זה כן... ולמה לשלוח 3 פעמים?????????????
M megalital New member 2/8/03 #17 אני קוראת פה מדיי פעם ויש לי רעיון יש הרי שני ילדים מקרית גת (שלוש כולל אותי) הרעיון הוא לעשות מפגש בקרית גת ויש גם רכבת
אני קוראת פה מדיי פעם ויש לי רעיון יש הרי שני ילדים מקרית גת (שלוש כולל אותי) הרעיון הוא לעשות מפגש בקרית גת ויש גם רכבת
ד דרדסטלןTM New member 2/8/03 #22 אני והשם נבוא בטוח וקרית גת זה לא המקום לעשות פה מיפגש אפשר אשדוד זה קרוב יחסית ויש שם רכבת ויש שם מה לעשות אבל אני אישית מעדיף עזריאלי
אני והשם נבוא בטוח וקרית גת זה לא המקום לעשות פה מיפגש אפשר אשדוד זה קרוב יחסית ויש שם רכבת ויש שם מה לעשות אבל אני אישית מעדיף עזריאלי
ס סער טובי New member 2/8/03 #23 אם זה באשדוד אני בא בטוח אשדוד רולז!!!!! (לא אני לא גר באשדוד שלא תחשבו... אני גר 5 דקות מאשדוד)
H ha shem New member 2/8/03 #24 לי אישית לא אכפת אבל אני גם מעדיף את עזריאלי כמו דרדסטלן (לא במובן הזה חס וחלילה) אבל אין לי בעיה עם אשדוד... בקיצור תחליטו מה שתחליטו לא נראה לי שתהיה בעיה עם זה
לי אישית לא אכפת אבל אני גם מעדיף את עזריאלי כמו דרדסטלן (לא במובן הזה חס וחלילה) אבל אין לי בעיה עם אשדוד... בקיצור תחליטו מה שתחליטו לא נראה לי שתהיה בעיה עם זה
K kyle New member 4/8/03 #34 טוב מסתבר שאני ושמוליק לא נוכל לבוא חתיכת בעסה רצחנית! (אלקול! תביא מצלמה, תעלה למצפה, ותעזה מה שבן עשה! (הקטע עם ה"כדור כוח" או איך שקראתם לזה! )
טוב מסתבר שאני ושמוליק לא נוכל לבוא חתיכת בעסה רצחנית! (אלקול! תביא מצלמה, תעלה למצפה, ותעזה מה שבן עשה! (הקטע עם ה"כדור כוח" או איך שקראתם לזה! )
D double O S New member 5/8/03 #37 כי ההורים שלי לא מרשים לי (../images/Emo46.gif) ואור יכול לבוא רק אם אני בא..........
E elcool New member 5/8/03 #38 למה הם לא מרשים? כי אתה נפגש בת אביב? כי אתה נוסע לבד? כי ה"ילדים" האינטרנט יכולים להיות רוצחים/אנסים/קנדיים?
למה הם לא מרשים? כי אתה נפגש בת אביב? כי אתה נוסע לבד? כי ה"ילדים" האינטרנט יכולים להיות רוצחים/אנסים/קנדיים?
E elcool New member 5/8/03 #41 אוווווף!!! אי אפשר איתכם!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אז מי כן בא? כמה נהיה בסוף? רק 4? קיוותי לאיה 7!
אוווווף!!! אי אפשר איתכם!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אז מי כן בא? כמה נהיה בסוף? רק 4? קיוותי לאיה 7!