שעת בוקר

palmonyo

New member
שעת בוקר

תמיד אותה תחושה, שהעולם אוהב אותי אישית בבוקר. ולא משנה, אם רק אמש צעדתי במסדרונות לחים, אפלים, המתמשכים אל מעמקי האדמה. הבוקר מעניק כנפיים. ועדיין לא דיברתי על הדבר האמיתי... לקום עוד יותר מוקדם ולראות את הזריחה. אולי זה מלווה אותי עוד מהילדות בבאר-שבע. באחת מכיתות היסודי קמנו מספר חברים וחברות באמצע הלילה כדי לראות את הזריחה. אפילו בנינו מתקן מיוחד, שהשתלשל מחלונו של מיקי ק. כדי שגם הישנון הזה יתעורר. עמדנו כולנו על הגשר של שכונה ה`. שרנו שיר טיפשי לשמש שתתעורר. והיינו מאושרים. אולי מאז - לא משנה כמה רחב היה נהר הדיכאון של הערב והלילה שעבר, בבוקר סוסי ואבירי עוברים בחרבה. ובכל מקום שנוגעות הפרסות הקלילות צומחים פרחי הטל. אל פגישת המחזור לפני שלושה שבועות בא גם שר האוצר. הוא היה בח1 ואני בח3. אך לא רק הוא. כל אחד מהתשעים שהיו שם נושא אוצר בלבו.אוצר ענק ששמו בוקר. בוקר הוא נעורים, תמימות, תקוה, אופק רב מסתורין. ולכל השאר: לצהריים, טרדום היומיום, לערב, ללילה... לגבי אין-שחר!

palmonyo

New member
עוזב חלקית רק עם רגל אחת

חודשים רבים לא הייתי ברשת. לפחות חצי שנה. חשבתי שכבר נגמלתי לחלוטין אך מן הסתם אף אחד לא נגמל לגמרי. תוך שבוע, שבוע וקצת פטפטתי עם אלף אנשים, שלחתי אלף פתקאות, הדבקתי בפורום אלף שירים, והיה נחמד... אבל... היצירה הסיפורית המשעשעת שבה אני שקוע ירדה מקצב כתיבה של שניים שלושה פרקים ליום (6-17 דפי מחשב) לקצב של פרק בשלושה ימים. כלומר, כשאתה מחפש קשר אתה משלם על כך ביצירתיות. כך, שלאחר שבוע ויותר אני פתאום קולט, שההחלטה הנבונה כאמן היא... קצת להתנתק. ושלא תבינו אותי לא נכון. כיף כאן. תחושה של בית. אנשים חמימים. אז אני הולך לשקוע ביצירה שלי. בשביל משורר לשקוע ברומן, זה כמו לצאת לחוץ לארץ, כיף ומאמץ גם יחד. לא אתנתק. אשאיר בפורום לפעמים הודעות, אך כל המלל החביב באודיגו-איסיקיו, דואר אלקטרוני וכו` זה מין בוץ מתוק, שצריך להתנתק ממנו כדי להמשיך ליצור. אמנים, השמרו מפטפוטי-יתר ברשת, כמו עצי הבאובאב בנסיך הקטן, צריך לגזום כל יום את ענפי התקשורת לבל יתארכו וילכדו אתכם בסבך כמו אבשלום עתיר הבלורית. איזה שד קטן בתוכי לועג לי, תראו מי שמדבר. קשקשן-פטפטן אטומי. שיצחק... אני עוזב את האתר ברגל אחת. השניה נשארת פה. אנדיאמו, יצירה, כמו שאומרים באיטלקית. קדימה! ג`רונימו! (קריאת הקרב) חזק חזק ונתחזק.

palmonyo

New member
יא בומרנג

מספר העזיבות הפיקטיביות שלך עוד יעלה על מספר הבעלים של אליזבט טיילור

אורמור

New member
חחחח.......בומרנג מדליק שכמוך..

מאושרות לך ע``י ההנהלה והצוות..פרישות(קצרות) לצורך יצירה.. רגל אחת שם ואחת פה..זה בסדר.. אבל דיר באלאק מהעדרויות ממושכות כי אתה יודע הייטב שנגיע עד אלייך עם וו גרירה.. כבר קיבלת איום בנידון..וכמו שאני מכירה את אותו ``רם מעלה`` ממוסקבה הוא מממש איומים..אז תכתוב בכייף כמה שיותר..תיצור את היופי שלך שם..כמה שיותר דפים..אנחנו נשמור מכאן..רק שתהייה מאושר ושיהיו לך כמה שיותר בקרים מוארים..בנשמה.. רק לדאוג להשאיר פה סימן מידי פעם..שנדע שאתה חי.. ממני ומאיש הצוות השני.. אור

*קסנדרה

New member
עוזב... לא עוזב.... עוזב.. לא עוזב

פלאמוניו תלשתי את כל עלי הכותרת ויצא, לא עוזב !!!!! אז אתה לא עוזב. :) קסנדרה

למעלה