שערוריה

שערוריה../images/Emo5.gif

הי בנות. חזרתי מההמטולוג שלי. כפי שאמרתי ההמטולוג ופרפ´ דור החליטו לתת לי הורמונים. ואני אעשה שאיבה אחת ודיי. הייתי אצל ההמטולוג(המטולוג מחליף כי ההמטולוגית שלי בפגרה) והוא תיכף ומיד רשם מכתב לדור שאעשה שאיבות עם הורמונים. מייד שאלתי:אבל זה מסוכן בשבילי,הרי זה ידוע מי שלוקחת קומדין הורמונים זה צרה. והוא ענה:זה יכול להיות צרה רצינית אם כי בסיכון לא גבוה. הוא עוד אמר שיכול חלילא להיות דימום בלתי הפיך מהשחלות. אני הייתי בהלם שהוא אומר לי את זה. לא מספיק מה שעברתי. ומייד אמרתי לו:אתה יודע גם לגביי ההריון והלידה שלי היה סיכון קטן מאוד,ועובדה איבדתי רגל! בנות אני אקצר: יש לי אישור פורמלית לעשות שאיבה +הורמונים. ותבינו הפיתוי הוא גדול,פעם אחת שאיבה והרבה בייציות. אבל לא. אני לא אעשה שום שאיבה,במיוחד לא עם הורמונים. אני לא מבינה את הרופאים מה ביקשתי-ביקשתי טבעי בלבד. והם לא רוצים טבעי,הם רוצים פעם אחת ודיי. אישית נעלבתי מהם,הם נראה לי שמפנימים את מה שקרה לי,מפנימים שהגוף שלי פתח טרומבוזה עורקית על אף הטיפול. מפנימים שכמעט והלכתי אחרי הלידה,אז מדוע הם מציעים לי שוב לקבל הורמונים,אפילו שזה לתקופה קצרה. התקשרתי רופאת משפחה מאיכילוב,וישר איך שהיא שמעה על ההורמונים היא היתה בהלם,והיא מסכימה איתי שלא אקח את הטיפול הזה. בנות למה אני מתרגזת:כי אני מרגישה ברולטה רוסית. ההמטולוג עוד שיצאתי אמר לי:אני מקווה שיהיה בסדר. יאללה-איך אפשר להציע למישהי עם הסטוריה כמו שלי הורמונים,אני בהלם ,בשוק. לדעתי זה ממש מחדל של בית החולים תל השומר. לסיכום:אני תייכף אזרוק את המכתב לפח. ואני סופית,סגור,נעול,הולכת על תרומת בייצית,למרות שיש לי אישור שאיבה ולמרות שמהשאיבה יצאו לי עוברים טובים ויפים אבל אני לא מוכנה להמר על החיים שלי. התקשרתי לאביבה ואמרתי לה שאני הולכת על תרומת בייצית.

ענת חמודה

נראה לי שההחלטה שעשיתם היא החלטה חכמה, בוגרת ואמיצה. עד כמה שאתם רוצים ילד נוסף אין שום סיבה בעולם לסכן את חייך. מה שחשוב זה שלכם יהיה ילד ולילד תהיה אמא, נכון ?! ואני חוזרת שוב על דעתי - ילד מהרחם, ילד מתרומת ביצית, ילד מאימוץ - העיקר הוא שיהיה לכם ילד שיזכה להמון חום ואהבה ולא חשוב איך בדיוק הוא הגיע.

miri71

New member
מסכימה עם כל מילה. ענת, הילדה שלך

(או ילדים שלך, בעזרת השם) צריכים אמא בריאה כדי לגדול טוב, אחרת כל הבלאגן הזה לא שווה כלום... בהצלחה!

מירי צודקת לחלוטין,את יודעת זה מה

שהכריע בסופו של דבר:הבריאות שלי קודמת לכול!!!!!! אז הילד לא יבוא מהביצית שלי,לא נורא. באמת וקטן עלי

סלי1234

New member
שלום לכל הבנות היקרות

קפצתי לביקור אצל אחותי, ואני מנצלת הזדמנות זו לכתוב לכם, אצלי הכל בסדר עברנו את החג בכיף, לשמחתי שמרתי על המשקל ולא עליתי, ככה נראה במשקל של אחותי,אני עדיין בריגושים שהבת שלי בכיתה א", הכל בסדר איתה ונקוה שימשיך ככה, אתמול הלכנו לצלם אותה בתוכנית החדר של חני, חגגו לה יום הולדת בת שש עם עוד כמה ילדים, היה ממש מרגש ןחני נחמיאס מאוד נחמדה, כל מי שירצה לצפות זה יוקרן ב 10\1 בשעה 15:20 בערוץ 23 הטלויזיה החינוכית, לבת שלי קוראים קארין, אז שיהיה גמר חתימה טובה לכולנו והמשך טוב, ובהצלחה לכל החדשים, שלכם נשיקות סלי..........

יהההההההההה סלי

הקטנה שלי בת השלוש וחצי מאוהבת בתוכנית בחדר של חני וגם הבן בן השש איך הגעת אל התוכנית????? צריך פרוטקציה להביא ילדים לשם לא???

סלי1234

New member
הי דרדי, מה שלומך

יש כאלה עם פרוטקציה, אבל אצלי זה לא היה פרוטקציה, כתבתי לה מכתב לפני חודשים, על זה שהחלום של קארין להופיע בתוכנית שלה, ולהפתעתי המפיקה שלה התקשרה אליי והזמינה אותי לתוכנית,תצפי בתוכנית בימי שלישי רשום את הכתובת, שיהיה לך בהצלחה נשיקות סלי......

milanat

New member
סלי, אשמח לראות את הקטנה

שלך בטלויזיה. האמת שאני עובדת בשעה כזאת. אבל אני עובדת בגן וחושבת שגם הילדים ישמחו ראות את התוכנית. תשמרי על עצמך, על קארין ועל עוברית של מירבי! מילנה

milanat

New member
ענת, מחבקת אותך!../images/Emo24.gif

את תצליחי! העיקר שיהיה לך ילד או ילדה. אמא זאת שמגדלת ומחנכת את הילד, מעניקה לו אהבה, חום ותמיכה. תרומה בטח תזרז את כל התהליך. מאחלת לך שבעוד שנה תחזיקי את החמוד או חמודה שלכם! מחבקת, מילנה! ענתי אני עסוקה בזמן אחרון. לכן אין לי זמן לטלפן אליך. אצור קשר איתך בימים הקרובים.

מילנה חברה שלי../images/Emo24.gif

תודה על העידוד,ועל התמיכה. את יודעת תמיד אמרתי שמקסימום אלך על תרומת ביצית,ז"א אלך רק אם זה יהיה הברירה האחרונה. ומה לעשות שזו האפשרות האחרונה שיש לי,זה בסדר השלמתי עם זה. את צודקת אכן תרומת ביצית תזרז את הענינים. כבר דיברתי עם המרכז,ונתתי להם אור ירוק להתחיל לאתר בשבילי מעומדת. מילנה אל תגזימי בעוד שנה??? מה פתאום. אני ממש לא לחוצה.... מילנה בהצלחה גדולה גם לך מחכה לטלפון ממך ביי ביי

למעלה