שערוריה!!!

muldercrushed

New member
שערוריה!!!

ביומני היקר שוכן לו בשלווה ובנחת הלוגו המצוייר של תיקים. עכשיו, איך בחרתי את הדף? בצורה אקרית למדי!! פתחתי דף ריק ביומן (בלי להסתכל על התאריך כי מה הסיכויים שזה יצא בדיוק על תאריך היומולדת של אחותי הגדולה?!?!?) והתחלתי לצייר. כשאחותי הגדולה דיפדפה לתומה על מנת לראות אי אילו ציורים וביטויי כישרון שוכנים ביומני היקר היא ראתה את הלוגו והבינה שהוא יצא *בטעות* על היומולדת שלה. ועכשיו לפייבק: היא לקחה את העמוד שאחריו וכתבה את "מילות החכמה" הבאות: לכל החברות של אופק ולכל מי שקורא את הדף הזה ויש לו לב: שלום רב. אני אדווה אחות של אופקשתמיד התייחסה ועדיין מתייחסת לאופק בכבוד. אך בעת כתיבת שורות אילו דמעות מאיימות לפרוץ מתול עיניי הירוקות(אז זהו שאין לה עיניים ירוקות..) אחותי הקטנה שתמיד הוקרתי שכחה את היומולדת שלי. יש צילצול אני אכתוב את ההמשך אח"כ...

Gilliana

New member
רגע, רגע - לא הבנתי משהו...

באמת שכחת את יום ההולדת שלה???

muldercrushed

New member
טוב אז הנה ההמשך...

"...ואם חשבתם שזה מסיבה טובה-טעיתם ידידי. במקום היומולדת שלי-(הנה השורה המזעזעת ביותר...) היא כתבה את השם של סידרה קלוקלת וחסרת ערכים! זו התמורה שאני מקבלת אחרי 13 שנים של דאגה לאחותי הקטנה!! לוגו של תיקים באפלה מזהם את כל העמוד של ד' בכסלו. שלא תדעו עוד צער, השם עמכם, שלכם, אדוה הזועמת.. ואני רוצה לראות את הבן אדם שיקרא את זה ויגיד לי שזו לא שערוריה...

Gilliana

New member
הנה לך ההוכחה...

שאת עונה לאחד הקריטריונים הקלאסיים (ע"ע השרשור שכתב טומס לגבי מעריצי אקס פיילז)
סתם סקרנות - בכמה היא גדולה ממך?

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif

בהחלט, וגם שלכם - כי אחרת כל מה שהייתי כותבת כאן היה: מיאוווווווווווווווווווווו!

למעלה