שעמום בבסיס

שעמום בבסיס

אני חדש פה בפורום הנה סיפור ראשון שכתבתי תהנו! זה היה יום חם ומשעמם בבסיס. אני ומיכל היינו תקועים במשרד כי המפקד שלנו היה בישיבה ארוכה. (אני אעצור רגע ואתאר את מיכל: 1.90, שיער בלונד, עיניים ירוקות שאתה הולך בהן לאיבוד, חזה די גדול, תחת קטן ומוצק, רגליים ארוכות שנגמרות בכוס קטן ומגולח.) נחזור לסיפור אחרי שעתיים בערך של שעמום למיכל נמאס לחכות אמרה שהיא מאוד עייפה וביקשה ממני את המפתח לחדר שלי (אני ישן בבסיס) אמרה שהיא תלך לשם לנוח קצת וכשהמפקד יחזור אני אשלח לה sms והיא תחזור. נתתי לה את המפתח לחדר והתחלתי

זהו?

נגמרה הסוללה? ברוכים הבאים

ממש לא המשך

לעשות עבודה קטנה שהמפקד ביקש ממני לעשות לאחר בערך שעה המפקד חזר ושחרר אותי בלי לשאול איפה מיכל לא הזכרתי לו אותה כי רציתי כבר ללכת לחדר לנוח. הגעתי לחדר הדלת הייתה סגורה אבל לא נעולה נכנסתי ומה שראיתי העמיד לי את הזין כמו טיל מיכל ישנה במיטה שלי עם חזייה פתוחה וחוטיני מופשל עד הברכיים המדים שלה היו זרוקים על הרצפה במרכז החדר הפטמות שלה היו זקורות והיד שלה הייתה עמוק בתוך הכוס. )כבר הרבה זמן רציתי לזיין אותה מהטיול של היחידה לכנרת כשראיתי אותה בביקיני.( נכנסתי לחדר נעלתי את הדלת מאחורי פעמיים הורדתי מעליי

עוד אחד

את המדים נשארתי עם הבוקסר וזרקתי אותם ליד הקיר. התקרבתי אליה בשקט כדי שהיא לא תתעורר חפנתי שד אחד והתחלתי למשש אותו ובמקביל הוצאתי את הלשון ולאט לאט ליקקתי לה את הכוס מלמעלה למטה וגם קצת בפנים. אחרי כחצי דקה שמעתי את מיכל נאנחת בשקט ``אה אה זה טוב תמשיך`` אחרי שתי דקות של אנחות ומישושים הרגשתי יד תופסת לי את הראש מאחורה ודוחפת אותו פנימה בין הרגליים הארוכות שלה לתוך הכוס המתוק

עוד אחד

את המדים נשארתי עם הבוקסר וזרקתי אותם ליד הקיר. התקרבתי אליה בשקט כדי שהיא לא תתעורר חפנתי שד אחד והתחלתי למשש אותו ובמקביל הוצאתי את הלשון ולאט לאט ליקקתי לה את הכוס מלמעלה למטה וגם קצת בפנים. אחרי כחצי דקה שמעתי את מיכל נאנחת בשקט ``אה אה זה טוב תמשיך`` אחרי שתי דקות של אנחות ומישושים הרגשתי יד תופסת לי את הראש מאחורה ודוחפת אותו פנימה בין הרגליים הארוכות שלה לתוך הכוס המתוק שלה הבנתי את הרמז והגברתי את הקצב עד שמיכל גמרה בעוצמה עם כמות גדולה של מיצים ועם צעקות שהשתיקה בעזרת הכרית שלי.

המשך אחרון אפשר לחבר את הכל ביחד?

אחרי שהיא נרגעה קצת היא הצביעה על הזין שלי שעדיין עמד בתוך הבוקסר ואמרה ``אני רוצה אותו בתוכי!`` אמרתי לה שאין לי קונדום אבל היא הרגיעה ואמרה שהיא על גלולות. הורדתי את הבוקסר הזין שלי קפץ החוצה ומיכל אמרה ``וואו הוא ממש גדול!`` חייכתי ונשכבתי מעליה. ליקקתי את החזה שלה יורד לאט למטה דרך הבטן ואז הפסקתי וחדרתי אליה לאט סנטימטר אחרי סנטימטר ואז מיכל צעקה לי ``כנס חזק עד הסוף`` ``את בטוחה?`` שאלתי ``כן!!`` היא אמרה אז חיבקתי אותה חזק חדרתי עד הסוף והתחלתי לפמפם אותה במהירות עד שגמרנו ביחד. התנשקנו צרפתית ונפרדנו.

למעלה