שערעוריה

מצב
הנושא נעול.

orib44

New member
קווים באגד וסופרבוס בדן.

שערעוריה
אוטובוסים של קווים נמצאים במוסך אגד אזור פשוט שערעוריה
קווים באגד וסופרבוס בדן.
אגד מספקים שירותי מוסך לקווים, לנתיב אקספרס ולקונקס. זו הסיבה שראית אוטובוס של קווים במוסך אגד. אגד גם מכירים חניונים למפעילים הפרטיים. היום הייתי בלוד. ראיתי מלא VANHOOL-ים של סופרבוס נוסעים. פתאום אני רואה אוטובוס דן כחול מדגם מאן SL (העירוניים הישנים של דן), כשמקדימה היה דף קטן על השמשה, עליה כתוב "בשירות סופרבוס". כלומר, הם לא טרחו לצבוע על האוטובוס שלט של החברה! היה כתוב גם המספר הפנימי, אבל אני לא זוכר אותו.

אגד מטפלים גם במטרופולין

קווים באגד וסופרבוס בדן.
אגד מספקים שירותי מוסך לקווים, לנתיב אקספרס ולקונקס. זו הסיבה שראית אוטובוס של קווים במוסך אגד. אגד גם מכירים חניונים למפעילים הפרטיים. היום הייתי בלוד. ראיתי מלא VANHOOL-ים של סופרבוס נוסעים. פתאום אני רואה אוטובוס דן כחול מדגם מאן SL (העירוניים הישנים של דן), כשמקדימה היה דף קטן על השמשה, עליה כתוב "בשירות סופרבוס". כלומר, הם לא טרחו לצבוע על האוטובוס שלט של החברה! היה כתוב גם המספר הפנימי, אבל אני לא זוכר אותו.
אגד מטפלים גם במטרופולין

אגד יטפל על-פי ההסכם בכל האוטובוסים

תוכל לתת על כך יותר פרטים?
בב"ש מבחינה טכנית. טוב שהמכונאי בידיים של אגד !! תקשיב אחי המסופון: הגיע הזמן לאחד בין אגד לדן. בב"ש זו חברת בת של דן ואגד הרי יטפל - זו התחלת האיחוד !!! יחי האיחוד בין שתי החברות הטובות ביותר בישראל לתח"צ - מעתה אמור "אגדן" !

אולי כך נצליח למנוע את ההפרטה

בב"ש מבחינה טכנית. טוב שהמכונאי בידיים של אגד !! תקשיב אחי המסופון: הגיע הזמן לאחד בין אגד לדן. בב"ש זו חברת בת של דן ואגד הרי יטפל - זו התחלת האיחוד !!! יחי האיחוד בין שתי החברות הטובות ביותר בישראל לתח"צ - מעתה אמור "אגדן" !
אולי כך נצליח למנוע את ההפרטה
ההמונית והמיותרת בקווי האוטובוס במדינה... בכל מקרה, יש לך עוד פרטים על הטיפול של אגד באוטובוסי דן?

orib44

New member
שיעשו כרטיסים משותפים.

שיעשו כרטיסים משותפים.
שתי החברות צריכות לעשות כרטיסיות וכרטיסי חופשי חודשי משותפים (בנוסף למרחבי גוש דן, שקיים כבר כמה שנים). למשל איזור השרון וגוש דן, בו פועלות שתי החברות. בכלל, משרד התחבורה צריך לעשות חוק שבכל איזור הכרטיס יהיה משותף בין כל חברות ההסעה, פלוס לרכבת ישראל, כמקובל בחו"ל. דבר זה, אולי, יעודד שימוש בתחבורה ציבורית. יש מצב שהחברות ירוויחו מכך.

ליילנד

New member
ומי מנקה את האוטובוסים של קווים../images/Emo35.gif

אגד מטפלים גם במטרופולין
ומי מנקה את האוטובוסים של קווים

אוטובוסים חדשים וכבר מלוכלכים. חבל.

אגד טבריה מספקים מוסך גם למ.א. עמק

קווים באגד וסופרבוס בדן.
אגד טבריה מספקים מוסך גם למ.א. עמק
הירדן

ה דרומי

New member
עכשיו אחרי שמטרופולין זכו במכרז

שערעוריה
אוטובוסים של קווים נמצאים במוסך אגד אזור פשוט שערעוריה
של התח"צ בבאר שבע אז לבטח עכשיו גם האוטובוסים של מטרופולין יחנו בחניה \חניון של התח"צ בבאר שבע. מענין אם גם את התחנות אם יוציאו מהתחנה המרכזית של אגד. ? ימים יגידו.

לא נראה לי

של התח"צ בבאר שבע אז לבטח עכשיו גם האוטובוסים של מטרופולין יחנו בחניה \חניון של התח"צ בבאר שבע. מענין אם גם את התחנות אם יוציאו מהתחנה המרכזית של אגד. ? ימים יגידו.
לא נראה לי
מפני שאלה קווים בין עירוניים שיש עליהם תחרות של אגד ולכן עדיף להם להשאר בפנים כדי שהנוסעים יוכלו לבחור דרך אגב לפי דעתי תחרות יש היום רק בב"ש וזה משפיע על הרמה של הכל תשוו את השירות של מטרופולין לשאר החברות הפרטיות ותראו שהם הכי טובים רק בגלל שיש להם תחרות אמיתי בו הנוסע יכול לבחור עם מי לנסוע

seffic

New member
בכלל התחנה המרכזית העירונית בב"ש

בכלל התחנה המרכזית העירונית בב"ש
נראית על הפנים! מעניין אם בתנאי המכרז שהתקיים, הוכנס סעיף הדורש שיפוץ ותיחזוק של התחנות העירוניות הסמוכות לתחנה המרכזית שם. טרנר, לטיפולך!

מצב
הנושא נעול.
למעלה