שערוריה

שערוריה ../images/Emo46.gif

למרות שסיימה מושלמת תוך כדי רמיסת כמעט כל יריבותיה בויזי סטייט לא מוזכרת כמועמדת לשחק ב"בול גדול" העונה אז מילא ש-USC אם תנצח את UCLA תתפוס מקום ב-BCS אבל אם תפסיד אזי הבאקאייז המסריחים שוב יהיו שם למרות התבוסה המשפילה בקולוסיאום והפסד הבית לפן סטייט עד מתי ניאלץ לסבול את השערוריה הזאת?

stan123

New member
עד שבוייזי סטייט ישחקו מול קבוצות ראויות

נכון שלפני שנתיים הם היו מושלמים עם נצחון ענק על הלוזרס אבל ראינו את הוואי שנה שעברה וגם אילינוי - זה חוכמה קטנה לעשות לו"ז כמו בול סטייט ולדרוש בול גדול. איידהו סטייט וסן חוזה סטייט לא בדיוק אלבמבה, טקסס טק או אפילו מישגן סטייט. at-large אחד זה מספיק לכל הקבוצות האלה של סיימתי-עונה-מושלמת-כי-הלו"ז-יותר-קל-משל-נוטר-דם-והקונפרנס-שלי-יותר-חלש-מפוטבול-תיכונים-של-ווסט-טקסס בלו"ז של הבאקאייז, בוייזי היו היום 7-5 במקרה הטוב

למה? את מי הפאקאייז כבר ניצחו?

בויזי ניצחה את אורגון בחוץ אותה אורגון שהביסה בחוץ את זו שגברה על USC בויזי רוצים לשחק מול קבוצות ראויות אבל לא נותנים להם צ'אנס ועל זה המירמור

DEJ

New member
כל שנה זה אותו סיפור

אני זוכר דיון כזה בדיוק שנה שעברה. הסיכום שלי היה שככה לא מכריעים אליפות. משחק אליפות לא יכול להיקבע על פי דעה סובייקטיבית (אלא אם זה שחיה צורנית, וגם שם יש יותר הגינות בקביעת האלופות). ההכרעה צריכה ליפול במגרשים, ולא על ידי המחשבים. אז קיבלתי את כל התירוצים, וזה עדיין לא משכנע. מבחינתי בקולג'ים לא מוכרעת אלופה. לא שיש עם זה בעיה. ממילא זו הליגה המכינה ל-NFL. אז אין אלופה כלל ארצית. זה כנראה לא באמת ממש חשוב.

כל אחד יכול לראות עצמו אלוף

על פי הסטנדרטים שלו למשל לפני שנתיים היינו הקב' היחידה שסיימה בלתי מנוצחת כולל נצחון באחד הבולים הגדולים בהיסטוריה אם לא הגדול שבהם על OU ומבחינתי השגנו את המקסימום האפשרי למרות שזה לא התבטא באליפות רשמית

stan123

New member
אם כבר מכללות - נצל"ש חוזק לו"ז

המחשב ב bcs קובע חוזק יריבות בלו"ז על פי מה? מיקום ראשוני או אחרון? לשחק מול lsu בתחילת העונה או לקראת סוף העונה - זה אותו ניקוד או שיש תיקון עבור דברים כאלה?

לדעתי יש תיקונים

למשל ההפסד של פלורידה לאול מיס פחות מזיק אם מדובר בקב' שעשתה תוצאות טובות במהלך העונה וכך גם אוקלהומה וטקסס שהפסידו לקב' איכותיות בגלל זה הן מדורגות גבוה

למעלה