שערים היסטורים. שערים היסטורים. היכן ניתן לקבל שערים הסטוריים מקרנות נאמנות? תודה
I ilan316 New member 4/9/06 #1 שערים היסטורים. שערים היסטורים. היכן ניתן לקבל שערים הסטוריים מקרנות נאמנות? תודה
י יהושע 50 New member 4/9/06 #2 למה כוונתך "שערים היסטוריים"? נכתב ע"י ilan316: שערים היסטורים. היכן ניתן לקבל שערים הסטוריים מקרנות נאמנות? תודה לחץ כדי להרחיב... למה כוונתך "שערים היסטוריים"?
למה כוונתך "שערים היסטוריים"? נכתב ע"י ilan316: שערים היסטורים. היכן ניתן לקבל שערים הסטוריים מקרנות נאמנות? תודה לחץ כדי להרחיב... למה כוונתך "שערים היסטוריים"?
I ilan316 New member 4/9/06 #3 כמו שבמניות.... נכתב ע"י יהושע 50: למה כוונתך "שערים היסטוריים"? לחץ כדי להרחיב... כמו שבמניות.... אפשר לדעת מה היו השער האחרון שנסגר בין תאריך לתאריך. לדוגמא: בין 01/01/2005 - 03/09/2006 אותו הדבר בקרנות. נתונים היסטוריים.
כמו שבמניות.... נכתב ע"י יהושע 50: למה כוונתך "שערים היסטוריים"? לחץ כדי להרחיב... כמו שבמניות.... אפשר לדעת מה היו השער האחרון שנסגר בין תאריך לתאריך. לדוגמא: בין 01/01/2005 - 03/09/2006 אותו הדבר בקרנות. נתונים היסטוריים.
נ ניר צוקרמן New member 4/9/06 #4 תוכנה נכתב ע"י ilan316: כמו שבמניות.... אפשר לדעת מה היו השער האחרון שנסגר בין תאריך לתאריך. לדוגמא: בין 01/01/2005 - 03/09/2006 אותו הדבר בקרנות. נתונים היסטוריים. לחץ כדי להרחיב... תוכנה תוכנת בורסה גרף
תוכנה נכתב ע"י ilan316: כמו שבמניות.... אפשר לדעת מה היו השער האחרון שנסגר בין תאריך לתאריך. לדוגמא: בין 01/01/2005 - 03/09/2006 אותו הדבר בקרנות. נתונים היסטוריים. לחץ כדי להרחיב... תוכנה תוכנת בורסה גרף
I ilan316 New member 4/9/06 #5 למה צריך תוכנה? נכתב ע"י ניר צוקרמן: תוכנה תוכנת בורסה גרף לחץ כדי להרחיב... למה צריך תוכנה? ידוע לי ש-BIZPORTAL , נותן שערים היסטוריים של מניות. אין אתר מסויים שיכול לתת את אותם הפרטים לגבי קרנות?
למה צריך תוכנה? נכתב ע"י ניר צוקרמן: תוכנה תוכנת בורסה גרף לחץ כדי להרחיב... למה צריך תוכנה? ידוע לי ש-BIZPORTAL , נותן שערים היסטוריים של מניות. אין אתר מסויים שיכול לתת את אותם הפרטים לגבי קרנות?
נ ניר צוקרמן New member 4/9/06 #6 ביקשת עזרה וקיבלת ..לא טוב??סליחה.. נכתב ע"י ilan316: למה צריך תוכנה? ידוע לי ש-BIZPORTAL , נותן שערים היסטוריים של מניות. אין אתר מסויים שיכול לתת את אותם הפרטים לגבי קרנות? לחץ כדי להרחיב... ביקשת עזרה וקיבלת ..לא טוב??סליחה.. (-:
ביקשת עזרה וקיבלת ..לא טוב??סליחה.. נכתב ע"י ilan316: למה צריך תוכנה? ידוע לי ש-BIZPORTAL , נותן שערים היסטוריים של מניות. אין אתר מסויים שיכול לתת את אותם הפרטים לגבי קרנות? לחץ כדי להרחיב... ביקשת עזרה וקיבלת ..לא טוב??סליחה.. (-:
I ilan316 New member 4/9/06 #7 תודה על העזרה נכתב ע"י ניר צוקרמן: ביקשת עזרה וקיבלת ..לא טוב??סליחה.. (-: לחץ כדי להרחיב... תודה על העזרה שלא תבין לא נכון, פשוט מעניין לדעת עם יש דרך אחרת מאשר לרכוש את תוכנת הבורסה גרף, למרות שהיא רק לחודש נסיון
תודה על העזרה נכתב ע"י ניר צוקרמן: ביקשת עזרה וקיבלת ..לא טוב??סליחה.. (-: לחץ כדי להרחיב... תודה על העזרה שלא תבין לא נכון, פשוט מעניין לדעת עם יש דרך אחרת מאשר לרכוש את תוכנת הבורסה גרף, למרות שהיא רק לחודש נסיון