שעשועון לרגל החג !

שעשועון לרגל החג !

חג החנוכה וחג המולד בפתח וכולנו במתח. ( חיובי ) אז שאלתי את עצמי, יעקב? ( מה.. מי קרא לי? ), למה שלא תפתח שעשועון שמתאים גם לחג וגם לנושא הפורום שלנו. ( מה הנושא של הפורום?...שכחתי.
) אם כך הנה השעשועון: איזו מתנה הייתם נותנים למישהו בספר הארי פוטר? ואם אפשר גם לציין מדוע, תודה ובהצלחה !

kaguma2006

New member
לדמבי

היתי נותנת גרבי צמר חמות.סתם כי זה יומולדת ה-70586 שלו.

NetaOnline

New member
ללונה

הייתי נותנת לה "מדריך לחיים האמיתים" שתפסיק לרחף לה ברקיע השמיני.. למרות שאני מעדיפה אותה ככה

גמני הייתי נותנת לדמבי גרביים../images/Emo204.gif

אבל רק כי הוא אומר שבמקום להביא לו לימי הולדת וכ'ו ספרים, חסר לו גרביים

The T Shirt

New member
אממ.. זוג גרביים צבעוניות לדובי

אבל אולי הייתי מביא משהו גם להארי.. כי הוא היה הכי מעריך את זה.

../images/Emo187.gif../images/Emo136.gif../images/Emo227.gif../images/Emo15.gif../images/Emo190.gif../images/Emo153.gif

ללופין לא יזיקו קצת דמי חנוכה, סנייפ זקוק בדחיפות לחוטיני. פיבס- חבילת גירים לזרוק על תלמידים (מחסור חמור בשל החג הקרב) טונקס- צבע סגול לשיער. ורוד זה כבר מאזה פאסה111
הרמי-ריטלין/רסקיו. הבחורה הזו הופכת היסטרית יותר ככל שהספרים מתקדמים.

כשאני חושבת על זה, הסצינה עם התחתונ

-ים ממש מזכירה לי את ספייק מהסרט "נוטינג היל". [אהמ. "ישבן מוצק כהלכה, תחתונים אפורים. הממ! נשים אוהבות אפור!" XDXD]

ZoHaRoT

New member
אוווו.... חביב...

אז ככה... להרמיוני- הייתי נותנת כובע גרב, צעיף עבה וגרביים... להארי- מטאטא חדש ושמו "זוהר 2007" (על שמי כמובן...) לרון- פוסטר ענק של התותחים מצ'דלי בינתיים זהו....

אממממ

דמבלדור- גרביים... תמיד חסר לו! אמממ סריוס-חומר נגד פישפשים. הארי- מטאטא סנייפ- רעל! ובנתיים לא יודעת מה עוד

למעלה