שעת אפס זה דבר רע!

yellow cheese

New member
שעת אפס זה דבר רע! ../images/Emo46.gif

ביצפר זה דבר יותר רע! מורים זה דבר עוד יותר רע! ערסים זה הדבר הכייי רע! טוב נו... נסחפתי! מה שלומכם אנשים? בטח ת´הודעה שלי תקראו רק מחר כי אני לא מאמינה שיש מישהו בשעה כזו... בכל זאת..ביצפר! אז.. כפי שציינתי למעלה יש לי שעת אפס מחר... שעת אפס זה דבר רע! שיעור לשון על הבוקר...
לפחות המורה ללשון אוהבת אותי... שלכם, שירלי

וואיי איך שאני אוהבת את הילדה הזאת

צ´וקה ממי... שעת אפס מורים ערסים זה בהחלט דבר רע... מסגרת זה דבר רע! צבא זה דבר רע! אבל מה לעשות שהחברה של ימינו קובעת את הכללים ולא אנחנו ואם לא ננהג לפי הכללים אני לא בטוחה שיהיו לנו חיים.... יש גם את המייאושים שזה דבר רע וחסרי התקווה שזה דבר רע... תחשבי על זה שאם בית ספר, מורים, שעת אפס... אלו הבעיות בחיים שלך אז את צריכה לחייך!!! :) חולהההההה עליךךךךךךך ~שטויות בסוף כולם מתים~

yellow cheese

New member
צ´וקלה..... ../images/Emo9.gif

אלה הם לא כל הבעיות שלי...אבל מילא. תקראי את המונולוג שלי "כשנולדתי"... הוא כתוב בהודעה! ביצפר זה חרא!! מבחן בלשון ביום ראשון זה בוסי!! אבל ~בסוף הרי כולם מתים~ (ואם למות-עדיף בסתיו)... שלך, שירלי

דיכאון...

עוד סיפור עצוב בגוף ראשון לי היה ביולוגיה שעת 0....עוד יותר גרוע? היה לי מיבחן מתמתיקה שאני הולך להיכשל
לא יכול כבר 2 לילות לישון מה אתה עושה שם בחלון?

yellow cheese

New member
מתמטיקה זה חרא!

המורה שלי דוחה בצורה לא יאומנה!!!!! בלעעעע.... נו טוב....שטויות!! שלך, שירלי

המורה שלי למתמתיקה

צועקת על כל פיפס... ויורדת על אנשים ויכולה לעשות עונש קולקטיבי-להישאר עד שעה שביעית בבית ספר היא עשתה את זה לכיתה אחת לפני כמה ימים.....

../images/Emo66.gif אני 10!!!צעקתי לפני כולם

במסיבהההה אני עשררררררר טוב אז ככה קיבלתי בספרות- 95 באנגלית- 100 ובתנ"ך- 100 נה נהההההההההההההה "את יכולה לארוז לארוז את הכל אל תשכחי ת´צרות שלך את רצריכה תיק גדול את יכולה לארוז לארוז את הכל אל תשכחי ת´שקרים שלך את צריכה תיק גדול אני פררפרררררר אני פרפרררררררררררר
זאת אני תכירו

(מיכל)

New member
צבא זה דבר רע?

את רצינית? את מודעת לעובדה שבלעדיו לא היית חיה??????????

כן צבא זה דבר רע

זה דבר חסר הגיון!!! הם המציאו את החוקים למלחמה מה זה מלחמה משחק?!?! מלחמה זה לא דבר הגיוני חוקים זה כן במלחמה יש חוקים? כאילו... מה בכלל שתהיה מלחמה ???!!!! צבא זה דבר מאוד רע

למעלה