שערים היסטורים שערים היסטורים אני מחפש אתר שמראה שערים היסטורים של מניות. תודה לעוזרים
ג גידעון1 New member 3/11/06 #1 שערים היסטורים שערים היסטורים אני מחפש אתר שמראה שערים היסטורים של מניות. תודה לעוזרים
ח חלסן New member 3/11/06 #2 כמה היסטורים ? נכתב ע"י גידעון1: שערים היסטורים אני מחפש אתר שמראה שערים היסטורים של מניות. תודה לעוזרים לחץ כדי להרחיב... כמה היסטורים ? במאיה אתה בטח מכיר ושם יש פונקציה די ארוכה לאחור. אם לא לזה אתה מתכוון אז אין לי איך לעזור.
כמה היסטורים ? נכתב ע"י גידעון1: שערים היסטורים אני מחפש אתר שמראה שערים היסטורים של מניות. תודה לעוזרים לחץ כדי להרחיב... כמה היסטורים ? במאיה אתה בטח מכיר ושם יש פונקציה די ארוכה לאחור. אם לא לזה אתה מתכוון אז אין לי איך לעזור.
M moco10 New member 3/11/06 #3 שאלה קשורה נכתב ע"י חלסן: כמה היסטורים ? במאיה אתה בטח מכיר ושם יש פונקציה די ארוכה לאחור. אם לא לזה אתה מתכוון אז אין לי איך לעזור. לחץ כדי להרחיב... שאלה קשורה בביזפורטל יש מדדי מעו"ף היסטוריים. אני תמיד מצליח לשכוח איך מגיעים לזה. אשמח לקישור ישיר.
שאלה קשורה נכתב ע"י חלסן: כמה היסטורים ? במאיה אתה בטח מכיר ושם יש פונקציה די ארוכה לאחור. אם לא לזה אתה מתכוון אז אין לי איך לעזור. לחץ כדי להרחיב... שאלה קשורה בביזפורטל יש מדדי מעו"ף היסטוריים. אני תמיד מצליח לשכוח איך מגיעים לזה. אשמח לקישור ישיר.
ג גידעון1 New member 3/11/06 #4 אני דווקא לא מכיר תן לינק מדויק נכתב ע"י חלסן: כמה היסטורים ? במאיה אתה בטח מכיר ושם יש פונקציה די ארוכה לאחור. אם לא לזה אתה מתכוון אז אין לי איך לעזור. לחץ כדי להרחיב... אני דווקא לא מכיר תן לינק מדויק בבקשה תודה
אני דווקא לא מכיר תן לינק מדויק נכתב ע"י חלסן: כמה היסטורים ? במאיה אתה בטח מכיר ושם יש פונקציה די ארוכה לאחור. אם לא לזה אתה מתכוון אז אין לי איך לעזור. לחץ כדי להרחיב... אני דווקא לא מכיר תן לינק מדויק בבקשה תודה
D dw2322 New member 3/11/06 #5 אתר הבורסה נכתב ע"י גידעון1: שערים היסטורים אני מחפש אתר שמראה שערים היסטורים של מניות. תודה לעוזרים לחץ כדי להרחיב... אתר הבורסה צרפתי למטה קישורית עם הנתונים של אלרוב למשל, ובדף תוכל לבחור עד 5 שנים אחורה.
אתר הבורסה נכתב ע"י גידעון1: שערים היסטורים אני מחפש אתר שמראה שערים היסטורים של מניות. תודה לעוזרים לחץ כדי להרחיב... אתר הבורסה צרפתי למטה קישורית עם הנתונים של אלרוב למשל, ובדף תוכל לבחור עד 5 שנים אחורה.