שעשועון חדש

lorda

New member
אואואואו! זה קל. =]

וולדמורט. כדי להיות רשע מרושע מואהאהאאהאה. ואולי להתעלל בכמה אנשים תמימים
וסתם כי זאת דמות גאונית. והייתי רוצה לדעת איך מרגישים בלי אהבה.

n u k e y

New member
../images/Emo118.gifדראקו

שלפני הספר השישי. החיים שלו אז היו מאוד קלים נוחים אם חושבים על זה, ויהיה נחמד לקבל הזדמנות להיות מגעילה לכולםP= או סנייפ, כי זו דמות שהייתי רוצה להבין יותר טוב.

אהההההההההההההמממ

מולי. סתם כי בא לי להיכנס לראש של אמא/סבתא שלי ולראות למה לעזאזל הן כאלו דאגניות.

ZoHaRoT

New member
אוקיי.....

אממ... זה קשה... אולי טונקס.. היא כזאת מגושמת וחמודה... לוידעת.... למרות שגם בלאטריקס זה יכול להיות נחמד... היא יפה ורעה כזאת..

Gummy Bears

New member
הרמיוני.

לעשות קסמים מסובכים, לדעת הכל, להיות בחברתם של הארי ורון, לדעת איך זה להיות בת 17, לעשות סיורים מקיפים בהוג (אני כ"כ רוצה להיות שם!), לדעת אנגלית ממש טוב
. כיף!D:

אני באמת צריך לענות?

מה, זה לא ברור איזה דמות אני אבחר? כמובן שאני אבחר את אמא שלנו מולי.
מבט אחד שלה ובן אדם יכול למות במקום, בלי צורך באבדה קדברה.
( אביתר, הקרב עוד לא נגמר.
)

CoralP

New member
הומ! ../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif

כמה בחירות ! P: 1. הארי. כי הוא הדמות האהובה עלי ויש לו חיים מעניינים אני תמיד תוהה איך זה להיות הוא XD 2. מודי! פאק, יש לו עין כ"כ שולטת, אני רוצה לנסות גםםם XD 3. מישהו שיכול להתעתק. מתה לדעת איך זה D: [אהמאהמ פרד וג'ורג' אהממממ ^___^] ובעיקרון.. להיות כל אחד יכול להיות נורא מעניין. לא חושבים? P:

the ror

New member
הייתי רוצה להיות פרד/ג'ורג'...

כי יש להם עצמאיות וגישה שכזו שבעזרתה הם מצליחים להשיג כל מה שהם רוצים... ונוויל, אביתר(אאל"ט), כדי שיעקב יצליח לגנוב לך את התהילה אתה צריך להשיג אותה קודם...מה לעשות שיש לו פור עליך... אחלה רעיון...

מסכים איתך בשני המקרים.

וגם על תמיכה בתאומים בכלל וביעקב בפרט, קבל מוצר חדש שהגיע זה אתה לחנות, "הוקוס מוקוס של האחים וויזלי." ( תופים ), "תוכי קליט !" תוכי קליט הוא למעשה מכשיר שפיתחנו, המכשיר הוא דמוי תוכי אמיתי, רק שהוא לא. אז למה צריך אותו? ( שאלה טובה
), אז כך, אתה שם את התוכי קליט נגיד בסלון ביתך. ובסלון אתה מארח שני אנשים, אחרי כמה זמן, יצאת מהחדר והשארת את השניים לבד. בהנף שרביט זריז אתה מפעיל את התוכי הקליט, והוא מקליט את השיחה, ובעזרת מכשיר האוקי תוכי, אתה שומע את השיחה בהופעה חיה מאיפה שאתה נימצא.

שכחתי לציין

שמכשיר האוקי תוכי, מגיע ביחד עם התוכי הקליט, כך שאין צורך לשלם בנפרד. כמובן שבמקרה שלך זה בחינם, אז לגביך זה לא תקף. פשוט ניצלתי לפרסומת חינם. ( ויקי מצטער, שוב גולש קצת לחברתי, תתחשבי חג עוד מעט באמירקה, הטנקס גיווינן או משו.
)

the ror

New member
אני אבדוק את כל הינשופים והיוני

דואר...אבל אני די בטוח שאפילו תוכי לא יגיע שלא לדבר על האוקי תוקי...חחחחח אבל העיקר הכוונה...

אקרי

New member
ג'יני,היא הכי מגניבה שם

ואני פשוט רוצה שיער ג'ינג'י!!!! ולהיות חברה של הארי זה רק צ'ופר....

MrsDrakula

New member
ג'ני

כי היא ממש חמודה ומגניבה :) ולא לא כדי ליהיות אם הארי אם כבר אז עדיף לבגוד בו אם לופין\דארקו או רון
XD

למעלה