שער שאול בקריה

Dar18

New member
שער שאול בקריה

איפה זה בדיוק?

deathcaster

New member
מאחורה , כלומר לא בצד של הקריה

שמול עזריאלי, אלא אם אתה בא מעזריאלי, עושים את כל הסיבוב של קפלן , וברחוב המקביל ל"שדרות עזריאלי"
שם נמצא שער שאול.

uvdude

New member
הסבר עילג למדי

שער שאול נמצא על רחוב שאול המלך, בדיוק מול רחבת מוזיאון תל אביב, בית אריאלה והמשכן לאומנויות הבמה

deathcaster

New member
המממממ

אני בטוח שאחד שלא מכיר את תל אביב ע"פ רחובות יבין יותר את ההסבר העילג שלי , ולכן כך הוא נכתב , אבל ההסבר שלך מצוין.

Dar18

New member
סבבה תודה

אפשר ללכת מעזריאלי לשם נכון זה לא רחוק?

deathcaster

New member
המממממממ

הייתי אומר שמעזריאלי יותר כדאי לך להכנס לשער שרונה דרך הגשר ואז להגיע לשער שאול מתוך הקריה, אבל, אני בטוח שאתה לא מחפש את שער שאול כדי לשמור בש"ג
, אז אולי תגיד לאן אתה צריך בדיוק - אולי יש דרך קיצור.

Dar18

New member
אני בת

אני מתחילה קד"צ בטכני בחיפה ויוצאת הסעה לשם משער שאול... אם זה מרחק הליכה אז אין בעיה בטוח יהיו שם חיילים שיסבירו לי. שוב תודה

uvdude

New member
מרחק הליכה

אם את ירדת עכשיו מהגשר של עזריאלי ואת רוצה ללכת לשער שאול קחי בחשבון שאם את לא עוברת דרך הקריה זה מרחק הליכה של 10 דקות תורידי 5 דקות מהזמן הזה אם את חותכת דרך הקריה

סנאי נדיר

New member
תגובה.

יורדת באוטובוס / רכבת בעזריאלי. חוצה את הכביש. הולכת ימינה. ימינה ימינה ימינה עד שאת מגיעה לכביש. בכביש את לוקחת שמאלה. שמאלה שמאלה שמאלה על רחוב שאול המלך עד שאת מגיעה לשער שאול. אבל עדיף לך להיכנס משער טרמינל (השער שמול עזריאלי) ובתוך הקריה ללכת ישר ישר ישר עד לצומת אלופים, ומשם עוד טיפה ישר, ואז הגעת לשער שאול. בהצלחה!

Dar18

New member
תודה רבה

עכשיו יותר מובן לי ... יתנו לי להכנס לקריה בכלל?זה לא רק למי שמשרת שם?סליחה על הבורות..

סנאי נדיר

New member
את כמובן צריכה אישור כניסה לקריה.

לא כל חייל צה"ל רשאי להיכנס לקריה. אבל קצינים/נגדים רשאים. או שתשיגי אישור כניסה לקריה, או שתגידי לאיזה רס"ן או מישהו עם תעודת "כניסה למחנות צה"ל" (עם נלווים) שיכניס אותך.

MeRmAiDe

New member
../images/Emo26.gif

הביאו לך צו הצבה כלשהו לא? אז עם זה את נכנסת. ואגב, קו 70 מתחנה מרכזית ת"א עוצר לך בדיוק על שער שאול.הרבה יותר פשוט.

Lanni

New member
הכי פשוט לקרוא לזה

הצומת של השקם, איפה שהאל"חים וכל הגיבניקים שרובצים שם כמה שעות בשביל לאכול פאקינג טוסט. הצומת הזה בצורה של האות Y

ברונדבי

New member
אז רגע- לפי המפה

מה זה שני הצמתים האלו? (מקווה שהמפה לא חושפת ביטחון מידע וכד', סך הכל..חרטא בצייר)

סנאי נדיר

New member
באמת מצייר חרא.

זה הכל צומת אחת גדולה, זה לא שיש שני שמות לזה. אתה יכול להגיד למישהו "ניפגש בשק"ם" ואתה יכול להגיד לו "ניפגש בצומת אלופים/סטקייה" אתם לא תוכלו לפספס אחד את השני.

סנאי נדיר

New member
ככה קוראים לצומת הזאת.

זה השם הרישמי שלה. אתם יכולים לקרוא לה "השקם השרוף" "הסטקייה", וכו'.

למעלה