שער לפיד

sharon669

New member
שער לפיד

אני פונה מעל גלי ה'אתר' (תפוז) לראשי הוועד - טימי לאחר שכלבתי האהובה חטפה נגיחה* שלשום מרכב שדהר לכפר הארנים, ובעקבות ההפסד הצורם של לפיד בבית המשפט מול כפר הארנים להציב שער חשמלי עם פתיחה בעזרת הטלפון הנייד, כך רק המשפחות בלפיד (או כפר הארנים) יכולות לפתוח את השער להן ולאורחים מבחוץ. מערכות כאלו קיימות מזמן נותנות מענה מצויין לגנבים בלילה אפילו ללא צורך בשומר! (אני מוכן להפנות את טימי לראש מועצה שישם פתרון כזה בכ 5 יישובים - והפשיעה ירדה בעשרות אחוזים) אני בעד כל פעולת זירוז חוקית שתגרום לקודקודי כפר הארנים להפסיק לשבת על השמרים, ולהקדים את ההנתקות המבורכת מלפיד אפשרות נוספת היא ליזום שמירה בלילות בלפיד (בנוסף למתנדבים)אולי גם להציב שומר לאורך כל היום שהשומר יתעד כניסות רכבים ללפיד ולכפר הארנים עם מספרי רכבים ואולי אפילו להראות תעודת תושב שרון * לכלבה שלום,

בכפר אורנים כבר יש שומר בכניסה

בלילה...תאמינו לי מעורר קינאה ההתארגנות המידית שלהם לפתרון בעיות , הלוואי עלינו.....

כמו כל הרעיונות שלך גם זה רעיון מגוחך ועוד חך

זה כמו הרעיון הקודם שלך לזרוק טלפונים סלולריים על האנטנה בכניסה שמבשלת לכולנו את המוח. א= את השער יפתחו האנשים בלפיד בסלולארי שלהם ואיך יפתחו אותו תושבי גבעת אורנים בsms או במפתח שבדי? ב= לפתוח שער חשמלי לוקח לפחות חצי דקה ולסגור עוד חצי דקה אז מה תעשה המכונית מאחורי תחכה שהשער יסגר מחדש ואז תתקשר שוב בסלולארי לפתוח אותו מחדש? ג= ואם שכחתי את הסלולארי בבית אז איפה אני ילך לישון? אצל רמי לוי? ד= ואם הגנבים מגיעים ברגל ממקום אחר מה תעשה? תשים שלט = נא להכנס רק דרך השער? וחוץ מזה כולם כאן בפורום כבר יודעים מזמן שאתה מתחזה מהגבעה שבכלל אין לו כלב אלא יש לו חתול ולכן הגיע הזמן שתוציא את החתול מהשק כי אין לו למסכן אוויר לנשימה ואנחנו בלפיד בכלל לא אוהבים שמוכרים לנו חתולים בשק עיזים בקרטונים ופרות בקונטיינר.

adi os

New member
זה רעיון מצוין

כל מילה חקוקה בסלע אן מה להוסיף שער זה פיתרון טוב ותוספת שלט לכל תושב הוא פיתרון מצוין. בטח ובטח לשעות הלילה

orlyw1

New member
שער בכניסה בלפיד

אני חושבת שזה רעיון מצויין והגיע הזמן ליישמו. הישוב שלנו פרוץ לחלוטין לגנבים וכך לפחות ניתן יהיה לצמצם את היקף הבעיה.

אני בעד שער ברזל עם תיל דוקרני בכניסה לישוב

מכיוון גבעת אורנים ....ושנפתח רק עם טלפון חוגה. אני גם בעד שער חשמלי בכניסה לכל רחוב בישוב זה יגביר את הבטחון העצמי שלי שנמצא בשפל עונתי.

orlyw1

New member
האג'נדה הציבורית בלפיד

אינה צריכה להיגזר לפי כפר אורנים. ובאשר לבטחון העצמי שלך - כפי הנראה התרפיה היחידה שמצאת לעצמך לחיזוקו היא בפורום הנוכחי.

מצטער שאני לא מכיר את התושבת אג'נדה בישוב

וגם לא את תרפיה שאני באמת לא יודע מי זאת ולא מחפש לדעת מי זאת.ואם אג'נדה גרה בגבעת אורנים אז הגיע הזמן שתמצא לה כביש אחר ואז לא תצטרך חס וחלילה להיגזר בתיל של השער בכניסה.

orlyw1

New member
ואני כלל לא מצרה שאיני מכירה אותך

ולא כל מי שנוגד את דעתך הוא תושב כפר אורנים. לא אתה הוא זה שיקבע לי הכביש או הדרך ואולי כדאי שתמצא לך בעצמך כביש או פורום אחר להמאיס עצמך בו.

אני דווקא מצר שאני לא מכיר אותך

ובכלל לא נמאס לי ממך ואני מכבד את תרבות הדיון בפורום ולא מעליב. ואגב לי ולכל תושבי גבעת אורנים יש דעה אחידה בהמון נושאים ולמשל אנחנו בדעה אחידה ויש הסכמה בנינו שהכביש מלפיד הוא כביש מאד נוח הביתה ולכן אין לנו צורך יותר למצוא לעצמנו כביש אחר ואנחנו מסתפקים בו.

orlyw1

New member
אז אם אתה מכבד את תרבות הדיון בפורום

אז תימנע בבקשה מלהסיט דיונים בנושאים ספציפיים לפסים אחרים. דעתך לגבי שער הכניסה בישוב מובנת. גם לאחרים מותר להביע דעתם מבלי שתתקוף כל תגובה שנוגדת דעתך ואם אתה רוצה לדון בכפר אורנים או בכביש הגישה או כל דבר אחר - אז אנא ממך תפתח הודעה נפרדת.

משפ פלד

New member
רעיון מצויין אבל....

גם במושב של ההורים שלי בדרום יש שער כזה שהוריד את הפשיעה ל 0 הגנבים הרי נכנסים מהשער הראשי (כי כל השאר מגודר) היום בבוקר דיברתי עם טימי, והוא אמר שלא ניתן לשים שער כזה בלפיד מפני שהשטח הוא לא אגודה שיתופית כל אזרח שרוצה לעבור בשטח הישוב מותר לו, אלא אם יש שומר שפותח את השער. השאלה המתבקשת היא למה לא להקים שער חשמלי עם בודקה מאוייש בשומר בלילות? שהשומר יחזיק רשימה ממוחשבת של התושבים בלפיד ובכפר הארנים, ויסנן את הגנבים...

למעלה