שערוריה בביצה תומכת!

אני לא בוגדת יא סכסכנית! ../images/Emo46.gif

אמרתי לו שאני מתה עליו אוהבת אותו משוגעת עליו אבל אמרתי שאני מאוהבת בביצה!!! ואת זה דווקא לא צילמת! אז זה לא נכון!!! אני תומכת בביצה ואני תמיד אהיה איתו!!! האימפריה לא השתנתה והוא ממשיךךךךךךךךך!

לאאאאאאאאא בוגדתתתתתתתתת!

לאאאאאאאאאאאאא בוגדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לאאאאאאאאאאאאא בוגדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לאאאאאאאאאאאאא בוגדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לאאאאאאאאאאאאא בוגדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לאאאאאאאאאאאאא בוגדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לאאאאאאאאאאאאא בוגדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לאאאאאאאאאאאאא בוגדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לאאאאאאאאאאאאא בוגדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לאאאאאאאאאאאאא בוגדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לאאאאאאאאאאאאא בוגדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לאאאאאאאאאאאאא בוגדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לאאאאאאאאאאאאא בוגדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לאאאאאאאאאאאאא בוגדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לאאאאאאאאאאאאא בוגדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לאאאאאאאאאאאאא בוגדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

aviv12342

New member
זה נכון?../images/Emo4.gif

תגידו זה נכון שנרקיסטית בוגדת בביצה?

היא בוגדת בי ובביצה שתי האוהבים שלה

חחחחחחחחחחח חוווווווולההההההההההה עלייךךךךךךךךך נרקייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

ביצה תומכת

ואלפקה וורלד - שניהם טועים ובגדול! אם אתם באמת רוצים להישתלט על העולם אתם קודם צריכים להתחיל בפולין...

איזה הצלחה... חחח הפסד..

אנחנו אימפריההההההההההההה!!! יאקי אני אוהבת אותךךךךךךךך!!! וביצה אני לא בוגדתתתתת!
מווווווואה!

והניק הזה הוא בטח של אחד הותיקים חח

חחחחחחחחח מתן די לפתוח ניקים חדשים ולרשום נגדי אתה כבר נשמע עצוב ומסכן באמת ונרקי יא בוגדת חחחחחחחח סתם מאמי זה פסדר אני מרשה לך עם יאקי קקי מאי מזל טוף מותק בובה בה קורה מתן פחחחח יא ילד עצוב בדוק יש לך משקפיים ואיזה נזלת על החולצה חחחחחחח

Mrs G

New member
שוקי - קצת היסטוריה

בפעם האחרונה שניסו להתחיל להשתלט על העולם עם "ףןלין תחילה" הבחור גמר די מת בבונקר לא <? אתם רוצים להשתלט <? תתחילו במנהטן אנשים - כולה בלוגים להרגיע

למעלה