כל כך תמוה את מחייכת נושכת בפטמותיי אוחזת בזין הזקוף שלי חודרת במבטך לתוך עניי...מזיזה את שיערך הצידה ונושקת על כיפת הזין שלי מלקקת קלות ומסתערת במציצות עמוקות..אני אוחז במיטה עוברת בי סערה...עניי חצי פקוחות ופי פעור את מתיישבת על ברכייך מעליי מחליקה את הזין על הדגדגן מרטיבה אותו במיצייך מניחה אותו על פתח הכוס ומתיישבת ...אני מקפיץ את גבי באנחה..וואוו...בשתי יידייך אוחזת בשיערך רוכבת עליי בקצב שורטת קלות את החזה שלי משעינה את ראשך לאחור מחזירה אותו קדימה ונאנחת גונחת בקול רם אוחזת במותניי חזק...ישבנך רועד ואת גומרת באנחות ארוכות מלקקת את שפתייך...ואני נצמד אלייך חודר עמוק לא זז חיוך נמרח על פנייך... את קמה מעליי אוחזת את הזין שלי מוצצת אותו קלות מחליקה אותו בידך מטה ומעלה מרטיבה ומשפשפת...הזין רוטט בידך ואת שואבת אותו לפיך אוחזת בשפתייך משפשפת בידייך ווואם אחחח אח אני גומר בפיך ואת מלקקת אותו קלות ואני בעננים העפעפיים מקפצות את מלקקת אותו היטב ומכינה אותו לסיבוב נוסף מתיישבת על ארבע ואני מאחורייך מנשק את ישבנך ומפסק אותו חודר אלייך בפי הטבעת לאט יוצא ונכנס לאט... מחדיר אותו עמוק ואת מושכת בסדינים חודר אלייך בקצב ואת ממלמלת וגונחתת אני מוציא את הזין מעביר עליו יד קלות וגומר על ישבנך אחחחח...סססספפפ...כמה שזה טוב ואת מסדירה נשמותייך אני מנשק אותך בפיך מחבק אותך מניח את ראשי על החזה שלך כמו ילד טוב חבקי אותי....אני לוחש TO Be Continue

אני לא מאמין...........WOW

הכותבת הבלתי מעורערת של הפורמים זורקת לי מחמאה וואי בשבילי זה יותר ממחמאה זה כמו לצאת עם גביע מוזהב דרך אגב אני כבר מכור לסיפורים שלך תודה תודה פרXית בXדום

למעלה