שער 11

Amarok

New member
שער 11

שלום אנשים, היום קיבלתי את הכרטיסים להופעה של ווטרס, עכשיו, יש מספר שערים כמובן, מעניין אותי לדעת, עד כמה השער שקיבלתי רחוק מהבמה, כלומר שער 11 נשמע ממש רחוק, אבל אם הסידור השערים הוא במעגל אז יכול להיות שאני קרוב :) סתם ככה, אם בשעה 17:00 פתיחת השערים, מתי לדעתכם באמת רצוי להגיע? בכל זאת אני צריך להכין את עצמי נפשית לריצה מטורפת לכיוון הבמה, לא כך?
דבר נוסף: כשרכשתי את הכרטיסים נאמר לי ממשרדי לאן (שאגב לא ממש נחמדים שם!!!) שאין מקומות VIP ושהשטח פתוח למקדימים לרוץ לכיוון הבמה, כך, שאם עכשיו יחליטו כן על שטח VIP, אז זה אומר שהם רימו את כל רוכשי הכרטיסים, שכן תלו בנו תקוות שוא לסיכוי כלשהו להיות קרובים לבמה, לא כך?

itaikuskus

New member
אתם עושים מזה יותר מדי עניין

בכל מקרה, אתה לא רואה מצב ש50,000 איש נכנסים דרך שער בודד, נכון? אז יש יותר משער אחר. זה כזה פשוט.

Anuerysm

New member
או שלא הבנתי אותך טוב

או שאתה טועה הוא שאל אם יש עוד שערים חוץ משער 11 הוא שאל אם הם במעגל

Harleydude

New member
אני מאווווד מקווה

שזה לא "שער 11" בשיטת השערים של אירועי ספורט למשל. כי אז זה אומר שבאמת יהיה איזשהו מעגל ולכל אחד יהיה מתחם שאי אפשר לצאת ממנו.

בארועי ספורט יש מקומות ישיבה.

כאן לא. אלא אם יהיה מתחם של מקומות ישיבה, ואז תהיה אליו כניסה נפרדת, מן הסתם. ככה, לעשירים.

Harleydude

New member
הם יכולים לגדר את זה ולחלק לאזורים

אבל זה נשמע מוגזם, כשהייתי במטאליקה לפני הרבה שנים באמפי בראשון זה היה חופשי לגמרי, תעמוד איפה שתוכל.

למעלה