*שערוריה משיחיסטית היום בחוף שרתון*

ווינרי

New member
*שערוריה משיחיסטית היום בחוף שרתון*

כמה משיחיסטים נכנסו לים עם דגל צהוב של משיח. תלמידי שך ימ``ש ששהו בים התנפלו עליהם ופרצה תיגרה, עד שהמציל סילק אותם ואת מה שנשאר מהדגל בטענה שבאו לעשות פרובוקציות בחוף. וכאן הבן שואל: מי מבזה יותר את חב``ד והרבי?! שך ימ``ש ותלמידיו, או יגאל פיזם ודומיו?! ה` ירפא שבר עמנו.

shaulig

New member
לא יודע אם זה נכון או לא

אבל המשיחסטים ו"רבניהם" אכן מבזים את חב"ד ואת הרבי.

משיח now

New member
כאילו שלפני ג תמוז המנוולים האלה אהבו אותנו..

הכי נוח להציג תמונה שכאילו "המשיחיסטים אשמים בהכל", בעוד שאתה ודומיך פשוט משחקים לידיהם של כל אלה ששונאים את חב"ד מדורי דורות, ואם גדלת בבית חב"די ( לפני שעזבת את הדרך ואתה רק בא להטיף לנו בפורום את השטויות וההבלים שלך ) אתה אמור לדעת את זה!

מוטי שי

New member
הם לא אהבו אותנו..

אבל למה לתת להם בידים סיבות וחומר להשמיץ אותנו.. למה לתת להם הרגשה שהם צדקו במאבקם.

משיח now

New member
הרבי מסביר תמיד, שכדי לשנוא לא צריך סיבה!

למה הגויים שונאים יהודים? בגלל שאנחנו לא מוותרים על שטחים? לאאאאאאאאא הם תמיד ימצאו סיבה, וכנ"ל במקרה הזה- אם לא היה העניין המשיחיסטי, הם היו מוצאים כל דבר אחר!!!

ווינרי

New member
אני הייתי שם וראיתי!

אם היה לי סלולר באמצע הים הייתי מזמין משטרה, כי תלמידי שך ימ``ש השתוללו ברשעות נוראה. אין הדבר מפחית מטימטומם של המשיחיסטים. הפצת מעיינות חדשה? חחח!

משיח now

New member
בתור אחד שלא היה בים בערך עשר שנים, גם לי זה

נשמע טיפה מוזר כל העניין. לכן ביקשתי שתביא קישור או משהו שמתעד את האירוע, ולו רק מטעמי סקרנות שאתה מביא סיפור כזה.

מוטי שי

New member
המשך לבארים ולפאבים...

העובדה שהם לא ידעו שבימים אלו אסור להתקרב לים, הוא שורץ מדוזות ולטאות, מוכיח שהם אינם חב"דניקים מלידה.

משיח now

New member
לגבי ה"פאבים" חשוב שתדע שני דברים:

1. הרבנים המשיחיסטים יצאו חד משמעית נגד זה, ובראשם הרב פיזם שנמשיך להתפלל עד להחלמתו המלאה בעז"ה. 2. זמרוני אכן עשה שם טעות, אבל אל תגיד לי שאתה לא שם לב, שרובם הגדול של מתקיפיו הם אנשים שמחכים לו בפינה כבר המון זמן, ופשוט קפצו על ההזדמנות כמוצאי שלל רב! וזו גם הסיבה לכך שחבריי ואני לא ניתן יד לכל העליהום המרושע הזה נגדו, והפעלנו לחץ כבד על מנהלי האתר חב"ד אינפו, עד שב"ה הם חזרו לפרסם באתר את 'שיחת הגאולה' מדי שבוע, ואף חילקנו לקראת השבת האחרונה את "קטלוג משיח וגאולה" במרבית תיבות הדואר של תושבי השכונה, בבחינה של "כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ"!

למעלה