שעת לילה מאוחרת והכ.....

ברק 188

New member
שעת לילה מאוחרת והכ.....

והכדור שינה גם הלילה זה לא עושה את עבדתו כראוי ,אז מה עושים מטילים בבית כרגיל,מסתכלים לר"ח השוממם,בלילה הכל ניראה אחרת, אתה לבדך מול עולמך מחשבות רצות רוב הזמן לאחור שם למפני שנים התחיל הכל,טוב בין ברירה צרייך להסיט מחשבות את לוקח את compact disk הזמר ארתור כהן שיר ראשון מגדיש לבנות הפורוםdance me to the end of love ולגברים פה מה נגדיש את hallelelujah-, (באור יום מי בכלל היה כותב את זה,זה רק מגלל הלילה,הכוכבים וירח המשכרים) יאאלה חברים המשיכו את שנת הישרים לבטח בעוד כמה שעות גם אני אצתרף ועד אז להתראות.
 
ברק היקר

בטח עכשיו אתה חורפ
,מכירה את זה שהמחשבות,והירהורים והתהיות מגיעים דווקא בלילה
נראה לי שזה דרכו של עולם...... תודה יקירי על הקדשת השיר
דרך אגב-שאני הייתי בטיפול נמרצ נתנו לי כדור שינה של מציצה,ואני באמת זוכרת שהוא היה סתם כדור,והוא לא משפיע, אוהבים אותך,
 

רות 2

New member
היי בוקר טוב .. לכולם

ברקוש..זה לא ארתור כהן זה ליאונרד כהן ואני מתה על שיריו משום מה אוהבת להקשיו לו בחורף... תודה על ההקדשה יום א´ אני אפקסס שנית בטח פלסר עדיין חורפ ... וכל השאר חוץ מוונדר וומאן --ענת אז שבת קסומה לך ולכולם
 

ברק 188

New member
ואללה רות את

צודקת טעות שלי ליאונרד כהן כנראה שבכול זאות היתה ההשפעה לכד.. וגם איפה נעלמו לי ה קבההקדשות טוב מה זה משנה העיקר הכונה. אוהב לשמוע אותו במשך כל השנה ,כאשר אני לבד,לבד.ללילה זה אני מכין את דני ליטני עוד מישהו אוהב אותו?ושיר המוקדש לכולם עד סוף הקיץ שוב נשב עם חברים ,אולי? ינשוף זה לא ענין של רומנטי,זה ענין של מצב והרגשה.
 
למעלה