?Centuwion, why do they titter so
S stikitofi New member 2/5/13 #59 אני נאלצת להודות שלא ראיתי את הסרט הזה ולא ידעתי שכל הציטוטים האלה (שאני כן מכירה) הם משם. אוסיף לרשימת הצפייה.
אני נאלצת להודות שלא ראיתי את הסרט הזה ולא ידעתי שכל הציטוטים האלה (שאני כן מכירה) הם משם. אוסיף לרשימת הצפייה.
פ פ ר פ ר י ם בבטן New member 2/5/13 #55 מעולה מאיפה את מכירה את זה? חווה ועודד |מ חוץ מגיסי שהציג לי את התקליטים האלו - אני לא מכירה אדם אחד שמכיר את האוספים שלה מהתקופה הזאת רצות שם בדיחות על גולדה מאיר מול ילדים בני 6! זה פשוט ענק
מעולה מאיפה את מכירה את זה? חווה ועודד |מ חוץ מגיסי שהציג לי את התקליטים האלו - אני לא מכירה אדם אחד שמכיר את האוספים שלה מהתקופה הזאת רצות שם בדיחות על גולדה מאיר מול ילדים בני 6! זה פשוט ענק
S stikitofi New member 2/5/13 #58 היה לי את התקליט הזה ואני כמעט בטוחה שהייתי בהופעה או אולי בזאת עם נעמי שמר. אני זוכרת אותו גבוה ומרשים על הבמה. הוא עוד איתנו?
היה לי את התקליט הזה ואני כמעט בטוחה שהייתי בהופעה או אולי בזאת עם נעמי שמר. אני זוכרת אותו גבוה ומרשים על הבמה. הוא עוד איתנו?
פ פ ר פ ר י ם בבטן New member 2/5/13 #72 אני בת 24, הספקתי לראות את חווה כמה פעמים אבל את המופע הזה כמובן שלא ראיתי לפי ויקיפדיה הוא עוד איתנו וגם "תאומי הוא זוכה פרס התיאטרון הישראלי לשנת 2011 על מפעל חיים"
אני בת 24, הספקתי לראות את חווה כמה פעמים אבל את המופע הזה כמובן שלא ראיתי לפי ויקיפדיה הוא עוד איתנו וגם "תאומי הוא זוכה פרס התיאטרון הישראלי לשנת 2011 על מפעל חיים"
W Woking New member 2/5/13 #41 הם לא אוכלים חצץ ולא שותים בנזין איכס קובה! (בהערת אגב, בתור ילד תמיד חלמתי להיות פתולוג ולעשות דיסקציה למוח המעוות שהגה את השורה זאת).
הם לא אוכלים חצץ ולא שותים בנזין איכס קובה! (בהערת אגב, בתור ילד תמיד חלמתי להיות פתולוג ולעשות דיסקציה למוח המעוות שהגה את השורה זאת).