שערורייה

• פותח הנושא zbo
  • פורסם בתאריך

zbo

New member
שערורייה

שמתם לב שהיום כשהראו את אבנר והילדים גולשים באינטרנט בסצינה אחת זה היה ב page cannot be found בחלון קטן ואח"כ בשומר מסך וזה היה מוזר לאללה.. אמוטיקון חובה:
תחשבו על זה bo

אכן שערורייה../images/Emo70.gif

ועוד תהייה - למה שיחקה סמדר עם תפריט הקובץ ב"מחשב שלי"? לפתוח, לסגור, לפתוח, לסגור, לפתוח, לעבור על האפשרויות ועוד פעם לסגור... חג שבועות שמח,
איש יחסי ציבור.
"עוגה עוגה עוגה, פיס אוף קייק מתנובה..."

Rotem999

New member
ושמתם לב גם ש...

בשומר מסך במחשב של סמדר כתוב בכתובת תלת מימדית: "סמדר קדמי"? מי היה שם במחשב שלו את השם שלו בתןר שומר מסך?.. טוב, אולי רק אנשים שאוהבים את עצמם במיוחד...

לילך 2002

New member
:)

כן נכון איזה מוזר זה היה כי ראו שם את הילדה כותבת במקלדת ועל המסך היה את הפייג´ כנוט בי... והיא ממשיכה לכתוב.... וגם היה קטע מוזר עם אלי מרקו וסמדר... לא כל כך שמעו אותם טוב שהם דיברו בחוץ.. או שזה היה הטלויזיה שלי.... :)

amirbilu

New member
הם דיברו בחוץ?!ההפקה הצליחה לעבוד

עלייך? זה היה כלכך שקוף שהם עמדו מול מסך ירוק!

לילך 2002

New member
:)

יוו באמת??? הייתי בטוחה שזה היה בחוץ... כי ניראה לי היה גם שמים וזה... ניראה לי...

זה באמת היה בחוץ!!!!

ועל זה אני חותמת לכם, תאמינו לי שאני יודעת מתי זה מסך כזה אז תמיד רואים כזה קו כחול כזה מסביב לדמויות בקיצר זה היה בחוץ! מה, לא מגיע לנו קצת צילומי חוץ בסדרה הזאת? קצת לנשום אוויר, כל הזמן הם בתוך הבית!

נוני 17

New member
גם אני חשבתי שזה בחוץ זה היה ניראה

בחוץ ועכשיו אני מגלה שזה לא היה בחוץ. מאיפה את יודעת?

לא הכל מצלמים היום...

עם מסך ירוק או כחול. כדי להגיע לתוצאות איכותיות מאוד צריך לעשות פוסט פרודקשן של חודשים! ומכיוון שהמצלמה זזה (לעיתים תכופות מדי...), ויחד איתה הדמויות והרקע בדיוק מפליא, קשה לי להניח שעבדו על סצינה כזו במשך הרבה מדי זמן. וודאי שאלו היו צילומי חוץ, גם אם לא רואים את הרגליים של הדמויות זה לא אומר שעיבדו את הסצינה אחרי צילומים מול מסך ירוק.

אבי אבי

New member
מה?? זה היה באולפן??

שיו! הייתי בטוח זה באמת בחוץ!! איך אתם יודעים שזה באולפן אבל?!?!?!

pomelit

New member
סתם מפגרים

חושבים שאם יראו משהו על המחשב, זה יהיה מספיק.

למעלה