שערים

yasming

New member
שערים

רציתי להתייעץ בנושא שערים לחנייה +הולכי רגל לבית שלי, קיבלתי הצעה לשער מאלוניום...ולשער מברזל מגולוון מישהו יכול לתת לי קצת פרטים על הנושא? תודה רבה

thezx

New member
אם מדובר באלמנטים נטוליי אומנות אלומיניום עדי

עדיף בגרף של עלות תועלת

jaydavid

New member
את יכולה לשתף פרטים לגבי ההצעות?

אנחנו לפני השלב הזה ונשמח לקבל פרטים. תודה רבה

binbal3011

New member
כנ"ל

קיבלתי מספר הצעות הן מחברות והן ממסגרים פרטיים. כולם דומות, מחירי אלומיניום סביב 1400 ש"ח למ"ר (אחרי מע"מ) וכך גם ברזל. הברזל צבוע בתנור וברמת גימור גבוהה. ללא פרטים מיוחדים או פיתוחים. ברזל מגולוון עולה כמובן יותר וכך גם צביעה בלכה אם רוצים אפקט מיושן.

jaydavid

New member
תודה, אני מניח שהמחיר כולל הכול -

צירים, ידית, התקנה, מה עוד?

thezx

New member
הזהר עם הלכה זה בעייתי וקופץ אחרי עונה שתיים

המחירים שקיבלתם סבירים אפילו נמוכים לרמת גימור טובה

yasming

New member
פירוט ההצעות

מחברת סנפיר קיבלתי הצעה ל2 שערים{מאלומיניום} אחד להולכי רגל והשני לחנייה שהשער מורם, סה"כ 11 מ"ר, במחיר של 18000 ש"ח כולל מע"מ כולל הכל. מחברה אחרת ששכחתי את שמה קיבלתי הצעה של שערים מברזל מגולוון במחיר 1300 למ"ר. מה דעתכם? ומה עדיף מגולוון או אלומינים? ו

binbal3011

New member
אישית מעדיף ברזל

אבל אלומיניום עמיד יותר ומדוייק יותר. המחירים שקיבלתי דומים גם אצל מסגר פרטי.

רשר

Well-known member
מנהל
שער לחניה מסתכן בעוללות הנהגים/ות

לכן עדיף "ברזל" על אלומיניום, את הברזל ניתן לתקן בקלות יחסית לאלומיניום שלרוב צריך להחליף את רובו או כולו בכל מכה, נכון ששער אלומיניום קל ופחות כואב למי שנופל עליו - אך מי שחושש שהשער יפול - יחליף מראש מתקין, כן אני נגוע באינטרס מקצועי (עובד ב"ברזל") ברזל - פלדה

nir ariel

New member
זה תלוי

ההבדל בין אלומיניום לברזל מעבר למשקל הוא שעם אלומיניום יש פחות בעיות תחזוקה - לא מחליד. אם מדובר בשער ההזזה הייתי שוקל לחיוב שער מאלומיניום, אך אם מדובר בשער להרמה הייתי שוקל לחיוב שער מברזל, מכיוון ששער באורך של 5 מטרים (לפחות) שצריך להתרומם הרבה פעמים, עם הזמן עלול לקבל כפף, הייתרון בשער ברזל לעומת אלומיניום הוא - שברזל יותר אלסטי וחוזר כל פעם לקדמותו לעומת אלומיניום שגמיש פחות ועם הזמן לא יסגר טוב. וזאת למרות קורות האורך שמתקינים בשני המקרים למניעת כפף. וזאת דעתי. שערי אלומיניום זה תחום חדש יחסית ועדיין אין מספיק ניסיון, אך בכל מקרה זהו תחום מבורך. במקרה אני דן כרגע עם לקוח שלי באותו הנושא. בברכה ניר אריאל יועץ בניה

thezx

New member
ניר אתה טועה ומטעה

דווקא שערי הרמה מוגבלים במשקל ולכן עדיף אלומיניום שערי הזזה יעמדו טוב יותר בברזל

nir ariel

New member
קודם כל זו דעתי וזאת עוד דרך לנתח את העניין

נכון ששערי הרמה מוגבלים במשקל ולצורך כך צריך להתאים מנוע. לגבי עמידות שער ההזזה מברזל, יש כל מיני אספקטים שצריך לנתח אותם ולגבי העמידות זה תלוי במפרט וברמת הביצוע. אני לא שללתי שער הזזה מברזל, אני רק הבעתי את הנקודות שצריך להתחשב בהן ואת ההעדפה שלי האישית ומניסיון. בידי המזמין להחליט. בברכה ניר אריאל יועץ בניה

למעלה