שערוריה בעיריה

שערוריה בעיריה

יצא לכם לשמוע את זה הבוקר בגלי צה"ל? נראה שתושביה הערביים של העיר לוד ביקשו לשנות שמות רחובות בעיר לשמות בעלי קשר למורשת הערבית. כתב של מקומון בעיר שאל את ראש העיר לדעתו על המעשה, וראש העיר התפרץ ואמר בתגובה שהם יכולים ללכת לגור בג'לג'יליה, שוהא לא מבין למה צריך לשנות את השמות רק כי איזה ג'מאל או מוחמד ביקש את זה, והגדיל לסיים בכך ש'כל ערבי מזדיין בתחת משפיט את התקשורת'. מה דעתכם?

נראה אם באום אל פאחם

יהיו רחובות בשם הרצל או רשב"י זה בחיים לא יקרה.

אמבר31

New member
כל הכבוד לראש העיר סוף

כל סוף יש מי שמבטא את רחשי 90% מהציבור וללא מורא. עכשו התקשורת השמאלנית תעשה מטעמים מהענין.

galil elion

New member
ראש עיר איך לומר המילים עדינות???

טיפש???? אז דבר בשם עצמך זו לא דעת 90 אחוז מהציבור!!!! אז נכון אני לא אוהב גדול של המגזר הערבי אבל הוא עדיין חלק מהמדינה אם נירצה או לא!!! ובעיר שרוב תושביה או לפחות מחציתם הם ערבים אין שום סיבה שלא יקראו לרחובות בעיקר בחלק הערבי שלה על שמות דמויות מהמורשת הערבית!!! להזכירכם בחיפה עד היום יש לא מעט רחובות על שם דמויות חשובות מהמורשת הערבית כמו רחוב איבן סינה למשל!!!! לדעתי ראש העיר הזה צריך לעוף מראשות העיריה כבר אתמול כמו עוד ראש עיר אחד דביל (קרית שמונה) שלא יודע לשים מחסום לפה המלוכלך שלו בציבור ויפה שעה אחת קודם!!!

לאיזה שמות חשבת לשנות? אחמניג'ד

נסראללה,תגיד? במילים עדינות לא ראש העיר הוא הטיפש אלה אתה הוא הטיפש שמעיז להתבטות ככה כלפי נבחר ציבור שאומר את האמת.

ומה לעזעזל קשור שהערבים מזדיינים

בתחת?!?!? למה יהודים לא מסדיינים בתחת?! והם לא ביקשו נסראלה ואחמניג'ד,הם ביקשו מהמורשת הערבית בכללי.לדעתי כן צריך לשנות אולי את חלק מהרחובות אבל שבאמת לא יהיה שמות שפוגעים בחלק מהציבור! חוץ מזה הוא לא אומר שום אמת!וזה שהוא נבחר ציבור לא נותן לו רשות לפתוח את הפה המלוכלך שלו ולקלל מגזר שלם בישראל!

למה תמיד...

כשאומרים משו גיזעני על הערבים כולם קופצים ועושים רעש... אבל כשהערבים אומרים משו יותר גרוע מגיזענות...ואפילו הסתה לאלימות והרג...הופה....כולם שותקים....פתאום אין בעיה עם זה... מה איכפת להם מאיתנו...אבל כשאנחנו אומרים להם..קופצים עלינו... זה צביעות ודו פרצופיות...וגועל נפש..

lj101

New member
זו באמת בדיחה, יחיאל מרוב שאתם

תקועים בקטע של לוד אז כל דבר עובר המרה ללוד... מצחיק אההה...

../images/Emo198.gifלא מופתע

זה היה צפוי מבחנתי .. בתור ערבי אני אומר את זה כי צפיתי לכזו תגובה מצד יהודי .. השאלה שלי היא הפוכה מה היה קורה אם הערבים היו מתבטאים ככה על יהודים .. העולם היה נסער וקם ואפילו זה היה מגיע לאו"ם .. אבל מה לעשות .. נראה לי ראש העיר חם על ערבים בגלל שאיזה ערבי אנס את אשתו .. עוד יתחשבנו איתו אנשי רמלה.. סלאמאת

מאורי6

New member
ראש עיר מטומטם לחלוטין!

קודם כל, יש דרך להתבטא ולומר את דעתו! ודבר שני באמת למה לא לשנות שמות של כמה רחובות לשמות בעלי קשר למורשת הערבית? זה לא קצת הזוי ששכונה בה רוב ערבי תיקרא "מדינת היהודים"?

tiptipon666

New member
יצא טמבל ראש העיר

כי ג'לג'וליה זאת גם עיר ישראלית. ערבית אבל ישראלית.

willo1

New member
דרך מאוד מטומטמת להתבטא

גם אם מה שהוא רוצה להגיד נכון ומוצדק. ומביוחד לאור העובדה שהוא ראש עיר.

ELIELI22

New member
יש מלחמה קשה בין האיסלאם לעולם המער

יש מלחמה קשה בין האיסלאם לעולם המערבי . העולם המערבי רוצה להביא חופש לעולם כולו כולל דמוקרטיה , אולי ממניעים כלכליים , אולי ממניעים אידאולוגים , אך אני מאמין ממניעים טובים בכל מקרה . העולם המוסלמי ששקוע בבורות מטורפת סובל מקיפוח הזנחה של ילדים נשים וגברים... ברקע הזה ,ברקע המתאבדים , הרציחות והפשיעה המטורפת בקרב הערבים בלוד , הערבים ביפו .. וכמו כן התנהגות הערבים במאורעות בואדי ערה שכללו רציחה של נהג בכביש ... התנהגות המצרים בציר פילדלפי , התנהגות הסורים בלבנון , התנהגות העיראקים בעירק , התנהגות האיראנים .. והחלטת הערבים ה"ישראלים" שהם יותר שייכים לאומה הערבית ברב המקרים . כל הבלאגן הזה לדעתי גורם לראש עיר לאמר מה שהוא אמר . לא מצדיק אותו , אבל מסביר !

למעלה