שעת המפגש

double O S

New member
שעת המפגש../images/Emo70.gif

עוד לא החלטנו על שעה
אני חושב ש 13:00 זאת שעה טובה תשרשרו
אם אתם מסכימים ו-
אם אתם לא (סתם, תעשו
) ואם אתם רוצים שעה אחרת תרשמו

elcool

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מזה, אני הצעתי את השעה הזאת! את תיקח את כל הקרדיט!

באיזה יום המפגש קיבינימאט???

כל פעם שאתם פותחים שרשור חדש, פשוט תתנו את כל הפרטיפם, ותתבררו את הדבר שרוצים, בקיצור: תרשמו פה איפה ומתי!

elcool

New member
פרטי המפגש!! (אז אל תתלוננו)

ביום רביעי, השישי לאוגוסט, בקניון עזריאלי, ליד הקולנוע, בשעה אחד (אם למישהו יש שעה אחרת שיכתוב)!! זהו! סופי!

wanna get high

New member
בברגע זה הפך לשרשור אישור!!!

הכוונה היא שכל אחד יאשר את נוכחותו אז מי שיכול שיעשה את הסימן הזה של ה"כן" (אין לי כוח..) אני אודיע מחר.

אל תהיה חנון (../images/Emo45.gif)

מה כבר יכול להיות.... גם בשבילי זאת התראה קצרה...

שמעו

בסוף נראה לי שרק אלקול, דאבל ואני נהיה! אף אחד לא בא... תעשו כבר עכשיו כן או לא

double O S

New member
שכחת את קייל, שהוא בא רק אם אני בא

אם אתם רוצים אתם יכולים לעשות שרשור תמונות אישיות של כל אחד כדי שנוכל לזהות אנשים או סתם כדי שאנשים יראו איך כולם נראים

תשמע, זה קצת בעיה בשבילי להגיע לשם.

יש לי פשוט קצת בעיות עם אוטובוסים רכבת וכאלה דברים... אף פעם לא יצא לי לסוע בזה לבד... תשמע, אולי ההורים שלי יוכלו לקחת אותי אבל אני בספק... וגם בהתראה כזאת קצרה... אני לא אוהב שאני בלחץ, אני אוהב לדעת דברים חודש לפני שהם מתקיימים... אני אבוא למפגש הבא

אם יהיה... שמע...

גם אני לא מסתדר עם אוטובוסים וכאלה אבל זה לא ביג דיל אפשר לשאול וכאלה... אתה חייב לשכנע את ההורים שלך!!! דרך אגב, מה עם ריכטר?

פשוט אתם יודעים ממה אני חושש?

אני חושש שסתם נראה זה את זה שם ונגיד היי כזה חלש, ולא יהיה לנו על מה לדבר ושכולנו סתם נלך והמפגש לא יזרום... זה מה שאני מפחד שיקרה... כי אני לא נפתח לאנשים כל כך מהר... אלקול ספר קצת על המפגש שלך עם פורום סימס... מה היה, איך הכרתם זה את זה? מה היה בהתחלה כלומר...

elcool

New member
אז ככה

זה היה בסוף הקיץ, האוויר היה חמים, הוא... רגע.. זה לא זה. אני הגעתי ראשון, אחרי זה ראיתי שני ילדים מדברים על הסימס קרוב לאיפה שעמדתי, ניגשתי וראיתי זאלה היו קייל ו-stan_southpark שעזב את הפורום שלנו ועבר לסימס. אחרי חצי שעה באחד וחצי זיהינו את שמוצה (עוד חברת פורום) והתחלנו ללכלך... אני אתכוון לדבר טובות על כל מיני חברים בפורום ולמה אף אחד אחר לא בא ולמה זה מזל שהם לא באו (כי האמת, חוץ מהגרעיין של הפורום שמורכב מאיזה 7 חברים, כל השאר הם בנות 9 מעצבנות שלא יודעות כלום מהחיים שלהם). אבל בכל זאת, למה חברים כמו דאבל או אס (מאיפה השם הזה מוכר לי?) ונילס ועמוס (המנהל) לא באו. אז בשתיים אמרנו לא משנה ועלינו למצפה, סיפרנו כל מיני בדיחות (ותיזכרו, פעם ראשונה שאנחנו פוגשים אחד את השני!), צילמנו אחד את השני, אחרי זה ירדנו, הסתובבנות בחנויות והלכנו לאכול. אני כל אחד ניסה שהאחר ישלם עליו.. אבל לא הצליח ובסוף רק שיחקנו עם האוכל וצילמנו את עצמנו. אחרי זה סתם הסתובבנו, דיברנו על המצב הגרוע של הפורום, והכנו שלט לעמוס שיבוא (אם הוא לא יזהה אותנו, וגם ששמוצה תעשה לו ילד) וכל אחד הסתובב איתו הקניון איזה חמש דקות (טוב.. רק אני...). ועוד הסותבבנו... עד אחה"צ ואז קייל וסטן הלכו לדרכם (נס ציונה) ואני ושמוצה המשכנו לעשות בלגן בקניון. ובערך השעה 6 חזרתי הביתה

אבל זה לחוץ לי מידי!

אני לא יכול לעבוד בהתראה כזאת קצרה! בפורום אחר אנחנו עושים מפגש (ב-10) ואנחנו מתכננים את זה כבר איזה שבועיים! מינימום

elcool

New member
|קול צפצפני| ממל מה מימה ממוק....

למה איפה תאה גר? אפילו מאילת יש אוטובוסים!

wanna get high

New member
הכוונה לתאריך... לתכנן חודש לפני זה

מטופש כי אתה לא יודע מה יכול להיות באותו היום...

למעלה