שעשוע לשעות הפנאי

ofribecker

New member
שעשוע לשעות הפנאי

סתם כך - למי שרוצה להשתעשע הנה מקבץ חידות בנושא פוטבול: 1. המילים\משפטים הבאים הם שמות שחקני פוטבול מהעבר וההווה בערבוב אותיות, מי הם: א. לי מג'יק ב. רמי ורדן ג. אמן ארט לייט ד. טור בידיים ה. יה, רוטט לו ו. ארנק מול ספר ז. אפר ברטב ח. רונלדו קיי ט. מג'ור סטיב י. תבלגנו רסיבר י"א. ריקוד בסרק י"ב. יואל וג'וני י"ג. טנק מואר י"ד. הוט מג'נון ט"ו. טייס דולרי ט"ז. אנונימי ונפטר י"ז. אני סיר גברי י"ח. שדרן אלכסון י"ט. בלי ג'ק בהר בים האגאי כ. דורסנים תהנו.

ofribecker

New member
הבהרה כדי למנוע בלבול

האותיות שלפני הנקודה (א, ב, ג וכו'... י"ט, כ) אינן משתתפות, הם רק לציון מספר סידורי.

royfr

New member
OK - הנה 17 מ-20

א. לי מג'יק – ג'ים קלי ב. רמי ורדן – דן מרינו ד. טור בידיים – טום בריידי ה. יה, רוטט לו – טורי הולט ו. ארנק מול ספר – קארסון פלמר ז. אפר ברטב – ברט פארב ח. רונלדו קיי – קורי דילון ט. מג'ור סטיב – ג'רום בטיס י. תבלגנו רסיבר – בן רותליסברגר י"א. ריקוד בסרק – דריק ברוקס י"ב. יואל וג'וני – ג'ון אלווי י"ד. הוט מג'נון – ג'ו מונטנה ט"ו. טייס דולרי – טרל דייויס ט"ז. אנונימי ונפטר – אנטוניו פרימן י"ז. אני סיר גברי – בריאן גריסי י"ח. שדרן אלכסון – שון אלכסנדר י"ט. בלי ג'ק בהר בים האגאי – קביר ג'באלה בימיה ((KGB

ih10

New member
זה פשוט מוזר לראות את השמות האלה

בעברית

ofribecker

New member
יפה! הנה כמה תיקונים קלים

י"ב. ג'ון אלוויי (שני יודים) י"ט. קביר גבאג'ה ביאמילה

ofribecker

New member
אז הנה כבר עוד כמה

כ"א. יוג'ין טייסון כ"ב. טורף ידני כ"ג. נייר במסטיק כ"ד. אדון נון במבוק כ"ה. מילי אופיר כ"ו. ואם הספורט כיף לאמא כ"ז. ויי, אין קלמר כ"ח. אדי נס רברס כ"ט. גיא בטנסי ל. סרדין נוסד ל"א. הון לשוד ל"ב. נקטר סימטרי ל"ג. ביבי סגור ל"ד. יסמן ג'יפ אוויס ל"ה. קרטיב בריא ל"ו. בוסטון קרדינל ל"ז. ג'רמי המסייר ל"ח. אפריל מג'יק ל"ט. מוניטין אפגני מ. סבן ג'וקר

ofribecker

New member
שאני אפתור?

חשבתי שאחרי שהקודמים לא החזיקו שעתיים, זה יחזיק עוד פחות...

royfr

New member
כנראה שלא היום

היה סופ"ש מתיש ולא נחמד

למעלה