ממש לא אהבתי את ``רוק עצמאות`` השנה... לא היה משהו וגם היהודים שרו רק 3 שירים! כלומר... קצת יותר לא היה מזיק לאף אחד.. וההופעה של ברי הייתה טובה, וחוץ מזה היו שם אנשים מגניבים (מוזרים לייתר דיוק.. אבל מוזר זה יפה) טוב זהו אין לי כח לזבל לכם ת`שכל..
נכון שזה באמת מחדל שהיהודים שרו רק שלוש שירים ודנה ברגר שרה איזה 8 (השנה לא זרקו עליה דברים!) ומה לעשות שההופעה של אביב גפן הייתה קצרה מידי אבל זה עדיין היה שווה את זה היה לדעתי מצויין (חוץ מההסעות המזדיינות)
מה קרה לכם? היה ממש ענק, אומנם היהודים איכזבו אותנו ובגדול.. אבל השאר היה טוב...במיוחד סחרוף! הוא פשוט ענק!!!!! והיציאה שלי אביב עם דור מזויין הייתה ענקית! והיו אנשים סבבה...(נראה שאחד חשב שזה פורים והוא היתחפש לדגל ישראל..ואחד בא למסיבת פיג`מות...אבל אך שבא להם!) חבל שאי אפשר להכניס אקדח...הייתי יורה בדנה ברגר יאווו איזה מעצבנת! אה ותגידו שלומי שבן הזה הומו?
אני חושבת שכן.. ואיזה הופעה ביטלו? (אמרו שביטלו משהו..) ואתם בטוחים שלא זרקו כלום על דנה ברגר? אני דיי בטוחה שכן.. ובאמת היציאה של אביב גפן עם דור מזויין הייתה מעולה
משהו, נראה לי אפרודיטה. אין לי מושג אני לא מכיר בכל אופן, דנה ברגר התלהבה מזה שהקהל אהב אותה, (ולא כמו בשנה שעברה, שאחרי ההופעה של אביב גפן שכולם הלכו קדימה, הגיעה ההופעה שלה וכולם הלכו אחורה)
אין לילד בושה הוא מעריץ גדול של ירמי קפלן ניסה להידחף כל ההופעה שלו ושיא שיאים היה שהו ביקש ממני (!!!) להרים אותו על הכתפיים!!!כמעט אכלתי אותו!! והכי מצחיק שבדרך הביתה הלכתי בין היתר עם אחיו...
היה כזה שווה בחוף פולג היהודים עשו אצלנו הופעה ממש ארוכה.. למרות שלא היה את מלחמה שקטה ואת מחפש תשובה היו מה זה המון שירים הם גם שרו שירים מאלבום חדש שהם עובדים עליו. גם ברי סחרוף היה עם צ`קלקה וסביר להניח שזה היה כמו בראשון.. אבל נורא עיצבן אותי הקטע האלקטרוני הזה שהוא הוסיף בחלק מהשירים, בסך הכל היה מה זה שווה למרות שלא היו עוד להקות.... כלומר היה את הדג נחש אבל את מי זה מעניין הם סתם להקה דפוקה. ואגב זה היה בחינם. הלכתי ב11 וחזרתי בערך בשש בבוקר והיה ממש טוב, חוץ מהדיג`יים שהתחילו לשים בארבע בוקר ואז כל הערסים באו...