שעשועון סוכות כפול !!!

שעשועון סוכות כפול !!!

שלום לכם חברי פורום נהדרים ונהדרות. משחק קטן לכבוד החג ברוח הארי פוטר. הכללים פשוטים וידועים. אני שואל עכשיו שתי שאלות: 1, את מי משתי הדמויות הבאות הייתם מארחים בסוכתכם? ( גם למי שאין סוכה יכול לענות,גם לי אין ) פה אני נותן 2 דמויות אתם בוחרים אחת מספקים הסבר קצר או ארוך - לפי שיקולכם - ואתם משאירים את המנצח שבחרתם ומוסיפים לו או לה דמות על פי בחירתכם, באותה השאלה כמובן. שאלה שניה: על מי הייתם מבצעים תעלול בחג? שוב הכללים זהים כמו על השאלה הראשונה. טוב עכשיו שהכל ברור... ( לכל מי שלא הזדקק לעזרת ההורים בלהבין את בילבול המוח הקטן שכתבתי
) 1. את מי הייתם מארחים בסוכתכם? הארי - הלורד וולדמורט? 2. על מי הייתם מבצעים תעלול בחג? פרד וג'ורג' - קראב וגויל? ( זהירות אם התשובה
, סתם ) נמקו פרטו וכו'...

ZoHaRoT

New member
משחק!!!! אני:

1) הלורד וולדמורט, יהייה מגניב להראות לו את הסוכה המושקעת של סבי וסבתי היקרים... 2) קראב וגויל, הייתי נותנת אותם טרף ל"חתולתי" הרעבתנית ושמה תולי 1)את מי הייתם מארחים בסוכתכם? סנייפ או וולדמורט? 2)על מי הייתם מבצעים תעלול בחג? דראקו או קראב וגוויל?

CoralP

New member
אניאניאני^^;

1. אממ.. וולדמורט D: היינו מתכנסים אצלי בסוכה כל אוכלי המוות ומתכננים איך לרצוח את פוטר D: 2. קראב וגויל..כי דראקו יקח קשה וינקום בי T_T; ועכשיו אני אשכתב P: 1. סיריוס או וולדמורט? 2. סנייפ או קראב וגויל P:

סריוס,אחלה כלב !

2. סנייפ הייתי מפגיש אותו עם סריוס,
זה היה קורע. את מי הייתם מארחים בסוכתכם? סריוס - פרסי? על מי הייתם מבצעים מתיחה לחג? סנייפ - רון וויזלי?

Eos14

New member
../images/Emo29.gif

1. סיריוס. הוא פחות משעמם ואין סיכוי שידבר איתנו על דוחות בנושאים משמימים כמו עובי קדרות...
2. רון. הוא בטח יביא איתו את הארי והרמיוני...^^ את מי הייתם מארחים בסוכה? סיריוס או פיטר פטיגרו
על מי הייתם מבצעים מתיחה לחג? רון וויזלי או ג'יני וויזלי?

:] ../images/Emo108.gif

1. סיריוס, אם כי אני לא בטוחה לגבי הריח, הוא בטח יבריח שם את כולם. [אם כי, תמיד חלמתי לארח גופות בסוכה שלי
] 2. רון, כי פשוט.. אה ._. אין סיבה. סתם בא לי. את מי הייתם מארחים בסוכה? דמבלדור או סיריוס, בהנחה שעכשיו הן גופות. על מי הייתם מבצעים מתיחה לחג? נוויל או לונה?

Eos14

New member
../images/Emo29.gif

1. דמבלדור. הוא לפחות נמצא בתוך קבר...
2. נוויל. זה פשוט דורש...

black robe

New member
הי ,אני טולי!../images/Emo63.gif

ואני אקי את קראב וגויל אם תנסי רק לדחוף אותם לפה שלי
ואני לא חתולה
ולא רעבתנית

sirius felton

New member
שעשועון סוכות כפול !!!

1. אנא לא להכניס את השטן לסוכתך השלום! 2. פרד וג'ורג' למי אכפת מקראב וגויל.....

אקרי

New member
אה אה!~!!!

הארי- אני הייתי מזמינה את הארי,משכנעת אותו להתגייר,לחזור בתשובה ולהתחתן אתי! קראב וגויל-הם יכולים להיות אחלה של קישוטים לסוכה,רק שסביר להניח שכל מי שיתקרב לסוכה יברח בזעקות אימה!

XD המשך

1) הייתם מזמינים לסוכה את הארי או את דמבלדור? 2) תעלול לחג על נוויל או על קראב וגויל? **אחרי שעונים צריך לכתוב את המנצח נגד דמות חדשה לפי בחירתכם.**

אוקיי

1. דמבלדור, הארי סתם ליצן. 2. קראב וגויל, מסכן נוויל מה עשה לכם? 1.לסוכה, דמבלדור או סנייפ? 2.תעלול, על קראב וגויל או על פיבס?

המ,

1. דמבלדור, סנייפ רק ישב בפינה ויבהה ברצפה בזעם בעוד שדמבי יעשיר אותנו בפניני חכמה. 2. קראב וגויל, כי אני כזאת מותחת גרועה שאם הייתי מנסה למתוח את פיבס אני הייתי הנדפקת בסופו של דבר. 1. פילץ' או מדאם פינס? 2.לונה או נוויל?

ZoHaRoT

New member
אה!

1. פילץ- שירסס את החרקים 2. נוויל- למרות שלא רציתי אף אחד מהם אבל אם כבר... 1) פילץ או אדון מאלפוי? 2) נוויל או פיטר פיטגרו?

n u k e y

New member
../images/Emo153.gif

1. אדון מאלפוי, כי פילץ' די מגעיל 2. פטיגרו, כי מגיע לו:S אוקיי 1. מאלפוי האב או רמוס? 2. מקגונגל או סנייפ?

ZoHaRoT

New member
אני שוב!

רמוס! כי הוא מושלם!!!! סנייפ, כי הוא מגעיל! 1. רמוס או סיריוס 2. סנייפ או אדון מאלפוי?

n u k e y

New member
אני, גם שוב

1. קשה.. אבל סיריוס מנצח
2. סנייפ, כי מאלפוי סתם אידיוט 1. טרלוני או פירנזה? 2. רמוס או ג'יימס?

yuvi217

New member
אני!

פירנזה- כי הוא חוזה את העתיד בצורה פחות מלחיצה, בלי להיכנס לטראנסים ובלי לגלגל עיניים. ג'יימס- כי אם הוא דומה להארי אז הוא חתיך
הארי או דראקו? ג'יני או הרמיוני?

Eos14

New member
../images/Emo29.gifממממ

1. הארי, כי דראקו שונא מוגלגים (בהנחה שאנחנו מוגלגים, כמובן...
) 2. ג'יני, כי סביר להניח שהיא בסה"כ תחזיר לי בקללת עטלפי נזלת, אבל להרמיוני יש קשת שלמה של קללות שהיא יכולה להטיל עלי אחת אחרי השנייה. 1. לסוכה הייתם מזמינים את: הארי או רון
2. הרמיוני או רון

yuvi217

New member
מממ

1. הארי! [באמת צריך להסביר?
] 2. רון... כי הוא יודע לעשות פרצוף מסכן כ"כ טוב!
1. פלאפי או נורברט? 2. שוב.. פלאפי או נורברט?

למעלה