שערורייה

freego

New member
שערורייה

שלום, אני חדש ביישוב, אני גר פה כבר כמעט חודש וכל פעם שאני צריך להוריד את הזבל (כמעט כל יום) אני צריך ליסוע למעלה החמישה ולזרוק אותו שם. מה אנשים אמורים לעשות עם הזבל שלהם ביישוב הזה? אני מבין שפחי זבל הם לא אסטטיים במיוחד, וגם הריח לידם לפעמים לא נעים אבל איך יכול להיות שביישוב כל כך מטופח שכבר גובל ב-1000 משפחות לא חשבו לשים פחי זבל בצידי הרחובות לאשפה הבייתית של התושבים. לטיפולכם בנושא אודה. בברכה.

אז ככה

כנראה שאנשים חדשים ביישוב לא מבינים אבל יש לנו פחים מוזרים ביותר אשר לא נראים כמו פחים רגילים ולכן לא מזהים אותם אם תגיד לי באיזה רחוב אתה גר אוכל ליידע אותך על הפח הקרוב לביתך בברכת יום טוב גש

אסף1986

New member
ובלי להיות קטנוני,

אין בישוב עוד אפילו 400 משפחות.. אבל יש פחי קסם- אתה מכניס את זה למכל קיבולת, מוריד ומעלה את המכסה, ופוף!- נעלמה השקית!

freego

New member
פוף נעלמה השקית

תודה רבה לשפסר הקטן ולאסף, זו הקלה גדולה. אם כבר אני כאן- יש לי שאלה נוספת. לשכן שלי יש כלב גדול ושחור שמספיק שהוא נובח עלי אני משתין במכנסיים. אני תמיד מפחד שהוא בדיוק יצא לטייל עם הכלב כשאני חוזר מהעבודה והכלב יהרוג אותי. אני מצטער מאוד אבל אני לא מוכן לקפח את חיי רק כדי לספק את התאבון של החיה המכוערת הזו. מה אפשר לעשות בנושא הזה? בברכה.

אז ככה יש לך שתי אופציות

אחד להתחיל להסתובב עם מקל או עם מישהו או שאפשר ללכת לשיטה היותר מקובלת והיא לדבר עם בעל הכלב ולהגיע איתו להסדר כאן כדי לעזור פסיכולוג גש

../images/Emo107.gifיש עוד אופציה

תדקלם לעצמך שכלב נובח לא נושך, מנשום נשימה עמוקה ותהיה אמיץ, כי בכל מקום שלא תלך בהר אדר יהיו חמישה כלבים שיעקב אחרייך,ינבחו עלייך כדי להראות מי פה הוא הגבר -גבר...או סתם יחשבו שאתה נחמד ושאם הם יסתכלו עלייך בצורה מעוררת רחמים אתה תתן להם אוכל... שיהיה בהצלחה...

Hbentzur

New member
אני בעד שילוב

כמעט לכל בית בהר-אדר יש כלב. וכן, לפעמים הוא שחור גדול ולפעמים הוא חום קטן אבל מי שמפחד פשוט מפחד. לכן, היה אמיץ, וקח מקל ליתר בטחון אם תכנית א' לא עובדת... בהצלחה! יכול להיות שהוא שכן של טל? כלב שחור גדול נשמע קצת מוכר... הממממ

אסף1986

New member
אני דוקא חשבתי לשאול אם אתה

שכן של משפחת שחף במקרה, כי גם להם יש כלבה שחרחורת לא תמימה כ"כ

ronikalush

New member
וחשוב להגיד-היא גם מכוערת

כן כן.. אין מה לעשות הכלבה שלי מושלמת!! (ולא אמרתי רזה! אמרתי מושלמת..לא כולן צריכות להיות חטובות ורזות..יש כאלה שאומרים שכשיש מה לתפוס זה מאוד נשי! הא!) אסף-שמת לב שלא כתבתי -חחחח?

מיכלו1

New member
יש מצב

שהכלב הגדול שמשתין עלייך הוא וויצמן במקרה שכן אתה רק צריך לתת לו משהו לאכול כל מה שבא לך... פלסטיקים שולחנות כיסאות או אפילו גואש...

למעלה