שער הפגיה

Mr RK

New member
שער הפגיה

הכניסה לפגיה היא כמו מעבר דרך שער לעולם אחר. המציאות והכללים של העולם שלנו משתנים כשעוברים את השער האלקטרוני ונכנסים ליקום הנפרד הזה, זר לא יבין. מיום ראשון להיום המצב הלך והשתפר, שקילה ביום שני, הציפציפ הקטנה שלנו כבר 914 גרם זהב טהור, שמחנו עם כל חדשה טובה ועדיין הטובוס בגרון המשיך להעיב כמו עננה שחורה מעל האינקובטור. יום שלישי שום שינוי אבל למדנו להעריך את משמעות המשפט "no news-good news". הרופאים מסבירים שרומי מונשמת בתנאים מינימאלים. יום רביעי, אין חדש תחת השמש. חמישי מחליטים, היום נוציא את הטובוס, ואכן בלילה הילדה ישנה בלי צינור לתוך הריאות שלה. היום מוריה עשתה קנגרו כמעט שבועיים לא לפני שהכדור אושר הקטן שלנו נשקל והמונה הראה 990 גרמים... לראות ולא להאמין. הכניסה לפגיה היא מעבר ליקום מקביל. יקום בו השמחה מתערבבת בצער. זוג חברים קרוב לנו נלחם על חיי הבת שלהם, מלחמה שהרופאים כבר לא יכולים לעזור בה. אני לא רוצה לפרט מעבר לכך כי זה נראה לי לא הוגן, כל מה שאני אומר שקשה כל כך לשמוח כשרואים אסון נורא כל כך. מי שהיה בפגיה, מכיר את ההמולה של טיפול נמרץ, את התנועה של האחיות סביב האינקובטורים, את הרעש המונוטוני של האזעקות השונות ואת התחושה שכל הזמן קורים דברים...זר לא יבין. ביום חמישי הגיעה המשפחה הקרובה לראות את הילדה של הזוג המדהים הזה בפעם הראשונה. אף מכשיר לא צפצף, שקט. האחיות עמדו בשורה בתצפית הרופאים המלווים עמדו ליד המשפחה, מחבקים ותומכים, כי מעבר לכך לא היה ביכולתם לעזור. שקט. כל כך שקט. הכניסה לפגיה היא מעבר למציאות שבה הכללים של העולם שבחוץ לא תקפים בו. כשנקרע לך הלב מעצב ואתה מאושר, כשהדמעה היא גם של אושר וגם של צער. שבו מתחילים ונגמרים חיים שלמים

Mr RK

New member
תמונה שמחה

התמונה השמחה ביותר שיש

חיוך של קנגורו הוא חיוך שמאיר את כל העולם - אין לו אח ורע. אני מצפה בקוצר רוח לתמונה השמחה הבאה של סלקל חדש

Mr RK

New member
תמונה מלפני הרבה מאוד זמן

אבל נזכרתי בה פתאום

כרוביד

New member
אוסטרליה?

אין כמו אוסטרליה! נכון שמקומות כאלה מרגישים אפילו יותר רחוק מאי פעם?...

Mr RK

New member
מרכז שיקום לקנגרו יתומים...

מי יודע, אולי נעשה איזה טיול תרמילים עם הילדה לאוסטרליה עוד כמה שנים טובות... שהיא תוכל לעשות קצת קנגרו בעצמה

בהחלט תוכלו לסוע לשם עם הקטנה

אגב, פגית התנדבה שם, אם אני לא טועה (כשתכנס לכאן תוכל לספר על כך בעצמה), כך שכשתגיעו עם רומי, היא לא תהיה הפגית הראשונה שמקנגרת פגים-קנגורו

tamaz

New member
מחזיקים לכם אצבעות

הגב' שלכם נשמעת לי פייטרית אמיתית, שהיינו בפגייה כל הזמן אמרו לנו שזה כמו רכבת הרים יום למעלה יום למטה.. בעזרת ה' היא תהיה רק למעלה והיא תגדל ותשמין ותתחזק ואתם תגיעו הביתה ותהנו כל יום מחדש מהמתנה שלכם..

אורקוש

New member
מקסים פשוט

איזו רגע !! עד היום זה התנוחה הכי אהובה עליי עם הילדים כולל הלא פגית שלי

אורטל OSE

New member
"שמחות קטנות של יום חולין"

אתה כותב מקסים, חודר וכ"כ עוצמתי וחד. אין מילים יותר טובות לתאר את הדברים מאלו שהשתמשת בהם. שני יקומים מקבילים. התמונה של מוריה עם רומי מקסימה ממש. צר לי מאוד על החברים וילדתם הקטנה. מי כמוני מכירה את הצפצוף הגואל את הילד מיסוריו ומטלטל את הוריו לחיים שכבר לא יחזרו כמו שהיו לפני
תמשיך להתלות בדברים הקטנים. רק ככה מנצחים. רומי לגמריי מוכיחה שדברים טובים מגיעים באריזות קטנות. שבת מבורכת של ישועה והתחזקות, אורטל

כרוביד

New member
אכן זר לא יבין

שמחה מאד בשבילכם על הוצאת הטובוס! כדור אושר חמוד שכמותה. הערבוב הזה של הרגשות הוא בלתי נתפס, השמחה, העצב. אני זוכרת שהיה עוד פרדוקס שהיה לי מאד קשה איתו - הרצון להיות כל הזמן בפגיה נון-סטופ וצורך נואש גם להתרחק, ממש לא מצאתי את עצמי בהתחלה. אני חושבת שבפגיה באמת הרבה דברים סותרים נמצאים זה ליד זה כל הזמן לא קל. אתה כותב מהלב ונכנס אל הלב.

imaLee

New member

שמחה בשבלכם. עצובה נורא בשביל חברים שלכם. כמה נורא... התמונה מרגשת מאד, איזו בלונדה מתוקה
מאחלת שמפה רק ימשיך וישתפר וממשיכה לעקוב בדריכות.

אני אתכם! זר לא יבין זאת...

החיים פתאום אחרים לחלוטין ואני מאחלת לכם הרבה שמחות ודילוגים מהירים על קשיים. לי אמרו בפגיה- תתמקדי בילד שלך . מסביב יש התרחשויות עצובות לעיתים וזה ממש לא פשוט לחוות גם כאב של אחרים.

התמונה שווה את הכל

זר לא יבין. אין ספק. זו תקופה קשה... מאוד קשה... והיא משאירה חותם. הרבה בריאות לרומי הקטנה. וחיבוקים מחזקים לכם. מכל הלב.

למעלה