שעת השין מתקרבת

salpter

New member
שעת השין מתקרבת

אז זהו היום מגיע לבסוף ואין ברירה מחר אני מתאשפזת בשעה שתיים ללפר...והיסטרו...להוצאת הפוליפ העקשן, בעבר כבר עברתי ניתוח אחד ביום גשום מלא ברקים אז כנראה זה המזל שלי מזל ברד אומרים שגשם מביא מזל אז אולי אני לקראת הדרך הנכונה. נפגשתי עם המרדימים והסבירו לי שכאשר הגיע לקבלה מחר באסותא אקבל וליום על מנת להרגע רק שמעתי את זה נלחצתי נורא וזה ניכר מאד על פני והוא שאל למה אני מבוהלת? לא יודעת נשמע שהולכים להכניס אותי להי גבוה מאד? כן עלמנת שלא תרגישי ותשמעי שום דבר. ביי להתראות אחרי, עם רחם מוכן רק לילד.

הרמוניה

New member
המון המון הצלחה../images/Emo57.gif

שיכינו לך רחם נהדרת שתוכל לקלוט את הילדים שלך... חוץ מזה שלדעתי הוליום זה החלק הכי טוב- כי את מרגישה שאת נרגעת ונעשת שמחה משהו.... מחזיקה לך אצבעות הרמוניה

רומי^^

New member
תשני טוב טוב בלילה...../images/Emo1.gif

ושיהיה בהצלחה מחר. זאת הדרך הבטוחה ל
.... מחזיקה אצבעות.

יפעתי&

New member
שיהיה ../images/Emo50.gif

תהיי בהיי... תשמחי קצת... ואח"כ יבוא ה
שיהיה

דפנה שיעבור בקלות

בקלילות מרחפת. מקווה שתתאוששי מהר ותוכלי לבוא למפגש. בהצלחה

innes

New member
ב ה צ ל ח ה ../images/Emo20.gif

שהכל יעבור בשלום מחר. למה את מפחדת מווליום? זה יופי של כדור לפני נתוח. עושה אותך היי, וגורם לך לחשוב על שטויות בלבד. מבטל לגמרי את הלחצים והפחדים. מומלץ... מנסיון שהכל יהיה טוב, מאינס

matan10

New member
בהצלחה../images/Emo6.gif

בהצלחה מכל הלב ושיעבור בקלות... הכל למען המטרה!! מתן

שיהיה המון ../images/Emo50.gif

מאחלת לך שיעבור בקלות אני לא יודעת לגבי הוליום אבל מנסיון כדאי לך לבקש נרות נגד כאבים לפני הניתוח ואז אח"כ כשאת מתעוררת אין כאבים שיהיה בהצלחה והחלמה מהירה !

v1

New member
סאלפטר - רוצה קצת מידע

גם אני צריכה להוציא בקרוב פוליפ , מכיוון שהבנתי שיש לך ניסיון אני רוצה שאחרי שתתאוששי מהניתוח תספרי לי קצת על התהליך , כמה זמן הוא אורך ? האם יש כאבים חזקים אחרי הניתוח ? האם נשארים בבית החולים לאשפוז וכמה זמן ? מאחלת לך בהצלחה בניתוח והריון קל בעקבותיו vv

אולה *

New member
דפני יקירתי,

מאחלת לך ניתוח מהיר ומוצלח. תשני טוב, אל תפריעי לרופאים
אולה

מיכל ק-ש

New member
דפנה´לה

את כבר מזמן מוכנה לילד, עכשיו תור הרחם להיות מוכן. ואז מה בסה"כ נשאר?... בקרוב מאוד את על קו הסיום! אז המון
חמודה. מחזיקה לך אצבעות. מיכל

דפנה´לה

שיהיה בהצלחה! הגשם יורד בשצף ואני מקווה שזה סמל לנקיון היסודי שיעשו אצלך ברחם, להכין אותו לקראת התפקיד החשוב שהוא עומד למלא בחודשים הקרובים...

נועם@בת

New member
גשם, ברד רוח סערה ../images/Emo113.gif

כל איתני הטבע חברו נגד הפוליפ שלך ויעקרו אותו ממקומו. ישאירו רחם פוריה ודשנה לקליטת עובר. שיהיה בהצלחה
, והתאוששות מהירה לך דפנה.
נועם

..נעמה

New member
הגשם יביא את המזל ../images/Emo57.gif

שיעבור בקלות ותחזרי למסלול לניצחון מוחלט. נעמה

למעלה