שעשועון
...

א ל ה 27

New member
שעשועון ../images/Emo219.gif...

עלה לי רעיון והחלטתי להעלות על גבי הפורום :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: "שעשועון שאלה? וחזרה בתשובה!" :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: על פניו זה אמור להיות משעשע
ברוח האוירה של האלבום החדש, שכולו מוקדש לחזרה בתשובה (ללא כל קשר לדת!!) חזרה בתשובה היא מבחינתי חזרה לשורשים וכל מה שמשתמע מכך... הוראות השעשועון: כל אחד יתן שאלה על גבי הנושא (של ההודעה) השאלה אמורה להיות קשורה באחד ממילות שיריו של עמיר בניון כלומר בקונטקסט של התכנים.. (רצוי שאלות מתוחכמות ומתקילות!!!) והאחר נותן את התשובה שבעצם היא אכן סוג של ציטוט מאחד השירים/תכנים והקודם צריך לאשר
או לחלופין לפסול
... לדוגמא: שאלה: היכן נמצאת ההתמודדות שלנו? תשובה: ב"אותו מקום, אותה הרוח, אותה הנשמה הכל כתוב על לוח" (הדוגמא להמחשה בלבד
, רצוי להעמיק ולהתקיל... זה נראה קצת קשה אבל בואו ננסה..) בהצלחה אלה.

ו ר ד ב

New member
../images/Emo128.gif

"שם הכנות נמצאת ויש אישה יפה זוהרת מבפנים אין בריחות ואין שקרים אין סדקים ואין שברים בכלל, אהבת אמת רק אלוהים שופך לתוך כוסות והם לוגמים כמו שיכורים כל כך מאושרים מעל..."

alcHemyst

New member
שם אפשר לשמוע שוב צלילים מוכרים..

לפגוש באותם מבטים אוהבים.. שנשארו בי עם הזמן.. רציתי ללכת לשם- כי בבוקר מתעוררים אחרת... לשלווה שנרקמה כל הלילה, וכמו תמיד עם אור ראשון.. "ללכת לשם"..

א ל ה 27

New member
../images/Emo128.gif

"יש צבעים, צבעים יפים מאוד צבעים מכוערים וכמה תמונות, יש פה שירים שמתנגנים ברקע..." ____________________________________ (אז למה? למה? למה? עיניה בצבע אדום)

yaelcg

New member
מה הייתי עושה בשביל לא להתבלבל בדרך

זה אחד קל האמת היאץ. .. רק רוצה לראות אם הבנתי ת'קטע. . אז אם זה שאלה שקשורה, תגידו שכן. . חחח. .

yaelcg

New member
אה, בעצם לא,

כי התשובה היא מאותו שיר, אז אל תשברו ת'ראש. ..

א ל ה 27

New member
../images/Emo128.gif

"עד שפגשתי בה על אם הדרך צחקה ללא סיבה, אז אני פגשתי בה נשמתי צחקה ללא סיבה"...

oded6

New member
סליחה. . .יש לך טעותונת. .

נשמה ונפש זה לא אותו דבר. . לפי הקבלה לפחוץ. .

למעלה