הטנדר נוסע
New member
שערעוריה
שערעוריה
אוטובוסים של קווים נמצאים במוסך אגד אזור פשוט שערעוריה
שערעוריה
קווים באגד וסופרבוס בדן.שערעוריה
אגד מטפלים גם במטרופוליןקווים באגד וסופרבוס בדן.
אגד מספקים שירותי מוסך לקווים, לנתיב אקספרס ולקונקס. זו הסיבה שראית אוטובוס של קווים במוסך אגד. אגד גם מכירים חניונים למפעילים הפרטיים. היום הייתי בלוד. ראיתי מלא VANHOOL-ים של סופרבוס נוסעים. פתאום אני רואה אוטובוס דן כחול מדגם מאן SL (העירוניים הישנים של דן), כשמקדימה היה דף קטן על השמשה, עליה כתוב "בשירות סופרבוס". כלומר, הם לא טרחו לצבוע על האוטובוס שלט של החברה! היה כתוב גם המספר הפנימי, אבל אני לא זוכר אותו.
אגד יטפל בהם גם בב"ש. כבר נחתם.אגד מטפלים גם במטרופולין
תוכל לתת על כך יותר פרטים?אגד יטפל בהם גם בב"ש. כבר נחתם.
אגד הוא האבא ואמא של כולם. לעיתים הוא מטפל טכנית גם באוטובוסים של דן - במיוחד באן.אל. 263.
אגד יטפל על-פי ההסכם בכל האוטובוסיםתוכל לתת על כך יותר פרטים?
אולי כך נצליח למנוע את ההפרטהאגד יטפל על-פי ההסכם בכל האוטובוסים
בב"ש מבחינה טכנית. טוב שהמכונאי בידיים של אגד !! תקשיב אחי המסופון: הגיע הזמן לאחד בין אגד לדן. בב"ש זו חברת בת של דן ואגד הרי יטפל - זו התחלת האיחוד !!! יחי האיחוד בין שתי החברות הטובות ביותר בישראל לתח"צ - מעתה אמור "אגדן" !
מוסכי אזור משתפים פעולה ביניהם.אולי כך נצליח למנוע את ההפרטה
ההמונית והמיותרת בקווי האוטובוס במדינה... בכל מקרה, יש לך עוד פרטים על הטיפול של אגד באוטובוסי דן?
שיעשו כרטיסים משותפים.אגד יטפל על-פי ההסכם בכל האוטובוסים
בב"ש מבחינה טכנית. טוב שהמכונאי בידיים של אגד !! תקשיב אחי המסופון: הגיע הזמן לאחד בין אגד לדן. בב"ש זו חברת בת של דן ואגד הרי יטפל - זו התחלת האיחוד !!! יחי האיחוד בין שתי החברות הטובות ביותר בישראל לתח"צ - מעתה אמור "אגדן" !
ומי מנקה את האוטובוסים של קוויםאגד מטפלים גם במטרופולין
אגד כמובן!ומי מנקה את האוטובוסים של קווים![]()
אוטובוסים חדשים וכבר מלוכלכים. חבל.
אגד כמובן!ומי מנקה את האוטובוסים של קווים![]()
אוטובוסים חדשים וכבר מלוכלכים. חבל.
זה לא כל-כך נראה שמנקים אותם, סוֹריאגד כמובן!
דן נותנים להם שירות הדפסת כרטיסים+מודיעין+מבקרים+שילוט בתחנות.
אני יודע. אני לא חסיד גדול של אגד..זה לא כל-כך נראה שמנקים אותם, סוֹרי
אגד טבריה מספקים מוסך גם למ.א. עמקקווים באגד וסופרבוס בדן.
אגד מספקים שירותי מוסך לקווים, לנתיב אקספרס ולקונקס. זו הסיבה שראית אוטובוס של קווים במוסך אגד. אגד גם מכירים חניונים למפעילים הפרטיים. היום הייתי בלוד. ראיתי מלא VANHOOL-ים של סופרבוס נוסעים. פתאום אני רואה אוטובוס דן כחול מדגם מאן SL (העירוניים הישנים של דן), כשמקדימה היה דף קטן על השמשה, עליה כתוב "בשירות סופרבוס". כלומר, הם לא טרחו לצבוע על האוטובוס שלט של החברה! היה כתוב גם המספר הפנימי, אבל אני לא זוכר אותו.
עכשיו אחרי שמטרופולין זכו במכרזשערעוריה
לא נראה ליעכשיו אחרי שמטרופולין זכו במכרז
של התח"צ בבאר שבע אז לבטח עכשיו גם האוטובוסים של מטרופולין יחנו בחניה \חניון של התח"צ בבאר שבע. מענין אם גם את התחנות אם יוציאו מהתחנה המרכזית של אגד. ? ימים יגידו.
בכלל התחנה המרכזית העירונית בב"שעכשיו אחרי שמטרופולין זכו במכרז
של התח"צ בבאר שבע אז לבטח עכשיו גם האוטובוסים של מטרופולין יחנו בחניה \חניון של התח"צ בבאר שבע. מענין אם גם את התחנות אם יוציאו מהתחנה המרכזית של אגד. ? ימים יגידו.
תודהשערעוריה
ועוד שאלהשערעוריה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.