שעשועים בפוטושופ

dandi221

New member
לא יודעת אבל...

אם היא מעשנת באמת, ההערכה שלי אליה ירדה בהרבה, כנ"ל לכל מי שמעשן...

הילי123

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סך הכל מעשנות.... אל תעשו עניין.. אם מישהו מעשן זה הופך אותו לבן אדם פחות טוב? לא!!

dandi221

New member
לדעתי לא...

יש לי הרבה פחות הערכה למעשנים... אני חושבת שזה מטומטם, לא בריא ויותר מכל, אנוכי ואגואיסטי! זה מעמיד אותך באחד המצבים הכי מסוכנים מבחינה בריאותית שאדם יכול להעמיד את עצמו ועושה נזק בלתי הפיך עם השלכות לעתיד, ובכך אתה פוגע בכל מי שסביבך, משפחה, חברים ואם יש לך ילדים אז בכלל... זה גם מעיד על אופי חלש, חוסר כח רצון ושליטה עצמית... אני יכולה להמשיך כך למצח אבל מתחיל איך פגשתי את אמא אז...

Mo Cuishle

New member
אני חושבת שאת מגזימה../images/Emo110.gif

קודם כל אני רוצה לציין שגם אני לא אוהבת עישון, הריח מגעיל אותי ובאופן כללי אני מאוד נגד ולא מאמינה שאי פעם אעשן. א-ב-ל את עושה הכללה רצינית. אני מכירה הרבה שמעשנים ומתחשבים באחרים, מכבים את הסיגריה ליד אנשים שזה מפריע להם. אלו שלא מתחשבים הם באמת אטומים אבל כנראה שאותם אנשים לא יהיו כך רק בנוגע לסיגריות וזה פשוט חלק מהאופי שלהם. עצם זה שאתה מעשן לא הופך אותך לאנוכי ואגואיסטי, איך שאתה מתנהג כלפי הסביבה שזה מפריע לה קובע. בנוגע לאופי חלש וחוסר כוח רצון- זאת גם הכללה. יש אנשים שפשוט אוהבים לעשן. נכון- יש כאלו שמתחילים רק בגלל לחץ חברתי או לחצים אחרים והערכתי כלפיהם נמוכה. אבל עד שאת לא מכירה את הבן אדם זה בעייתי לשפוט. יש אנשים חזקים מאוד, בעלי ביטחון עצמי רב שמעשנים. בקיצור, אין צורך לעשות הכללות, לדעתי יש דברים הרבה יותר גרועים ומעידים על אופי של אדם מעישון.

dandi221

New member
לא הבנת אותי נכון,../images/Emo120.gif

כשאמרתי אנוכי ואגואיסטי לא התכוונתי בהכרח רק לעישון ליד אנשים או במקומות ציבוריים, אלא בעיקר לעובדה שאתה מעמיד את עצמך בסכנה כזאת גדולה ואווילית בלי לחשוב על האנשים סביב לך איך זה משפיע עליהם! אני לא מכירה אב שמעשן וילדיו תומכים בזה, או בן שמעשן והוריו תומכים בזה וכו'...! את יודעת מה הסיכוי למות מעישון?! גבוהה! מאוד! מה יקרה לאוהביכם אחרי שתחלו, תשלחו לבתי חולים, תגססו, תחטפו סרטן, או הכי נורא תמותו מזה??? אז כן אני חושבת שזה אנוכי ואגואיסטי. בנוגע לאופי חלש וחוסר כח רצון, גם הפעם לא נראה לי שהבנת אותי, אדם יכול להיות הכי חזק שבעולם עם כל הביטחון העצמי שיש, אבל זה לא אומר שיש לו אופי חזק או כח רצון חזק, וזה כולל את כל האנשים "שפשוט אוהבים לעשן", במיוחד אותם, כי כח רצון חזק אומר להתגבר על הגחמות שלך ועל דברים שאתה פשוט אוהב, למען מה שנכון ובריא לך, ואנשים שנכנעים ליצרים שלהם, חסרי כח רצון.

Mo Cuishle

New member
בנוגע לפסקה הראשונה, ../images/Emo181.gif

אני לא כל כך מסכימה. לפי ההגיון הזה בני אדם לא צריכים לעסוק בשום פעילות שיש בה סכנה כי הם עלולים למות ולהשאיר את אלו שאוהבים אותם לבד. כמובן שעישון מסכן אבל מה עם תאונות דרכים? מתו יותר אנשים בתאונות דרכים מאשר במלחמות ישראל. עדיף שלא יסעו וזהו? ואת יודעת מה, אולי הדוגמא הזו לא מי יודע מה כי נסיעה זה משהו שנורא קשה להסתדר בלעדיו בחיים, אבל הנה דוגמא קצת יותר רלוונטית- אחותי למשל, מתעסקת באומנויות לחימה. מספיק לראות את הסרט מיליון דולר בייבי בשביל לחטוף פחדים לגבי התחום הזה ולפחד כל פעם שהיא עולה לקרב. אבל אין מה לעשות, ואני לא חושבת לרגע שהיא אנוכית או אגואיסטית- אלו החיים שלה, היא עושה איתם מה שהיא אוהבת ומה שהיא מבינה. הנקודה היא שאם אדם מאוד אוהב לעשן זוהי הבחירה שלו. בכל זאת, עישון זה לא דבר שהורג אותך ברגע ואנשים מתים מכל כך הרבה סיבות. אני מסכימה איתך שצריכה להיות אחריות של אנשים כלפי אלו שקרובים אליהם אבל פה אני מדברת על אנשים עם ילדים קטנים שלא יכולים להסתדר בלעדיהם. אנשים מבוגרים שהילדים שלהם כבר מסתדרים בכוחות עצמם לא צריכים למנוע מעצמם לעשן בגלל שהילדים יהיו עצובים כשהם ימותו. זה מעגל שלא נגמר, אם מתחילים בסיגריות אפשר להשליך את זה על כל דבר מסוכן שאנשים עושים. אני יודעת שכל הדוגמאות שנתתי לא דומות לעישון אבל הרעיון שניסיתי להעביר דומה. כל עוד לא מדובר במקרים קיצוניים, אני לא חושבת שאדם צריך לחיות את חייו במחשבה תמידית על מה יקרה לאלו שאוהבים אותו אם הוא ימות כתוצאה ממשהו מסוכן שהוא עושה. אם המשהו המסוכן הזה ממלא את חייו (ושוב, לא מדובר על אחריות לילדים קטנים וכו') אז לפחות שיחייה את חייו בצורה שהוא אוהב ומוצא לנכון.

אני בדרך כלל לא מגיבה פה אבל....

אני חייבת לתקן- מי שמכיר את הפילמוגרפיה של רוז יודע the doom generation זה ממש לא סרט חדש שלה - להפך- זה אחד הסרטים הראשונים שהיא עשתה - בשנת 1995 למעשה. הסרט הבא של רוז זה GRINDHOUSE (אם ככה רושמים את זה...)של טרנטינו או איך שלא קוראים לו והוא רק עכשיו מתחיל להצטלם אז עדיין אין תמונות. כמו כן בשנה שעברה היא צילמה את הסרט ELVIS וTHE BLACK DAHILA . לגבי השאלה אם היא מעשנת- הסרט כאמור ישן ומאז היא הספיקה להפסיק לעשן.

Im All That

New member
מישהו ראה את הסרט....

jawbreaker של רוז?!? סרט טוב...וכל מי שחושב שהיא לא שחקנית טובה שיראה את סרט הזה ואח"כ יראה שהיא שחקנית מעולה!!!!

pilot promo

New member
אהה סליחה פשוט ראיתי את זה

כתמונה חדשה באיזה אתר אז חשבתי-סה"כ סליחה... ורוז עשתה סרטי פרונו?

למעלה