שערוריה!!!!!!!!!!!

שערוריה!!!!!!!!!!!

מו8דיעין עיר שערוריתית לגמרי. אנטנות סלולריות בבוכמן, מאבטחים לא מקבלים משכורת, תושבי קיזר על הפנים, העדלוידא היא בושה וחרפה, אין דואר, סוגרים את טיפות החלב, גנים לומדים בקרונים, בתי ספר בממ"ד ורק גז רדון יש לנו בשפע. אכן עיר העתיד

את מוזמנת להרים את הכפפה..

נו, מה?

משחקים הורדת ידיים? או הרמות? כאילו מה הקטעה? יש לך ראיונות טובים קדימה תגיד לי מה. זו לא חוכמה כל פעם שמישהו כותב משהו לקפוץ לתוך הדברים ולהאיר הארות עוקצניות. נישמח מאוד ללימוד ממך. מה שהוא חדש. בשימחה. אבל סתם קופץ ומאיר הארות למה? אני לגמרי ביאוש. ואני הוצאתי את היאוש בפורום, כי אולי אנחנו משפחה. מה דעתך? אולי משפחה שלכודה בתוך מרתף אפור שמאיים לבלוע את כולנו. חור שחור. בקיצור הבנתה? אז כול ראיון שלך כול ראיון שלך יתקבל בברכה. אבל אל תהיה מבאס ואל תתנהג כמו ילד

cr

New member
הוא ילד...../images/Emo22.gif.... אז לא צריך לכעוס.

ולא ... וגם.. רגע.. נשימה.. ואולי תתחיל מהתחלה..- תוריד ת'ניילון, יפה "שלום".. כל כניסה שלך היא כ"כ דרמטית..שהתגובה ממש מתבקשת..

אוקיי.. אז בואי נתחיל בזה ש

אנ'לא משחק איתך שומדבר ואין לי "ראיונות".. רעיונות אולי יש לי, אבל מה שכן רציתי לומר זה שכל אחד יכול לבוא ולרשום שהעיר לא בסדר שהאנשים לא בסדר.. את יודעת מה!? גם אני גר באמצע אתר בנייה ורע לי בעיר ואין מדרכות.. אז מה?! כל כך מפריע לך קומי ותעשי משהו.. ואולי זה יהיה חצוף.. אבל כנראה מרתף עם חיבור לאינטרנט.. אה? תאמיני לי שלא חסרות דרכים להשפיע, ואני מבין את התסכול שלך, אבל ראאבק.. עזבי לא משנה אני חוזר בי.. טוב, ואנ'לא יודע איפה את גרה וזאת לא הייתה המטרה של ההודעה- בלרדת סתם על אנשים אין תכלית.. לכן, פליז פליז פליז אל תכעסי.. סליחה.. חח וכן, אני ילד..

יאססס בדיוק..

כל אחד יכול לבוא ולכתוב הודעה כזאת.. החכמה היא לדעת איך לטפל בזה! אחרי הכל העיר שלנו..

הייתי בטוח שראיתי את זה בחתימה

או בהודעה שאת כתבת. אגב - לא הצגתי את עצמי ... אני צופה בפורום כבר כמעט כחודש (מתחילת מרץ ליתר דיוק) והיום החלטתי שאני מספיק בשל לקפוץ למים

d a l i a l

New member
ברוך הבא גמד...אופס...דנידין ../images/Emo140.gif

נראה לי שאתה צריך משהו שיש לי...חחח

כן לא

חשבתי אחרת. התושבים אחלה אבל השכונה. כבר הלך לי שם צמיג ואמא שלי נפלה שם לפני כמה זמן. לא לעניין. מישהו צריך לפטור את הבעיות הנוראות האילו לא?

למעלה