אז ככה
זה היה בסוף הקיץ, האוויר היה חמים, הוא... רגע.. זה לא זה. אני הגעתי ראשון, אחרי זה ראיתי שני ילדים מדברים על הסימס קרוב לאיפה שעמדתי, ניגשתי וראיתי זאלה היו קייל ו-stan_southpark שעזב את הפורום שלנו ועבר לסימס. אחרי חצי שעה באחד וחצי זיהינו את שמוצה (עוד חברת פורום) והתחלנו ללכלך... אני אתכוון לדבר טובות על כל מיני חברים בפורום ולמה אף אחד אחר לא בא ולמה זה מזל שהם לא באו (כי האמת, חוץ מהגרעיין של הפורום שמורכב מאיזה 7 חברים, כל השאר הם בנות 9 מעצבנות שלא יודעות כלום מהחיים שלהם). אבל בכל זאת, למה חברים כמו דאבל או אס (מאיפה השם הזה מוכר לי?) ונילס ועמוס (המנהל) לא באו. אז בשתיים אמרנו לא משנה ועלינו למצפה, סיפרנו כל מיני בדיחות (ותיזכרו, פעם ראשונה שאנחנו פוגשים אחד את השני!), צילמנו אחד את השני, אחרי זה ירדנו, הסתובבנות בחנויות והלכנו לאכול. אני כל אחד ניסה שהאחר ישלם עליו.. אבל לא הצליח ובסוף רק שיחקנו עם האוכל וצילמנו את עצמנו. אחרי זה סתם הסתובבנו, דיברנו על המצב הגרוע של הפורום, והכנו שלט לעמוס שיבוא (אם הוא לא יזהה אותנו, וגם ששמוצה תעשה לו ילד) וכל אחד הסתובב איתו הקניון איזה חמש דקות (טוב.. רק אני...). ועוד הסותבבנו... עד אחה"צ ואז קייל וסטן הלכו לדרכם (נס ציונה) ואני ושמוצה המשכנו לעשות בלגן בקניון. ובערך השעה 6 חזרתי הביתה